Babama çok kırgınım?

Evlendikten sonra çok değişti karısının dolduruşuna geldi hep. Aynı ev içinde doğru düzgün yüzüme bakmıyordu resmen, eskisi gibi ilgilenmiyordu konuşmuyordu benimle. Ne zaman karısıyla aramızda bir sorun olsa onu savunuyordu hep. En son kavga ettik karısıyla o gün hep onu aradı onunla konuştu benim yanıma hiç gelmemişti bile onun gitmesinden o kadar çok korktu ki. O anda tam olarak idrak ettim zaten karısını daha çok sevdiğini, beni istemediğini. Annemin yanına geldim bende bir sene oldu bir kere bile aramadı beni eşyalarımı teyzeme vermiş çoğunu atmışlar. O kadar çok kırgınım ki anlatamam. Anlam veremiyorum hala niye böyle yaptı, ne oldu da bana sevgisi bitti ya da beni hiç sevmiyordu da yemeğini temizliğini yaptığım için mi beni yanında tutuyordu bilmiyorum düşündükçe de içinden çıkamıyorum. Anneme geldiğimde o kadar çok kötü şeyler yaşadım ki her yaşadığım olayda babama kızdım hep onun yüzünden oldu diye. Onu asla affetmeyeceğim ama gönlümü almaya çalışsın, benimle konuşmaya çalışsın, beni özlesin pişman olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum? 😔😔

Babama çok kırgınım?