Her zaman hevesimin kırılması ve geri kafalı aile?

Elbise tarzı bir mayo beğendim ve hem şık hemde diğer tarz mayolardan daha kapalı ve güzel falan bir hevesle anneme de gösterdim güzelmiş dedi sonra üstüne bastırarak zengin işi dedi bende alacak olsam bu tarz bir şey alırdım baya güzel dedim oranı buranı meydana cïkartamazsın diyor zaten denize gideceğim falan yokta reşit oldum hala çocukkenki gibi baskılamalar dediklerini yapmak zorundaymışım gibi tavırlar bir elbise beğenirim kusur bulurlar beden benim hayat benim yani ayrıca giyinmeyide gayet bilen birisiyim her şeyime karışmalarından bıktım ve artık cevremizdeki bazı kişilerin sevgilisi ile sarılarak poz verenlere kullanılıyorlar öyle şey olmaz falan diyor bu kadar geri kafa ne yani denize giderken de branda falan mı giyeceğim mesela ortamına göre giyinirsin ki o kadar acığın içinde sanki tek ben varmışım gibi gerçekten bıktım artık başkaları giyince şık güzel zengin işi bana gelince layık değilsin tavırları bu türk ailelerinin sırf çocukları olduğun icin her şeye karışıp onların istediği hayata mecburmuşsun tavırlarından gerçekten bïktım haddini aşmaktan ötesi değil?

Her zaman hevesimin kırılması ve geri kafalı aile?