Babama sinir oluyorum, haksız mıyım?

Evden babamin hareketleri yüzünden kaçtım. Tanımadığım görmediğim eşimle görücü usulü evlendim.
Huysuz, cimri, tuhaf biri. Şimdi çocuğum var köye onları ziyarete geldim. Çocukla oynarken bile sinir oluyorum çünkü korkutarak oynuyo sürekli tehditle iş yaptırıyor çocuğa (mesela gözlüğümü getirmezsen sana dondurma getirmicem çarşıdan vs) ya da korkutuyor oyunları da kendi gibi cins çocuğun korkudan Çığlık attığını duydum kaç kere uyardım. Dün de çocuğu şakadan güya tersledi benim çocuğum da çok akıllı bir çocuk icleniyor iyice doldu çocuk sonra öyle ağladı ki hıçkıra hıçkıra. Babama kızdım napiyosun küçücük çocuk dedim.
Bunlar yetmiyor gibi bir de yediklerimizi sayıyor şu kadar yedin falan dedi bana sözde şaka
Bırakıp gidesim var 2 haftalığına geldim başka bir şehirde yaşıyorum Eşim ne oldu diyecek bilsin istemiyorum. Sizce haksız mıyım? Bekarken onun hareketleri ve baskıları yüzünden ozguvensiz konuşamayan biri haline gelmiştim evlendikten sonra eşim bana kendimi çok değerli hissettirdiği için biraz özgüvenim arttı. Ama hâlâ en ufak pürüzde konuşamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bir işi düşsün maddi manevi ilk beni arar menfaati olmadığında bir hafta arayıp sormaz gerçekten tuhaf bir insan ve elaleme karşı ezik kendini savunamayan biri.
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten dayanamıyorum artık galiba erkenden evime gidecegim sırf gel dedikleri için gelmiştim. Akşam üstü çocuk bahçedeki su hortumu ile oynamış babam bana kızdı çocuğuna sahip çıkmıyorsun bir işe yaradigin yok dedi bende mutfağı topluyordum o esnada. Hiç bişey demedim tebessüm ettim sadece. Artık günü birlik ziyarete gelir giderim bundan sonra. Üzerimde hakları var diye başka bir şey demiyorum artik
Babama sinir oluyorum, haksız mıyım?