Arkadaşlar ben gayet güzel başarılı zeki çakışman ahlaklı temiz biriyim ama anne babam hep beni ezdi sövdü yalnız bıraktı zorbalık yaptı ondan küçüklüğümden beri hem okul hem akrabalar hem sokakta çok zorbalığa tacize uğradım. Hiçbir zaman da beni sevip korumadılar. Karşı taraf suçlu olsa bile ben hep susup korkup kaçtım annem babam hep bende suç eksik aradı yok işte sen de sinir etme sen de görüşme sen de çıkmasaydın gibi. Mesela okulda 10 kızı taciz eden elleyen bir çocuk vardı beni de kütüphanede taciz etti bunu bile aileme gelip dediğinde babam aman ne var banane genç güzel kızı herkes taciz eder ben de ediyorum dedi annem ise banane gitme o zaman okula hem desen senin adın çıkar sus elletmeseydin kendini filan dedi. Daha çok delirdim. Bunlar hep böyle bana yük istenmeyen değersiz olduğumu hissettire hissettire hep büyüttüler. Şimdi de işlere giriyor ya da ilişkiler yaşıyorum ve insanlar yalnız olduğumu gördüğü için hep saldırıyor taciz ediyor zorbalık Yapıyor sataşıyor ne bileyim maaşımı eksik ödüyor ödemiyor ya da erkekler ayrılmak isteyince tehdit edip bağırıp çağırıp taciz ediyor çünkü koruyan bir ailem yok. Hesap soran cezasını kesen kimsem yok. Ben de tek başıma kalıyorum hep ve hırsımı alamıyorum. Mesela şu an bi yerde çakışıyorum ve çok çalışkan başarılıyım. Diğer çalışanların hepsi benim başarımı yeteneğimi kıskanıp beni dışlıyor. Patron da hep laf sokup ezip iş kitleyip daha da çok beni sömürmek istiyor ve diğerlerine hiç sataşmadan tatil verirken ben isteyince tatil vermeyip bi de her yaptığıma eksik buluyor. Ben bu hayatta kendimi nasıl ezdirmem ve mutlu olurum sizce? Adamın yüzüne dedim mesajda da dedim zaten rahatsızlığımı adeletsizliği adam beğenmiyorsan git olayına getirdi resmen. Aslında onun üstü ya da ik var ama onlarla konuşursam adam beni kovar diye korkumdan çekiniyorum işsiz kalırsam diye.
Lan bu ne lan!! Okurken sinir krizi geçirdim. Afedersin ama ailen kadar şeref ve haysiyet yoksunu birilerini daha duymamıştım. Baban olacak adamı tanısam denk gelsek ç, kafasını asfaltla zımparalayasım var. Lan bir aile kendi kızına bunu nasıl der lan. Bu nasıl genişlik abi!!!
134 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de onu diyorum benim babam denen pisliğin başka kadından oğlu var onu sever ilgilenir benim yüzüne bakmaz hep şiddet gösterir aşağılar bi de üstüne taciz eder. Asla para vermez deli gibi parası olsa da ya da ameliyatlarıma sağlık sorunlarıma gelmez bi de üstüne hep sapık sapık konuşur taciz ederdi yok işte vücudun iyi sen niy erkek bulamıyorsun hit işte seks yapsana daha yapmadın mı ezik misin işte eve erkek atsana ben mi söyleycem yok sana vur kaç mı yaptılar gibi konuşuyor yanımda aids kaptım gemide karılarlaydık diye konuşuyordu evli olmasına rağmen ve ben bunlara tepki verip kavga edince annem bana küsüp sustururuo bizi elaleme rezil etme ne yaptı adam sana ne tacizi diye benle kavga ediyor. Adam evde donla gezip açık açık p*rno izleyip benim banyoma odama kapı vurmadan dalıp duş lifimi havlumu kullanıp kapı aralarından gözetliyordu.
Soran+1 yılTeyzemin poposuna şaplak atmış yük konu komşu evli kadın garson her nereye gitsek sarkan yılışan biri. Ben çocukluğumdan beri sinir krizi geçiriyorum adamın annemle benim ve insanların yanında başka kadınlarla yavşamasına ama annem hep susup normalleştiriyor sus sus diye bana kızıyor. Herif beni bile taciz etti onda bile kadın beni susturuyor daha ne diyim. Ben tatildeyken odama gitmiş külotlarımı karıştırmış üstüne gülücük not bırakmış gittim polise şikayet edip uzaklaştırma çıkardım aradım amcama söyledim sonra avukatla şu bu yok edip kapattılar olayı bi şekilde annem de inkar ediyor ne yaptı ki adam sana diye. Herif o günden beri eve gelmiyor benle oturunca çekiniyor ama ben herifi görünce geriliyorum sapık. Üstüme mont giyiyorum herif benim vücuduma bakmasın diye benim ergenlikten mayolu bikinili fotolarımı akıp telefonunda saklıyor. Bana yok kızları denesene yok ot denesene çok sıkıcısın biraz çılgınlık yapsana ben senin yaşında hergün bir kızla yatıyordum dedi.
