Ben nerede hata yapıyorum YARDIM EDİNN?

Özetle anlatıyorum
Bana yardım edin
Arkadaşlar ben normalde diş asistanıyım il yerim taşındığı için çıktım. İş aramak yerine tekstile girdim arkadaşım vasıtasıyla. 2 hafta çalışacaktım 9 ay oldu. Tekstil atölyesinin patronun (ablası) kardeşiyle nasıl olduysa sevgili oldum.
9 aydır aynı yerde çalıştık molalarda falan birlikteydik. Ben buna çok alıştım. Ama ben ordan çıktım çünkü ablasıyla kavga edince ablası sürekli beni de katıyordu içine kızı da al git diyordu. Ben de gıtcem dedim ablası iyi çalıştığımı bildiğ için çıkmamı istemiyordu zar zor çıktım ordan. Çocuğa gelecek olursam. Her daim yanındaydım onun gerek maddi gerek manevi. 9 ay boyunca birikimin oldu deseniz cebimde para yok şu an. Hesapları ben öderim genelde. O da o işten maaş yerine harçlık alıyor. Nadiren harçlık alırsa anca ödüyo. Ama çoğunlukla ben. Daha sevgililer gününde hediye almadı bana eline para geçmesine rağmen. Ben aldım tam da sevgililer gününde. Hasta halimle cebimdeki son paraya ona yemek ısmarladım bunları kendimi bişi sanıyorum diye anlatmıyorum gerçekten değer verdiğim için yaptım. Beni istemeye gelecekti evi ve birikimi olmadığı için istemedim. Ama hâlâ devam ediyor ilişkimiz. Ben ona kendini geliştirecek bir işte çalış diyorum anlamıyor. Spora gittim çocuk aklıma gelmesin diye spordan sonra dalıyorum düşğncelere. Gece kaç olmuş kendisi uyuyordur ben de düşüncelere dalıyorum kafayı yicem ayrılamıyorum da 9 ay hep yan yanaydık diye mi bilmiyorum ama bırakamıyorum nolur yardım edin napim
Ben nerede hata yapıyorum YARDIM EDİNN?