Diğer Benden selam olsun uyumayanlara ne yapıyorsunuz? cnklc Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Esmer kızlar iyi ki varsınız ❤ Güncellemeler+1 yıl Esmer kadınlar dünyanın sekizinci harikasi ❤ Güncellemeler+1 yıl 💓💓 Benden selam olsun uyumayanlara ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 510 cevap paylaştı. Hiç sorulara görüşler yanıtlıyorum yatacağım şimdi 😴 Saat şu an 06:57 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl İyi uykular Yorumla
Gaycs Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Tabii türkiyede sarışın çok az olduğu için %99luk kısma oynuyorsun, mantıklı jdkffkfkfk 1 1 Yorumla cnklc +1 yıl Sarı sevmiyorum bro Yorumla
ManicDepression Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Uyumama çelınç 2 1 Yorumla cnklc +1 yıl Maalesef Yorumla
Sedaa09 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Iyki varizz ekrjwjwjwkwkke 2 1 Yorumla cnklc +1 yıl İyi ki varsınız Yorumla
pentagram17 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sarışınlar harikadır 1 7 Yorumla cnklc +1 yıl Sana göre aga Yorumla pentagram17 +1 yıl Cakmadan bahsetmiyorum orjinal sarışından Yorumla cnklc +1 yıl Bazıları güzel evet Yorumla pentagram17 +1 yıl Şimdi Rus gelecek sen güzel demiyeceksin Yorumla cnklc +1 yıl Reis gerçekten sevemiyorum hollanda da bunlar ile cok çalıştım polon rus ukraynali bazıları hoş ama hoşuma gitmiyor Yorumla pentagram17 +1 yıl Genel olarak ortalama ile sarışınlar bana göre 1 numara herkes aynı olanı beğenecek değil tabiiki Yorumla pentagram17 +1 yıl Ama önceliğimiz insan olsunda ister sarışın ister diğer kadınlar olsun fark etmez insanlık yeter Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sarı sevmiyorum, kızıl saçlı oğlanlar ekleyin beni 2 5 Yorumla cnklc +1 yıl Ekleyin ablamı hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Esmer de dışkı gibi Yorumla cnklc +1 yıl Kızıl oğlanlar hemen ablamı ekliyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar candır can Yorumla cnklc +1 yıl Kesinlikle abla ❤ Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Böyle düşmez 0 4 Yorumla cnklc +1 yıl Oğlum siz rahatsız misiniz ? Her paylaştığım şeyin altına aynı şeyi yazıyorsunuz düşünmek isteyen kim a. w? Yorumla cnklc +1 yıl Düşürmek isteyen kim aw Yorumla cnklc +1 yıl https://www.hizliresim.com/lrwdjey bak ayni yorum hep aynı Yorumla Dopaminx +1 yıl Böyle düşmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç sorulara görüşler yanıtlıyorum yatacağım şimdi 😴 Saat şu an 06:57
İyi uykular
Tabii türkiyede sarışın çok az olduğu için %99luk kısma oynuyorsun, mantıklı jdkffkfkfk
Sarı sevmiyorum bro
Uyumama çelınç
Maalesef
Iyki varizz ekrjwjwjwkwkke
İyi ki varsınız
Sarışınlar harikadır
Sana göre aga
Cakmadan bahsetmiyorum orjinal sarışından
Bazıları güzel evet
Şimdi Rus gelecek sen güzel demiyeceksin
Reis gerçekten sevemiyorum hollanda da bunlar ile cok çalıştım polon rus ukraynali bazıları hoş ama hoşuma gitmiyor
Genel olarak ortalama ile sarışınlar bana göre 1 numara herkes aynı olanı beğenecek değil tabiiki
Ama önceliğimiz insan olsunda ister sarışın ister diğer kadınlar olsun fark etmez insanlık yeter
Sarı sevmiyorum, kızıl saçlı oğlanlar ekleyin beni
Ekleyin ablamı hemen
Esmer de dışkı gibi
Kızıl oğlanlar hemen ablamı ekliyorsunuz
Onlar candır can
Kesinlikle abla ❤
Böyle düşmez
Oğlum siz rahatsız misiniz ? Her paylaştığım şeyin altına aynı şeyi yazıyorsunuz düşünmek isteyen kim a. w?
Düşürmek isteyen kim aw
https://www.hizliresim.com/lrwdjey bak ayni yorum hep aynı
Böyle düşmez