Bütün dünya ırkçılığa karşı mücadele ediyor ve ülkelerin hepsi ırkçılığı karşı kınama yaparken Türkiye'de ırkçılık her gün daha da artıyor. Azerbaycan bile ırkçılığa karşı tavrını ortaya koyarken Türkiye hükümeti ve vatandaşları ırkçılık konusunda dünya lideri
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cahillik çok maalesef
Kesinlikle doğru
Bütün dünya ırkçılığa karşı mücadele ediyor? Mülteci sorunu yüzünden Avrupa'da aşırı sağın yükselişinden haberin yok herhalde
Senin Türkiye'deki Suriyelilere karşı aşırı ırkçılıktan haberin yok galiba. Ayrıca eğer öyle olsaydı Hollanda'nın yeni başkanı Kürt olamazdı
Hollanda halkı bu durumdan pek memnun değil. Britanya başkanının Hintli olması da hoş karşılanmadı. Ayrıca Suriyelilere karşı bir ırkçılık yok ülkeden gitseler her şey çözülecek.
Onu yapanlar ile Türkiye'de ırkçılık yapanlar aynı kesim
Ve giderek artan çoğunlukta olan kesim.
Hayır sadece Türkiye'de öyle, orada sadece Ruslara karşı bir antipati var. Birde onlara destek vermeyen Türkiye'ye karşı
Sadece Türkiye'de öyle değil. İtalya'da aşırı sağ parti iktidara geldi Avrupa'da yakında çoğu ülkede aşırı sağ ve mülteci karşıtı iktidarlar olacak.
İtalya or. us. bu zaten onları sayma ama onun dışında neredeyse her yerde demokratlar açık önde
Hayır değil macron kılpayı aldı. Ayrıca Avrupa siyasetinde dengeler çok hızlı değişebilir. Hitler'in iktidara gelişi örnek. Kaldı ki sadece İtalya değil Polonya da mültecilere karşı sert tutum içerisinde.
Bunların çoğu ırkçılıktan ötürü olmadı, Polonya Rus baskısı altında özellikle, Ruslar onların topraklarını doğrudan istedi, Hitler ise Atatürk ve Tayyip Erdoğan ile aynı sebepten ötürü başa geldi. Mülteci ile ırkçılığı karıştırma istersen herkes mültecilere karşı ülkenin denge dinamiği bozuluyor sonuçta ama ırkçılık bambaşka bir şey
Polonya Arapları kabul etmedi Ruslarla ilgili kısmını söylemedim. Etnik ırkçılık tüm insanlıkça reddedilir. Ancak kişiler bir insanı kültürel ırkına göre değerlendirebilir ve onu ülkesinde istemeyebilir.
Polyanacılık oynayacağınıza gerçeklere bakın
Arapları değil, Suriyede savaştan kaçanları ve Türkiye'den oraya göçüp devletten vergi kaçıranları istemiyorlar. Etnik ırkçılık Türkiye'de çok diyorum bende zaten
Türkiyede etnik ırkçılık yok
Nasıl yok? Kürtlere karşı Araplara karşı Ermenilere karşı Yunanlara karşı yapılan şeyler ney?
Ne yapılmış?
Irkçılık
Yapıldığını görmedim
Demekki sende onlardan birisin ki görmemezlikten geliyorusun
Şöyle düzeltelim sen ırkçılığın var olduğunu zannediyorsun.
Irkçılığa maruz kalan birine söylenilebilecek en ikna edici şeyi söylüyorsun 😂
Senin üzerinden toplum genellenemez.
Geçen gün birisi ölürüm Türkiyem şarkısını söylemedi diye bıçaklanarak öldürüldü, kaç tane örnek seni ikna eder? AQ bireyler toplumu oluşturur. Toplum da devleti oluşturur
Onlar aşırı sağ küçük bir gruptur toplumda da dışlanırlar.
Kürtçe şarkı dinledi diye işten çıkarılanlar? Antalya'da sokak sanatçısı Kürtçe şarkı söyledi diye linç yedi, bir tane Suriyeli bk yedi diye onlarca Suriyeli öldürüldü burada. Görmezsin sen bunları tabi
hani kim işten çıkarılmış hayal gücünüzden olay uydurmayın. Türk milletine iftira atma bence.