Soran+1 yılYok benim gay arkadaşım vardı yan odada inleme sesleri gelirdi gibi hikayeler anlatırdı bana ben de gerilirdim arkadaşlarıma anneme derdim herkes oha baban sana niye böyle şeyler anlatıyor derlerdi. Ya da işte yok halamla karı koca oyunu oynarlarmış böyle sapık şeyler anlatırdı ben lisedeyken. Yok kadınların memeleri şöyle böyle olur senin nasıl olacak bakalım gibi laflar ederdi. Hep böyle. Ya da hep cinsel içerikli fıkralar anlatırdı ben bağırıp sinirlenip sapık dediğimde de bana bağırır öfkelenir parasız bırakır evden kovardı annem de onun yanında dururdu.
Soran+1 yılBeni taciz eden zorbalık yapan insanlar olduğunda işte ailemden akrabalarımdan hep yandım istedim ya da sağlık sorunum olunca hiçbiri yatsın etmedi destek olmadı hep ailen yapsın biz ne yapalım onlar ilgilensin diye geçiştirdi ailem de hiç umru değil zorla biraz yaptılar ettiler hep.
Soran+1 yılZaten farklı ülkedeyim.
Soran+1 yılZaten daha önce de yollarca yurtdışında yaşadım. Psikolog da dedi tamamen bağını kes kopart diye ama olmadı pandemide geri döndüm. Ayrıca yalnız kaldım arkadaşlar gelip geçici.
Soran+1 yılHayat zor yani dolardaki insanlar da melek değil ailesiz tek görünce kandırıp kullanıp tehdit edip zarar vermeye çakışan da çok insan olduğu için silmiyorum tamamen mesela dost adı altında maddi manevi beni dolandırmaya çakılan bir kadın oldu bu aile sorunlarımı bilip ve kadın yollardır tehdit edip taciz ediyor şu an davalık olacağız onunla uğraşıyorum annem babam yardım ediyor.
Soran+1 yılHayır yok öyle bi arkadaşım çocukken birçok arkadaşım vardı okuldan mahalleden ama hep koptuk ettik hepsi çok alakasız ilgisiz hani anca sosyal medyadan takipşeiyorz ama asla görüşmeyiz konuşmayız ben mesaj atsam yüzeysel cevap verip geçiştiriyorlar öyle sevgi samimiyet yok yani. Ayrıca bu kadın da aynen benim kimsesiz olduğumu ailemin leş babamın sapık olduğunu hiç gerçek dostum vs olmadığını öğrendi ve full işte beni kandırıp dolandırmaya kalktı pislik. Sonra işte çatıştırdılar beni sözleşmesiz eksik naaş verdiler diye ben tartıştım diye beni deli gibi tehdit ettiler. Korkuttular. Defalarca arayıp farklı numaralardan mesaj atıp taciz ettiler hatta kocası kapının önüne gelip bağırdı vs. Şimdi olayın üstünden bir yıl geçmiş babamı arayıp tehdit ettiler yok huzur bozma hakaret davası açacağız diye ortada bir şey yokken. Onla uğraşıyorum şimdi avukatlar bi şey olmaz diye
Soran+1 yıl29. Evet çok zor hayatım gerçekten çok yorucu lafta kadın erkek arkadaşlarım var ama hiçbiri atla gel desem gelmez yani anca telefonda dostlukları destek olup seni seviyoruz yanındayız derler.
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapmalıyım valla düşün yurtdışında tek yaşıyorum çakışıyorum iki işte 3 dil biliyorum 3 okul bitirdik ama işte hiç şöyle sırtımı yaslayacak insan yok. Erkekler desen tek dertleri para seks ya da kendilerine hizmetçi arıyor annesine vs ya da işte kozlar desen çoğu güvenilmez kıskanç hiç sevgileri yok hep rakip görüyorlar. Akraba aile de sevgisiz koskanç ne yapayım sence ben. Psikoloğa da gitmek istemiyorum boşuna para veriyorsun hiçbir derdin geçmiyor.
