Ailemden para çaldım, sence yanlış mı yaptım?

Merhaba, ben yurt dışında doğdum büyüdüm ve 3 tane abim var. Durumumuz iyi çok şükür ama ailem çok baskıcı. Evin tek kızı ve küçüğü benim. Annem abilerime ne zaman bir şey lazım olsa hiç düşünmeden yapar. Kendi için ne zaman parası fazlaysa gider altınlar alır. Abilerimin inşaat şirketi var ve orada çalışıyorlar. Yani durumumuz iyi, ama asla burdaki imkanlardan yararlanamıyorum annem yüzünden. Herzaman abimden para almak zorundayım ama o da yetmiyor. Bir gün dışarı çıkıp birşeyler içip arkadaşlarımla buluşma istesem bile asla izin vermezler. Annem çok bencil asla para falan vermez yani hep kendini ve oğullarını düşünür. Millete de hava atması varya, en çok o beni sinirlendiriyor. Evin içinde çok cimri hep bana git abilerinden para al diyor ama zaten alana kadar 1 ton laf yiyorum. Artık yaşımda büyüdü, ihtiyaçlarım artıyor. Çalışmama izin vermiyorlar, yoksa onlara muhtaç olmak zorunda kalmazdım. Hani durumumuz kötü olsa anlarım ama asla anlamıyorum neden böyleler? Annem bakımıma bile karışıyor, kaşlarımı almama izin vermiyor ama kendisi de yapıyor. Küçük olsa tamam haklı derim ama hiç anlayış yok. Kaşlarımı gizlice almaya gideceğim kuaförde ama onun için para lazım. İstesem vermez o yüzden tek çareyi gizlice çalmakta buluyorum. Bu gece para caldim, poşetin içinde 1000 eurodan fazla para vardı ve ben içinden 100 aldım. Şu an vicdanım hiç rahat değil, muhtemelen fark etmezler, ama kötü hissediyorum. Sence yanlış mı yaptım?

Ailemden para çaldım, sence yanlış mı yaptım?