Sizce nerede yanlış yapıyorum?

Arkadaşlar ben gayet güzel başarılı zeki çakışman ahlaklı temiz biriyim ama anne babam hep beni ezdi sövdü yalnız bıraktı zorbalık yaptı ondan küçüklüğümden beri hem okul hem akrabalar hem sokakta çok zorbalığa tacize uğradım. Hiçbir zaman da beni sevip korumadılar. Karşı taraf suçlu olsa bile ben hep susup korkup kaçtım annem babam hep bende suç eksik aradı yok işte sen de sinir etme sen de görüşme sen de çıkmasaydın gibi. Mesela okulda 10 kızı taciz eden elleyen bir çocuk vardı beni de kütüphanede taciz etti bunu bile aileme gelip dediğinde babam aman ne var banane genç güzel kızı herkes taciz eder ben de ediyorum dedi annem ise banane gitme o zaman okula hem desen senin adın çıkar sus elletmeseydin kendini filan dedi. Daha çok delirdim. Bunlar hep böyle bana yük istenmeyen değersiz olduğumu hissettire hissettire hep büyüttüler. Şimdi de işlere giriyor ya da ilişkiler yaşıyorum ve insanlar yalnız olduğumu gördüğü için hep saldırıyor taciz ediyor zorbalık Yapıyor sataşıyor ne bileyim maaşımı eksik ödüyor ödemiyor ya da erkekler ayrılmak isteyince tehdit edip bağırıp çağırıp taciz ediyor çünkü koruyan bir ailem yok. Hesap soran cezasını kesen kimsem yok. Ben de tek başıma kalıyorum hep ve hırsımı alamıyorum. Mesela şu an bi yerde çakışıyorum ve çok çalışkan başarılıyım. Diğer çalışanların hepsi benim başarımı yeteneğimi kıskanıp beni dışlıyor. Patron da hep laf sokup ezip iş kitleyip daha da çok beni sömürmek istiyor ve diğerlerine hiç sataşmadan tatil verirken ben isteyince tatil vermeyip bi de her yaptığıma eksik buluyor. Ben bu hayatta kendimi nasıl ezdirmem ve mutlu olurum sizce? Adamın yüzüne dedim mesajda da dedim zaten rahatsızlığımı adeletsizliği adam beğenmiyorsan git olayına getirdi resmen. Aslında onun üstü ya da ik var ama onlarla konuşursam adam beni kovar diye korkumdan çekiniyorum işsiz kalırsam diye.

Sizce nerede yanlış yapıyorum?