Soran+1 yılevet herkes bana gamsız ol diyor ikisinin de umarım allah bin belasını verir. gerçekten hayat zor ya çoğu insan çok kötü yani. mesela bana sarkan ilişki yaşamak isteyen erkekler de hep işe yaramaz bencil aptal tiplerdi keşke şöyle gerçekten seven sahip çıkıp dost olan eş bulsam.
Soran+1 yılo şıklık kadar iğrenç bi karı tanımadım pislikşerefsiz ben o kadını sevdim güvendim çocuğuna kendine milyon tane iyilik yaptım iş yaptım kadın benim paramı ödemedi tam kocasına kullandırdı korkutup tehdit ettirdi hala da taciz ediyor pislik karı. şaka gibi gerçekten bi de bana dolandırıcı bir oğlan ayarladı flört etsin benle diye çocuğun alancı olduğunu 2. buluşmada fark ettim dolandırıcı çetesi resmen pislikler beter olsular. bi de bana iftira atıyor hakaret etti diye aptal.
Soran+1 yılannem denen bencil sevgisiz cimri kadın hiçbir bok yapmıyor hep babana söyle baban yapsın diye herifi sıkıştırıyo herifi böyle işlerde kullandığım için iletişimim devam ediyor tamamen silemiyorum. aynı şey sağlık işlerinde de geçerli. herif doktor tanıdık ucuza ayarlıyor diye o ayarlıyor pislik yoksa yüzüne bakmam diyorum zaten ölse mezarına da gitmem. ama kullanıyorum işime yararsa.
Soran+1 yıle yani sen daha dinlerken böyle oluyorsan ben naapayım
Soran+1 yılbeni yine en çok koruması gerkeen kişinin beni taciz eden hayat boyu ezen sözen şiddet uygulayan bir insan olması? ve karının kendi aramızda basit bir tartışma ve arkadaşlık bitimini kocası babasına taşırıp benim hiç alakam olmayan babamı arayıp edip bir yıldır tehdit taciz edip korkutmaları kaç puan? jandarma da diyor zaten dava edin suç duyurusunda bulunun diye çünkü gerçekten güvenliğimden şüphe ediyorum kadın ruh hastası telefonda tartıştık diye 20 kez kocasna beni aratpıp tehdit ettirdi ve olaydan 1 yıl geçmiş hala intikam alıcaz diye dava açmaya çalışıyor. kocası geçen sene evi basmaya çalışmıştı ve avukatlar da ailem de aman sesiz kal uzak dur geç diyip durdular ve ne oldu hiçbir şey değişmedi hala tehdit taciz? ve hala ailem diyor ki boş ver takma seni tahrik etmeye çalışıyorlar. ulan gelip vursun mu neyi bekliyim? avukatlar da boş ver canını sıkma bi şey yapamaz diyor. insanlar mı çok rahat ben mi abartıyorum. asla abarttığımı da düşünmüyırm. kadına canım bile demedim kadın bana huzur bozma ve hakaretten 1 yıl önceki olaydan dava açmaya çalışıp tehditler savuruyor 6 ay zaman aşımı geçmiş olsa bile.
Soran+1 yılboş ver niye
Soran+1 yılHer neyse yani hayat zor ya bilemiyorum ne yapmak lazım yani.
En İyi Cevaplar
Kesinlikle bunlari yasayan ilk insan sen degilsin. bunu ustlerinle konus ve sonra sonuc alamiyorsan mobbing uygulaniyor diye sikayet edip tazminatinla cikis yaparsin. diger olaylara gelince kimseye zayif yonunu anlatma, insanlar hep zayif yerinden vurur seni. kendini herzaman guclu hisset ki oylesin bence, hayatin bu kadar zorluguna ragmen buralara gelebilmissin. biraz psikolojik olarak atman gereken gecmisinde yasadigin/yuzlestigin olaylar var. aile konusunda da anne ve babana kendini goster. bak siz beni itip kaktiniz, sahip cikmadiniz ama ben kendi basima buralara geldim dedirtmelisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten başarılı ve iyiyim herkes dışardan bakınca beni takdir ediyor ama ben 3 okul bitirdim başarılı olsam da annem babam hep beni ezer aşağılar sevmez takdir etmez hep hor görür. Ayrıca tazminat alamam ki daha burada 2 aydır çalışıyorum ondan ses çıkarmayıp bu zorbalığa katlanmam gerekiyor sanırım mecbur. Herkes o tarz diyor başlarda herkes çekmek zorunda bir yerlere gelene kadar gibi.
