Çok açık ve net. Sabahlamak yerine uyumam konusunda beni ikna eder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Özür dilerim reis kusura bakma rahatsız ettik gece gece
Ne özürü be şaka yapıyorum
Ya bazen bu sitedeki insanlar çok iyi çıkıyor iyi kalın böyle hep olur mu
Çok teşekkürler youtube.com/shorts/xxOsWSwHhuk?si=ohP8vJHYUJ7HIDPN sizlerden lütfen uyuyunuz ne kadar melek olsanızda narin insanlarsınız dinlenmeniz gerek
Ben teşekkür ederim efendim umarım sizi dinler de uyurum en kısa zamanda yoksa bu yol yol değil hani
Neden uyuyamıyorsun acaba
Uyuyamıyor değilim uyumak içimden gelmiyor uyumak istemiyorum o yüzden ikna edilmek istedim ama olmuyor
Yarın işin yoksa uyutmasanda olur o zaman
Ben bitkisel hayatta gibiyim her günüm böyle yetişmem gereken hiçbir şey yok
Dışarıya mi cıksan yarın kendin için sadece bişey gapmasanda yürü
Hava çok soğuk geliyor ay hiçbir şey yapmak istemiyorum bugün çıktım aslında hediye almak için çıkmam gerekiyordu o yüzden çıktım ama işim olmadıkça asla çıkmıyorum
Çık yoksa bu şeytan yalnız birakmiyor insanı susmuyor
Bilmiyorum ya sadece keşke uyumak istesem
Bitki çayı falan varsa iç belki işe yarar
Bulamam ki bu saatte aslında şu an tek istediğim şey sevgilimi arayıp uyandırmak ama işte birkaç saattir bunu yapmamak için savaş veriyorum bilmiyorum çocuklar olur ya hani uyumak istemez uyutamazsın bir türlü öyle oldum çocuk gibi uyumak istemiyorum resmen
Haha kıyamam sana takma yarın konuşursunuz
Bilmiyorum konuşsak ne fark eder onu da bilmiyorum
Niye be noldu ki
Aramız hep bozuk bizim ondan
Bişey dicem yanlış anlama bı ilişkide mutlu olmuyorsan değer görmüyorsan sımartılmıyorsanve trip atıp naz yapamıyorsa o ilişkiyi fazla zorlama
Ama çok iyi bir insan biliyor musun yani her şey göründüğü kadar basit olmuyor eminim yaşamışsındır bazen böyle durumlar yani nerden baksan bir şey bulursun hani
İyi olmakla seni mutlu edebilmesi aynı şey değil be bunları karistirmayın
Ya öyle de insan ne zaman terk edilir mesela sana bir yanlışı dokununca değil mi işte o olmadı sadece bazı şeyler yolunda gitmiyor bana kalırsa hepsi o messla canım aramak istiyor ama ararsam onun hayatı mahvoluyor bir düzeni var sonuçta onun da yani bu denge hani sürekli bozuluyor benim isteklerim onun hayatını kötü etkiliyor o yüzden bak hâlâ aramadım umarım aramam bilmiyorum
Yanlışın dokunması gerekmiyor ne var biliyor musun evlendin diyelim o belki oyunda belki sessizlikle mutlu oluyor ama sen konuşmak istiyorsun karakter ve kişilik uyumu bu yüzden önemli eğlenemediği le evlenemezsin
Doğru diyorsun ya vallahi bak gerçekten ama onca şeyi silip atamam yani kimse yokken yanımda olan insanı ben hayatımdan çıkartamam ki en çok ona güveniyorum hani bu hayatta sonuçta bir nefret durumu olsa gerçek bir nefret olsa kolay olurdu silip atmak
her şey unutulur takma güzellik be yarin bı başkası çıkar onu unutamam dersin
Benim ilk sevgilimdi o ben de onun ilk sevgilisiydim muhtemelen bu sebeple biz sanki bitirsek bir daha hayata küsermişiz gibi geliyor ikimize de
Hayırlısı fazla düşünmemek gerek kaderinse döner dolasır geri gelir
Öyle ya gerçekten ben teşekkür ederim bu arada nazik üslubunla soruma cevaplar yazdığın için
Rica ederim ne demek asıl sen terslemedin bazıları şakadan da anlamıyor burada
O zaman karşına umarım hep şakadan anlayan insanlar çıkar diyorum senin adına ben galiba uyumaya ikna oldum saat altıyı vururken gidip uyuyacağım yarın gece bu saatlerde uyanık kalmamak dileğiyle cümleten amin (yani hayatta ama uyur hâlde demek istedim yoksa Allah korusun)
Tatlı rüyalar
Teşekkürler:))
