Arkadaşım bana sürekli kötü yorum yapıyor/eleştiriyor Bİ BAKIN?

Şimdi benim bir arkadaşım var ne zaman beni görse ya kilomu, ya saçımı oramı buramı eleştirip duruyor. Ben bundan cidden rahatsız oluyorum, bir kız görse hemen sen bunun yanında halt yemişsin, senden güzel felan diyor. İnsanlar ve çevrem gerçekten güzel olduğumu söyler, dergi teklifi bile aldım (yüze makyaj denemeleri için) ama ne zaman bu kızla konuşsam bunalıma giriyorum.47 kilo felanım bana hayvan gibisin diyor, etek giysem bacakların çok kötü duruyo, pantolon giysem kalçan çok çıkmış felan birde yüzümde bir sivilce çıksa lann yüzün mal gibi olmuş fasa fiso. Bikere sınıfın en güzel kızı diye benim adım geçmişti, hemen l*n siz güzel görmemişsiniz onun nesi güzel diyip kahkaha attı :( Zaten saçlarıma atmadığıb*k kalmadı. Cidden bu eleştiriler yüzünden özgüvenim yokoldu. Dışarı çıkmak bile istemiyorum. Kaçkere ağlayıp üzüldüm ya bunu yapan tek bu değil bikaç kişi daha var. Kıskanıyor demeyin; birkere bunu dile getirdim mal neyini kıskanacam açık sözlüyüm ben söylerim dedi :( Ama çok morelimi bozuyor artık takıntı oluştu böyle insanlar sizinde çevrenizde varmı? Ve böylelerine en iyi cevap nedir dersiniz
Arkadaşım bana sürekli kötü yorum yapıyor/eleştiriyor Bİ BAKIN?