Aile & Toplum Beni nasıl uyutmaya çalışırsınız? Ozge341 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Uyumak istiyorum sıcaktan uyuyamıyorum taktikler neler? Beni nasıl uyutmaya çalışırsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Önce soğuk duş al, çevir en soğuk tarafa korkma. Sonra leğen gibi bir şey al, içine buz gibi su doldur, evde varsa biraz da buz kalıbı dök içine, sonra ara ara kol kafa daldır çıkar:) 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. Önce duş aldiririm sonra rahat birşeyler giydiririm seninle sohbet ede ede zeytinyağı ile masaj yaparım zaten uyumazsan artık başka şey yaparız 😁😁 0 0 Yorumla
Râhvîń Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Bacağıma yatırıp ninni söylememizi beklemiyorsun değil mi?🤔 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Klimayı açınca donuyorum kapatınca yanıyorum uyumak istiyorum 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Önce uyku İçin gerekli olanları giy bu elbiselerle olmaz 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yogurt ayran ve sesiz bir ortam uyku havasi esiyor usulca😂 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Bacagıma seni yatırıp saçını okşayarak olabilirdi mesela ;) 0 0 Yorumla
sawingx Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Al bi saddam kliması çalıştır keyfine bak be kardeşim :) 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gazozuna ilaç atarak 0 0 Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Herkesin yaz ayında yaşadığı temel sorun. 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kucağıma alıp ninni söyleyerek dizimde uyuturum :) 0 0 Yorumla
zumbaaa67 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Önce rahat ılık Bi dus ve sonra sere serpe yayil😀 0 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hmmm me gibi taktik fnndnd 0 1 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Sıcak ballı süt iç bide ondan önce sıcak suyla duş al sonra sıcak ballı süt iç yarım saat sonra uyursun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önce kot ceketini çıkart bu havada 😅 0 1 Yorumla Ozge341 +1 yıl Fotoğraf yeni değil :) Yorumla
Mysteriousdream Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ceketini çıkar mesela 0 1 Yorumla Ozge341 +1 yıl Fotoğraf eski canım Yorumla
Gürlevik5858 Takip Et Xper 2 Yaş: 48 +1 yıl Çok güzel bir yolu var aslinda 0 3 Yorumla Ozge341 +1 yıl neymiş Yorumla Gürlevik5858 +1 yıl Usul usul dokunuşlar mesela.. Yorumla Gürlevik5858 +1 yıl İster miydin Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Koyun say 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. İlaçla 0 0 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. Buzlardim 0 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Koyun say 0 5 Yorumla GaraGuru +1 yıl Memlekette hayvancılık bitti sayacak koyun kalmadı ki Yorumla Aliasing26 +1 yıl @GaraGuru buluruz bir kac Yorumla GaraGuru +1 yıl Sayınca sinir bozuyor Yorumla Aliasing26 +1 yıl @GaraGuru hiç saymadım hemen uyuyorum Yorumla GaraGuru +1 yıl Şanslı kisilerdensin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seni uyutmam 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana mesajda uyuşturucu iğne ile neler yapabileceğini anlattın. 😅😅 Kendini de uyutabilirsin herhalde 😝 Yorumla Ozge341 +1 yıl O kadar da değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Önce soğuk duş al, çevir en soğuk tarafa korkma. Sonra leğen gibi bir şey al, içine buz gibi su doldur, evde varsa biraz da buz kalıbı dök içine, sonra ara ara kol kafa daldır çıkar:)
Önce duş aldiririm sonra rahat birşeyler giydiririm seninle sohbet ede ede zeytinyağı ile masaj yaparım zaten uyumazsan artık başka şey yaparız 😁😁
Bacağıma yatırıp ninni söylememizi beklemiyorsun değil mi?🤔
Klimayı açınca donuyorum kapatınca yanıyorum uyumak istiyorum
Önce uyku İçin gerekli olanları giy bu elbiselerle olmaz
Yogurt ayran ve sesiz bir ortam uyku havasi esiyor usulca😂
Bacagıma seni yatırıp saçını okşayarak olabilirdi mesela ;)
Birtakım bitki özlü ürünlerle rahatlatıcı on numara bir masaj
Al bi saddam kliması çalıştır keyfine bak be kardeşim :)
kaşınan sorularda bugün
Sarılıp daha da ısıtarak
Tokatlayarak 😂
ayağımda sallayam seni :D
Biz niye uyutalım bebek misin
Gazozuna ilaç atarak
Herkesin yaz ayında yaşadığı temel sorun.
Kucağıma alıp ninni söyleyerek dizimde uyuturum :)
Önce rahat ılık Bi dus ve sonra sere serpe yayil😀
Hmmm me gibi taktik fnndnd
Sıcak ballı süt iç bide ondan önce sıcak suyla duş al sonra sıcak ballı süt iç yarım saat sonra uyursun
Önce kot ceketini çıkart bu havada 😅
Fotoğraf yeni değil :)
ev catı katımı? :(
önce yorulman lazım 😂
Ceketini çıkar mesela
Fotoğraf eski canım
Çok güzel bir yolu var aslinda
neymiş
Usul usul dokunuşlar mesela..
İster miydin
Duş al 2 tane pencere aç battaniyeyle uyursun
o iş kolay ya
Soguk dus al
Koyun say
Ninni ile
Kuzulari sayarak
Bana bı yazsana canım
Buraya yazmayim şimdi 😈
İlaçla
Buzlardim
Seninde bir uyku pozisyonun var elbette
lahana suyu kaynat iç
Koyun say
Memlekette hayvancılık bitti sayacak koyun kalmadı ki
@GaraGuru buluruz bir kac
Sayınca sinir bozuyor
@GaraGuru hiç saymadım hemen uyuyorum
Şanslı kisilerdensin
Seni uyutmam
Bana mesajda uyuşturucu iğne ile neler yapabileceğini anlattın. 😅😅 Kendini de uyutabilirsin herhalde 😝
O kadar da değil
Klima açsana
Serinleterek
Masaj ile
10 dakikada uyuturum