😂 iftirayı suçsuz yere ölenlere anlat sen. 7 yaşında sırtından 9 mermi ile öldürülen çocuğa anlat mesela. 10 yaşındaki kız çocuğu 10 gün boyunca cesedi yerde kaldı. Evinde diri diri yakılanlara da gözleriniz görmez, derelerin kırmızı aktığı günleri de bilmezsin sen şimdi, ya da üzerine zehirli gaz bombaları ile katledilen dersim halkı.
Milyona yakın masum kadın çocuk yaşlı, bu yüzden utanç içinde intihar eden kaç asker var biliyor musun?
Dersim nere? Öyle bir yeri hiç duymadım. Tunceli olmasın? Ayrıca sen Türkiye Cumhuriyeti devletini neyle itham ediyorsun?
İtham nedir? Bizim dilimizde o kelime olsaydı bilirdim. Bilmediğin yerler sana birşeyi anımsatıyorsa kayıtlara bak belki aradığını bulursun
Türkiye Cumhuriyeti devleti hiçbir şekilde masum kanı dökmedi dökmez merak etme.
O zaman neden tazminat ödüyor?
Kime tazminat ödüyormuş?
Git öğren, o kadar devletçisin ya devletin neler yaptığını bilmiyorsun
Hı hı kesin. Avrupa ve Amerika'da oluşan algı sebebi ile zorla ödetilen bir tazminattır en fazla. Tıpkı Ermeni soykırımı iddiaları gibi geçersiz söylemler.
İddiaları 😂😂😂😂😂😂😂 onlar ölürken biz oradaydık. Ayrıca tazminatı ödemeye devam ediyorlar. Git halkın arasına karış. Irkçılık yok ülkenin diğer yarısı da Kürtçe konuşuyor onları dinle neler yaşadılar neler gördüler bir sor. Gerçeği görmek isteyen görür onun dışındakiler boş konuşur
Yav he he. Devlete iftira atacağına ülkeye insanlara faydalı olmaya çalış. Sen de git türk insanının pkk'dan çektiğini dinle. Suriye halkının ypg PYD terörünün çektiklerini dinle.
Kimse canı sıkıldı diye örgütlenmez aslanım sen git şehitlerin neden boş yere şehit olduklarını öğren. Bu vatan şehit veriyorsa sorumlusu senin gibi ayrımcılık yapanlardır. Devleti Kürt ve Türk diye böldüğünüz yetmezmiş gibi bir tarafa kahraman bir tarafa da hain dediniz, bütün ölümlerin sebebi sizsiziniz. Bu devlet gün gelir hesabını sorar
Terörü hiçbir şey meşrulaştırmaz ayrıca ben senin aslanın falan değilim doğru konuş 😂. Devlet üzerinden beni tehdit etmen de komik.
Terör diye bir şey yok, senin gibi insanların bir eli devlet içinde bir eli terör içinde, devletin ve milletin kanını eme eme bitirdiniz. Bir terör örgütü bir operasyon ile biter ama o örgütün bir kısmı ben devletçiyim diyorsa o terör bitmez. Gerçek terörün kim olduğunu biliyoruz.
Terör diye bir şey yoksa Eren'i kim öldürdü? Bombalı saldırılarda vatandaşlar neden öldü? Devletin terörle işi yok bilakis PKK ile amansız mücadele içinde. Devletimi sevmem beni neden terörist yapıyor?
Ereni kim oraya götürdü? Erenin çatışma bölgesinde ne işi vardı? Koskoca devlet bir çocuğun can güvenliğini sağlayamıyor mu? Sence de bu normal mi? Yoksa bunun altında başka şeyler de var mıdır?
Jandarmaya yardım ediyordu teröristlere karşı devlet görevlilerine yardım etmesi gayet normal. Kendi isteğiyle gitti ve teröristler çocuğu öldürdü. Üzgünüm ama PKK'yı aklayabileceğin bir durum yok 🤣
Çocuk kendi istediği ile hiçbir yere gidemez. Çatışma bölgesine siviller zaten giremez. Koskoca Jandarma bir çocuğun ne gibi bir yardımına ihtiyacı olabilirki? Elinde devlet imkanı var, radarlar termaller dürbünler radyoaktiviteler hareket sensörleri ısı sensörleri navigasyonlar uçak tank tüfek zırhlılar. Bunlara rahman eşit olmayan bir çocuğa çatışma alanında ihtiyaç mı vardı? 😂😂😂😂😂
PKK'yı aklamaya çalışmıyorum onların asıl destekçilerinin sizler olduğunu söylüyorum. Siz ırkçılık yapıyorsunuz siz devleti bölüyorsunuz. Siz devletin yıkılışına zemin hazırlıyorsunuz.
Saydığım şeyler yeterli olmayabilir teröristlerin kaçış yönünü görmüştü. Ayrıca zaten çatışma alanında değildi teröristler pusu kurup öldürdü. Ayrıca 15 yaşında istediği yere gider evet.
PKK'yi savunup sonra ırkçılığa uğruyoruz diyorsunuz ya 🤣. Babam yıllarca dağlarda PKK'ya karşı kahramanca mücadele etti babamla gurur duyuyorum.
@ozan147852 Irkçılık falan yaptığımız yok. Atatürk'e sallayıp teröre boşuna örgütlenmiyorlar deyip sonra da bizi suçlamanız komik. Hadi ülkücü falan olsam neyse de ben liberalim ve liberallerle bile ters düşüyorsunuz.
15 yaşındaki çocuğu ailesi izin vermeden hiç kimse hiçbir yere götüremez. Ne tarafa gittiklerini parmakla bile işaret edebilirdi. Navigasyonları teknolojik her şey bir kenara parmak bile yetiyor. Baban gibi nice askerler gördük, kimi darbe yapmaya çalıştı kimisi darbe de yaptı kimisi kendi askerini bile öldürüldü. Balyoz, fetö, geçmişe dönük 2 darbe daha. Belliki birisi bu ülkeyi içeriden yıkıyor. Kim olaki bu şerefsizler? PKK ile bağlantıları ne? Fetö ile bağlantıları ne? Ergenekon ile? Hizbullah ile?
Parmakla işaret etmek yetmiyor. Ayrıca çocuk kendisi gitmiş.
Ergenekon ve balyoz fetö uydurmasıdır.
Ordu zamanında hata yapsa da günümüzde haklı dava uğruna mücadele ediyor.
Çocuk kendisi gitse bile devlet asker jandarma buna izin veremez. Bakalım çözeriz bu işi. Parmağı olan herkes teker teker ayıklanır. Er ya da geç.
Kanıtın kadar konuş delilsiz devlet görevlilerine iftira atma
Ben inzibat'ım o dosyaları okuyup rapor ediyoruz sen hiç merak etme.
Tamam ser delilleri görelim 🤣. Ekmeğini yediğin devlete iftira etmeye utanmıyor musun?
iftira etmek mi? Yoksa devlete iftira etmedi için birileri sebep mi yaratıyor? izliyoruz görüyoruz.
Kanıtlarını koy da görelim kuru lafa karnımız tok
Sen kimsin ki kanıt göstereyim sana?
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Madem bana göstermeyeceksin savcıya göster polise göster.
Savcıya polise giden gidiyor zaten burada patates mi topluyoruz sanıyorsun aslanın
Ben senin aslanın değilim kuzum 😂. O halde burada çene yoracağına delillerini savcıya göster de soruştursun bakalım ne var ne yok 😂
canımsın mısın olum sen? Devlet işini yapmıyor mu sanıyorsun?
Canın mıyım 😂. Devlet işini yapıyorsa burada niye mızmızlanıyorsun?
Senin gibi ırkçı pislikleri ayıklıyoruz.
Irkçı olduğum nereden çıktı?
Vatandaşa hakaret eden bir kamu görevlisi vay be.
Ananın amından. Biz bilmiyoruz tabi senin ne olduğunu.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!