Arkadaşların ben nerde hata yapıyorum ne yapmalıyım detayları okuyun?

arkadaşlarım benle buluşmak istemiyor saf olduğum için kullanmaya çalışıyor beni ezikliyor çoğu konultuğum çocuklar buluşma ayarlıyor gidiyorum 2 saat sonra gelmeyince eve geri dönüyorum ailem ne yapsam memnun olmuyor ben arkadaşlarımın doğum gğnğ için uğralırken pasta falan alırken onlara bana hediye bile almıyor okula gidiyprum dış görünüşüm konuşmam ile alay ediliyor hep küçük duruma düşüyorum artık umrumda değilde sizce gerçekten hata bende mi çok asosyalim insnalarla konuşmaktan çekiniyorum bi zamanalr çok sosyaldim hep üzerime geldiler sne böylesin sen şöylesin dediler arkadamdan çok konultukar şu an toplumdan nefret eşdyprun kimseyle konuşmaya katlanamıyorum eskiden bana kötülük yapan biri bile olsa yardım istediğinde yardım ediyordum beni aldatıyorlar özür bile demeden tamam daha olmaz diyorlar hala yalnızlıktan konuşuyorum ne yapmam lazım davranışlarım nasıl olmalı artık bu davaranışlar tekrarlansın istemiyorum ama kendimi dünyaya kapatmakla da olmaz duruşum bozuldu okulda hoca bile arkamdan alay ediyor umrumda değil ama değişsin istiyprum bu durum
Arkadaşların ben nerde hata yapıyorum ne yapmalıyım detayları okuyun?