Evin içinde annemin peşinden ayrılmıyor benim annemle olan muhabettime bile maydonoz oluyor. Geçenlerde akşam 8di daha anneme diyor " Hadi bugün erken yatalim" sapık gibi hareketleri var annem herşeyi onunla yapmak zorunda sanki bi gruplaşma var evin içinde ben genç kızım benim annemle oturmama izin vermiyor resmen hep kendisi hep ikisi sanki yeni evli cidden tiksiniyorum odamdan çıkamıyorum artık sırf babami görmemek için sizce itici değil mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Cidden üstü kapalı konuşuyorlar sanki biz ne dediklerini anlamıyoz bizi ufak çocuk sanıyorlar çok saçma
50 yaşında bu kudurmuşluk ne cidden tiksiniyorum
Yaşlar kaç? Çok çocukça değil mi ya
Çocukça olan ne?
Yaptığı hareket babanın ergen liseli aşıklar gibi falan
Aşıkta değil sanki anasının götüunden ayrılmayan çocuk gibi
Evet ergen gibi 51yaşinda hala üni anılarından bahseder iğdem hareketleri var kahve yapınca sadece o ve anneme yapar sanki biz insan değiliz
Hep mi böyleydi belli bir yaştan veya süreden sonra mı böyle oldu? Senin yaş kaç?
20yaşımdayim hep böyleydi kendini hep 20lik saniyor
Hayır 8de yatağa girip ne yapacak 10dk sürmez 😂 birde bunu evde genç kıza belli etmek bilemedim kasıtlı yapıyor gibi
Tek çocuk musun?
Hayır küçük erkek kardeşlerim var kız kardeşim var üniversitede şu an ama o da şikayetçi bu iyi halleri eskiden pencereden bakardık herkes ailesiyle oturuyor benim annem babam 9da yatak odasına giderdi. Sonra ben ve kız kardeşim kavga ettik annemle böyle yaptığı için annem artık erkenden gitmeye cesaret edemiyor ama genel olarak babam onun peşinden ayrılmıyor. Geçenlerde kahve yapmış çatıya çıkmış babam ben sandım banada yapmış meğerse sadece o ve anneme kendini liseli sanmış
Muhtmelen gözünüze sokmak hoşuna gidiyor cinsel ilişkiyi ve dürtüleri biraz sapkınlık olabilir
Normal davranışlar değil ya. Sen ortanca mısın. Bir an önce üni falan kazanıp aile evinden uzaklaşmaya çalış derim ilişkilerini falanda etkiler erkeklerden soğutur seni sizi
Maalesef bir sürü uygunsuz fotoğraf gördüm zaten anneme gecelik almış dene foto at demiş önümde ilişkiyr bile girdiler ben 10küsür yaşlarındayken babamın sapık olduğunu düşünüyorum
Ben üniversiteye gidiyorum zaten bu sene dondurdum kaza geçirdim evde de bunlara katlanıyorum işte
Hadi ya çok geçmiş olsun. Büyük bir şey değildir umarım şimdi durumun nasıl? İnşallah şehir dışında oluyorsundur. Fotoğrafları görmen kötü olmuş derken devamında daha leş bir şey varmış maalesef
Teşekkür ederim trafik kazası geçirdim bacağım kırıldı ama şu an iyiyim. Babam öyle bir havaya giriyor ki 50 yaşında olduğunu ve dört çocuğu olduğunu unutuyor zaten az kaldı inşallah ekimde gideceğim cidden babama zar zor dayanıyorum evde odadan çıkamıyorum sabretmekten başka çarem yok
Senin ikili ilişkilerini etkiliyor mu durum erkeklerle manita ile falan? Garip bir adam ve fantezi den ziyade sapkınlık var gibi gözünüze sokmasından ve belli etmesinden belli ki
Hayır etkilemiyor ama babam gözümde sapık cidden gözümden çok düşmğş durumda
Hareketleri normal değil zaten onda hem fikiriz. En azından sen mantıklı birisi gibisinden bu durumdan etkilensende erkeklere veya ilişkiye bakışını değiştirmemis senin.
Adamcağız baskalarinami gitsin
Başkalarına gitsin diyen yok aama kıçından ayrılmıyor bu kadar olmaz
Yarın iki gün sonra sen evlenip gidiceksin birakta yaşasınlar keyiflerince
50yaşında adam karısına ve kızlarına berbat davranıyor bu hareketleride sapıklığından yapıyor çok küstah bir adam babam ailecek sapık bunlar amcamda öyle
sen evlenince seninde kocan ayrılmaz
Yok ben bu kadar yılışıklık sevmem 50 yaşında adam aq bu yaşta bune kudurukluk
erkeğin doğası o testestoron hormonu saldırganlık üzerine kurulu :D
Tiksiniyorum ailecek sapik bunlar özellikle babam ve amcam
maalesef bazı erkeklerimiz öyle beyin bacak arasından baska seye calısmıyor erkek kadın ne gelirse gömüyorlar sadece
Sesleri geliyor mu
abartma anneni arzulayabilir ne var bunda
Bunlar ailecek sapık ne b*k olduklarıni bir ben bilirim
abartma ya bundan dolayı soğunulmaz başka bişi yapmıştır
50 yaşında adamın saat 8:00'de karısına hadi yatağa demesi hiç normal değil normal görüyorsan sen de sıkıntı var demektir
babanı kıskanıyon ne güzel 50 yaşında şeyi kalkıyo
Hee kıskanıyorum PuaAhahahahahajaja
Ben 20 yaşındayım babam kahve yapınca sadece o ve anneme kahve yapıyor bizi insandan bile saymıyor 50 yaşındaki adamın liseli gibi havalara girmesi sadece midemi bulandırıyor ve beni onlardan daha çok itiyor
çocuk sanırım baban alışmaya bak
İşin zor senjn yok mu
Baban kudurmus
Belli aq annemin kiçindan ayrılmıyor
Aynen bgska ne halt yiyo
Ay aynısı