+1 yılMadem başarılısın ne işin var insanlarlasın elinin altında madem insanlar seni gömmeye çalışıyor uzak dur kendi işini kur kimseden emir alma tacizlerre sessiz kalma vur masaya yumruğunu kimden neden korkuyorsun 1 candır ölümden korkmaki yaşamayı ezesin salla insanları hepsi içi boş teneke kime neyle vursa ona göre ses çıkar 😉 kendi hayatına odaklan yeterli kendine hedef koy
05 Yorumla
Soran+1 yılMal müdüre patrona nasıl masaya yumruk koyacaksın saçmalama.
- +1 yıl
Töbe haşa Allah değiller başka işmi yok insanları konumları gözünüzde lütfen büyütmeyin
Soran+1 yılMal her işte benzer sıkıntılar var.
- +1 yıl
Sıkıntıların var diyede katlanma git yol kenarında su sat en karlı iş
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİssiz kalirim diye korkma. Smdaha cok gencsin. İssiz kalirsan baska is bulursun. Dik durmayi hayir demeyi ogrenmeelisin. Bunada oyle bi gecede ulasamazsin. Bir yerden baslaman gerekiyor. Sana ailen parami vermiyor mesela al elinden "dogurmasaydin ln ozaman" de. Parasiz kalicam diye endise etme. Bugun olmqzsa yarin yeni bi is bulursun.
111 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorum aileme zaten hep kavga ediyorum onlar da diyor ki işte okuttuk ettik işte vermek zorunda değiliz git çalışmdiyorlar ben de zaten çalışıyorum ama sonuçta maaş yetmiyor diyorum. Kuzenlerim evli çocuklu hala aileleri deli gibi para veriyor öyle ailelere özeniyorum. Ailemle o kavgayı hep yapıyorum çünkü zenginler paraları var ama bana gelince hep paraları yok ondan sinir oluyorum. Doğduğumdan beri öyle.
- +1 yıl
Hiic sallama boş ver. Uzulmene gerek yok. Vermek zorundasin. Sen almazsan ben almasini bilirim de konuyu kapat boş ver.
Soran+1 yılAbi işte öyle kavga edip mesela bunları çevreye rezil ifşa ediyorum para vermiyorlar ilgilenmiyorlar diye sonra mesela yine vermiyor ya da zorla veriyor ama sinir hastası oluyorum ve hep kavga gürültü oluyor vs ve bunlar bana işte saygısız evlat etiketi yapıştırıyor.
Soran+1 yılSen herhalde baya bela kavgacı bi tipsin. Ben öyle değilim pek. Hani kendimi de ezdirmem ama her zorbaya kötüye de cevap vermeye laf yetiştirmeye kalksam ohooo huzurlu mutlu olmam imkansız.
- +1 yıl
Yo aslinda uyumlu biriyim cok kavga etmem. Ama edilcek bi kavga varsada kacmam kavganin ortasina dalarim 😂. Bundan 15 yil once ergenken cok utangac silik konusamayan ezik duran bir tiptim. Cok fazla sessizdim. Wonra kendime ozguven asiladim o cendereden ciktim. Bisey demeden diyemeden kaybedecegime lafimi derim oyle kaybederim
Soran+1 yılBen de öyle yapıyorum ama biri beni dolandırmaya kandırmaya çalıştı saydım sövdüm karı koca başıma bela oldu kapıma dayandılar tehdit ediyotlar aylardır dava açacağız diye onlarla uğraşıyorum.
- +1 yıl
Tehdit mesajlwrini al savciliga basvur. Polisi arayip durumj anlat.
Soran+1 yılTehdit mesajı yok en son normal babamı aramışlar dava açacağız diye ama tehdit yok hani suç içerikli cümle şimdi dava açıp iftira atmaya çalışıyorlar. O tehdit suç mesajlarını geçen sene atmışlardı o zaman da avukat ve çevrem sessiz kalın belalar uğraşmayın demişti şimdi hortladılar yine rahatsız ediyorlar.
Soran+1 yılAyrıca ben yurtdışındayım zaten jandarma ile konuştum o da dedi avukat ya da aileniz gidip savcıya ifade versin diye haftaya verecekler.
- +1 yıl
O nasol avukat ya ne demek sessiz kalin. Resmen sizle dalga gecmis.