"Uyku, beynin sinaptik bağlantılarını güçlendirdiği, toksik beta-amiloid birikimlerini temizlediği ve nöroplastisiteyi desteklediği bir süreçtir." Bu yüzden uyumalısın
Bilmek yetmiyor bazen uyumak istemiyorum hâlâ
Neden istemiyorsun peki
Bilmiyorum ki aslında canım şu an sevgilimi arayıp uyandırmak istiyor ama sor mesela çok mu özledin hayır aramız da bozuk zaten özlemimden değil hani sadece uyandırasım geliyor son birkaç saati uyandırmamak için kendimi engellemeye çalışarak geçirdim ama zorlanıyorum artık yani sinirden ağlamak istiyorum tuhaf bir psikoloji yapmak istediğim hâlde yapamıyor olmak beni çıldırttı en azından uyusaydım sorun olmazdı deli olucam ya deli olucam sinirlerim fena bozuk
Uyumazsan yarın uykusuz kalacağın için bazı fiziksel sorunlar yaşayabilirsin
Düzgün yemek bile yiyemiyorum
Bu yüzden mi
E geç uyanıyorum sabahın altısında uyuyunca kahvaltı saati geçiyor geçmese bile yemek yeme isteği gelmiyor bir tek akşam yemeği yiyorum maksimum iki öğün ama o öğünler de yarım yamalak çok bir şey yiyemiyorum ayrıca tüm gün yatıyorum yatalak hasta gibi
Dizlerime alıp sallamak uyutur da hiç uğraşacak halim yok 😀
Ama bir gün bir kızı seversen ona yap olur mu onun için değer çünkü
Kabul edeceğini sanmıyorum
Sevgili olsanız demek istedim ya da evli de olabilirsiniz hani düzenli romantik ilişkiyi kastettim böyle bir planın yok mu?
Dizler üzerinde sallamayı kabul etmez demek istemiştim 😂
Ya ben diyorum ki niye etmesin djsjsjjdjdj edenini de bulursun abi dünya çeşit çeşit hayal edemezsin yani neler neler var
Uzak durmayı tercih ediyorum şimdilik
En iyisini yapıyorsun huzur yok ilişki işlerinde
yarın tüm günün verimsiz geçicek beynin çalışmicak uyku düzenin iyice bozulcak
Bir aydır aynı şeyi yaşıyorum neredeyse ama beni ikna etmeye yetmiyor
peki niye şu an ikna olmak istiyon ki, rahatsız ya da huzursuz eden bisiler var demekki
Uyumam lazım uyumam lazım yoksa tüm gün uyuyorum bu güzel değil uyuyan güzele dönücem sonra öpücüğe kalacağız uyanmam için bu gidişle
Yarasaya döndüm gece hayatı yaşıyorum resmen gündüz yokum
bxhxb bende öyle işte sabah 6 kalkcam gece 4 burdayım motivasyon bize işlemiyor asko boş ver
Ama ben tüm gün uyuyorum çok kötü oluyor öyle ya ot gibi yaşıyorum resmen ot ya ot ot bile benden daha hür
evdekilere demiyor mu bişi
Uyuyorlar bir de deseler de dinlemiyorum ki pek
kitap okumayı felan denedin mi hiç uyku getiriyor bı yerden sonra
Onu da yapmak istemiyorum ki ben aslında hiçbir şey yapmak istemiyorum
bitkisel hayata girmişsin :F , daha çok gençsin tatman gereken çoğu duyguyu kaçırıyosun zorla biraz kendini bal
Gerçekten bitkisel hayattayım ya of nolucak böyle
Tokadı şapla godum mu uyursun
Sanmıyorum ya zorla güzellik olmaz
(Yankılı)
✨ ğ✨
Olmuyor ikna olmuyorum djdjdjjdd
Gözünü kaps müzik çalsın
Uyuyamıyor değilim ki uyumuyorum sorun o illet bir şey
Yapabilsem kendimi ikna ederdim
Of oooof napıcaz
Konuşabiliriz 😂
Konuşursak daha çok uyanık kalmaz mıyız
En azından birlikte uyanık kalmış oluruz 🤔🤨 yazarsan burdayım
Teşekkür ediyorum
Pekiii
Uyumazsan öcü gelicek uyuuuuuuuii
Bugün cuma günü
Uyu knk yarin sabah is var tabi calisiyosan
bende uyuyamıommmmmm
Ben uyuyamıyor değilim ama uyumuyorum yani uyumak içimden gelmiyor sen asmr falan izlesene belki uyumayı başarırsın
knk onuda denedim ama fayda etmio ya
Kitap oku diyorlar bana sen onu denedin mi sende işe yarar belki
oda yaramıo aslında travmalarımdan uyuyamıom
İnşallah atlatabilirsin o zaman hayırlısıyla ayrıca umarım da uyuyabilirsin<3
Sen gel hele gel 😂
He geldim ne oluyoruz?
Yat zıbar
Uyumak gelmiyor içimden
Sen bizi ikna et
Benide edermisiniz
Sen niye uyumak istemiyorsun
Neden