En yakın arkadaşım beni sürekli olumsuz eleştiriyor ve kötü hissediyorum, ne yapmalıyım?

Kendisi en yakın ve en iyi anlaştiğim biridir. Çok uzatmicam. Bende ne gorurse ve ne yaparsam eleştiriyor ama olumsuz yonde. mesela kot giysem "çok kötü görünüyorsun şuanda hiç güzel olmadı" diyor. Halbuki boyum fizigim manken gibidir ve aldiğim kotta gayet guzel. Makyaj yapiyorum ve gelip bana "Yuzunde hic guzel durmuyor eyeliner hic yakişmamiş " gibi şeyler soyluyor. Hep olumsuz konuşuyor. Ama başkalari makyajimi giyinişimi tavirlarimi beğeniyor. Ben onda birsey motu bile dursa kalbini kirmadan soyluyorum guzel olmuşsun falan diyorum hep olumlu pozitif konusuyorum. Ama o bana hep boyle. Seviyorum onu ama bu huyunu anlamiyorum bir turlu anlam veremiyorum neden boyle yapiyor bana. Saçimi duzleştiriyorum bakiyor bana "bu halin ne saçlarina nolmuş senin aşiri kotu duruyor" falan diyor. Amaci nedir

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu arada arkadaşim erkek degil kiz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sanırım haklısınız böyle birine arkadaşım demek doğru olmaz yanimdan uzaklaştirmaliyim
En yakın arkadaşım beni sürekli olumsuz eleştiriyor ve kötü hissediyorum, ne yapmalıyım?