Soran+1 yılabi iste bulasma sessiz kalin bi sey yapamaz dedi iki avukat da bi daha gorurseniz bi tehdit olursa polisi ara dedi gormedim yurtdisina gittim babami arayip taciz ettiler dava acmaya calisiyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hiç iyi bir şey değil. Ben öyle insanları daha savunmasız bulmuyorum iç güdüsel yapimngeregi genelde onlara karasıda çok korumacı olurum. Ama dikkatimi çeken şey İyide hep sizi mi buluyor. ya da sizin tercihleriniz yanlış olabilir sevgili vs hep tehtit vs normal değil. Ha taviz Yavuz'u doğurdu hiç birşeyden korkma hakliysan iş vs sen doğru olanı yap yanlışa tamah etme is vs atilirim gibi düşünme oyle kolay atamazlar. Atsalar ne olacak senden kıymetli değil m
114 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki herkes öyle değil ya birçok flört sevgilim oldu sadece birkaç tanesi öyle manyak ve tehdit eden taciz eden tipti ama birçoğu değildi hani sorunsuz sıkıntısız yarıldık. Ya da arkadaşta da hiç zarar vermeyen normal biten de oldu ama bana zarar verip tehdit eden de oldu. İşe gelince girdiğim her yerde staj değilse para almıyorsam istisnasız hep mobbing görüyorum ve bilmiyorum neden. Dışlanma ucuza fazla çalıştırılma gibi.
Cevap sahibi+1 yılburada hakkını aramak düşüyor. Bu gibi durumlar özel sektorde çok var hekesin basina geliyor. Tek çare hakkını aramaktan geri adım atmayacaksin. 2 3 kuruş demeyecek gerekirse bunu gurur yapıp gidip sikayette bulunacaksın.
Soran+1 yılİşte şu an yerimi şehrimi evimi düzenimi bozmayı göze alamıyorum çünkü kovulursam patronla kötü olursam bunlar tehlikeye giriyor herif fe bunu bildiği için bu gücünü kullanıyor işte pislik. Mesela çalışanlarda iki tane zorbalık yapan vardı onları direkt şikayet ettim artık rahatsız edemiyorlar beni ama patron en üst olduğu için herifin beni kovma gücü var.
Cevap sahibi+1 yılAllta yazdığın babanın sana yaptıklarını da okudum çok üzüldüm. Başından çok şey geçmiş. İnsalalh bundan sonra mutlu olursun iyi biriyle seni koruyup koklayacak biriyle yuvan mutlu bir yuvan olur İnşallah
Soran+1 yılİnşallah ben de öyle istiyorum akrabalar desem hiçbiri beş para etmez dayı amca teyze hala hiç aramaz sormaz ilgilenmez biri alakam yok. Baba desen sapık manyak canavar hasta. Anne desen babamın yalakası kölesi ne dese he diyen ezik sevgisiz. Annem de iğrenç biri. Hep beni eleştirir aşağılar hep para ister kullanmaya çalışır saygı duymaz. Asla mutlu olmamı istemez hep beni ezer aşağılar böyle yalnızsın çirkinsin teksin eziksin diye.
Cevap sahibi+1 yılKonuştukların Arasinda hiç mi ciddi evlikik isteyen çıkmadı
Soran+1 yılYoo çok vardı ama beş para etmez tiplerdi beni yoracak hayrı dokunmayan.
Cevap sahibi+1 yılOnlarla boşa zaman harcamişin işte kafana yatan kişilerle ilişki kursaydin biryere variridi neyse artık hayirlis
Soran+1 yılMal zaman harcamadım ki max 3 ay görüştük flört işte zaten çoğuyla uyumlu olmadığımı birkaç buluşmada anlayıp bitirdim.
Soran+1 yılAyrıca onlar da başta kafama yattığı için flört ettim zaten mal mısın baştan kötü olsa niye edeyim.
Cevap sahibi+1 yılSu konuşmana bak saygısız insan yerine koyduk da iki laf ettik degmezsin
Soran+1 yıldefol git işe yaramaz
Cevap sahibi+1 yılSayigisiz sefil mozosist seni bence sen. acidsn zevk alıyorsun iyi güzel konuşmaya bile gelemeyen bitirsin hemen mal vs insan olmayı ogrensen önce insan gibi karsilanirsin.
Soran+1 yılHahahaa mala bak mazoşist ne la git defol ya hala yazıyor sefil işsiz. Engelledim seni sürün.
Ailen çok kötüymüş güçlü olman gerek
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oluyorum zaten.
Soran+1 yılİşte bulamıyorum düzgün erkek şu an zaten iki işte çalışıyorum ama birinde patron zorbalık Yapıyor. Ailem zaten üniversiteden beri biz para vermeyiz bize ne git çalış diye zorbalık Yapıyor. Karşıma çoktan erkeklerde ya işsiz güçsüz ezik ya da zengin parası var ama sevgisiz ciddi değil cimri ve tek amacı seks oluyor.
+1 yılBenimle iletişime geç.
00 YorumlaMesleğin ne
00 Yorumla
+1 yılSizi merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Belki uyuşuruz diye
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer