2 yıl önce master için yurtdışına gelmiştim. Amacım bir şekilde burada düzenli yaşama yolunu bulmaktı bir süre sonra. Ama pandemiydi falan derken çok zorlandım, iş bulamadım mezun olduktan sonra. Ama dayanmaya çalıştım ailemden destek rica ettim. Hadi 1 ay daha lütfen 1 ay daha lütfen diye diye 2 yılı devirdim. 3 yılın sonunda çalışma izni alma hakkı kazanacağım. Bu yılı da geçirmek için başka bir master programına kayıt olmuştum bi kaç ay önce.
Sonra 6 aylık bir staj buldum. Ama tahmin edeceğiniz üzere çok ödemiyorlar. Yine fazlaca sefil yaşıyorum. Zaten stajın bitmesine de 3 ay kaldı. Sonra nereden para bulacağım? Ailemden isteyemem euro uçtu zaten.
Bilmiyorum, sabretmeli mi 1 yıl daha ( çünkü şu an önümde ki tek engel çalışma izni, çok iyi firmalarla çok iyi pozisyonlar için görüşmeler yaptım Apple, Amazon gibi olumlu geçmesine rağmen çalışma izni sorunundan bir şekilde olmadı ), yoksa dönmeli miyim.
Sonra 6 aylık bir staj buldum. Ama tahmin edeceğiniz üzere çok ödemiyorlar. Yine fazlaca sefil yaşıyorum. Zaten stajın bitmesine de 3 ay kaldı. Sonra nereden para bulacağım? Ailemden isteyemem euro uçtu zaten.
Bilmiyorum, sabretmeli mi 1 yıl daha ( çünkü şu an önümde ki tek engel çalışma izni, çok iyi firmalarla çok iyi pozisyonlar için görüşmeler yaptım Apple, Amazon gibi olumlu geçmesine rağmen çalışma izni sorunundan bir şekilde olmadı ), yoksa dönmeli miyim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O kadar önemli firmalar çalışma iznini çıkaramıyorlar mı
Yani sanırım onlarda, top pozisyonlar için çıkarıyorlar. Ya da zaten çalışma izni ve vatandaşlığı olan türk kaynıyo buralar, tabii ki onlar benden bir adım önde işe alımlarda
Eğer yüzde 25 ihtimal varsa bile orada kalmaya çabala. şu an ülkede her şey belirsiz. Paranın bir anlamı yok.
Bizde aynı durumdayız gelme
Tr'nin geleceği belirsiz karanlık eğer buraya dönersen iyice kafayı yersin
Asla gelme benide götür
Hayırrr dönme