Sevdiğim bir çoğu kişi olabilir.. çocukların masumiyeti çok güzel ama..
Allahım kalbimi bıraktım.. gözümden yaş akarken teyzem noldu diye soran minnoşum geldi gözlerimin önüne :)
Sevdiğim bir çoğu kişi olabilir.. çocukların masumiyeti çok güzel ama..
Allahım kalbimi bıraktım.. gözümden yaş akarken teyzem noldu diye soran minnoşum geldi gözlerimin önüne :)
Kedimle (olsa ah) bakışarak dertleşiriz. Yüksek Sadakat şarkıları da iyi olur. Çok zor ağlıyorum. Bunların haricinde hiçbir kimse de olmasın. Bir de fırtınada, yağmur yağarken ağlamayı çok severim, denk getirebilsem o süper olur.
Ayy umarım istiyorsan kedin olur😍
Ağlarken gelip patileriyle siler gözyaşlarını yalar seni bir güzel:)
Amin cidden ❣️ tek bi kedim olsun gerçekten çok istiyorum. Tam bir can yoldaşı oluyorlar. Komşumuzun kedisi var balkonda tam bir cambaz gibi balkonun kenarlarında yürüyor, masadaki yastığa kıvrılıp sokağı izliyor ben de onu izlemeye doyamıyorum 🙃
Sahiplendirilen çok sayıda denk geliyorum burada bile.. benim şu an imkansız gibi.. ama istersen yönlendirebilirim sana zevkle :))
Ah mümkün olsa nasıl severek alırım cidden. Ev bu ara müsait değil o sebeple alamıyorum zaten. Bi süre daha uzaktan seveceğim artık 😔 Çok teşekkürler 😘😇😻
En kısa zamanda şartların uygun olması dileğiyle diyelim o zaman 😇
Çok güzel bir dilek bu❣️Amin derim ben nett 😎
Eşim ya da sevgilim ama olsaydı da ağlamazdım zaten mutlu olacağım için
Korkularını kontrol edebilir misin ne zaman,
Belli bir son bekliyor, vaktinden önce
Ve karma, aşırı davranan inanç.
Zayıf ve ince şansımız kadar,
Karanlığın perdesinde,
Hepimizin taşıdığı haçlar, lanetliler şehit oluyor.
Ve eğer gidersek ayakta kalan son kişi olacağımızı biliyorum!
Ve biz düşerken, ruh devam ediyor,
Bir kahramanın gelip hepimizi kurtarması.
Dediğimiz gibi, aşağıda bıraktıklarımız,
Yükseldiğimiz gün hepimiz hayal kurarız.
Beklenen kapanış, şimdi çözüm geliyor!
Ve biz düşerken, ruh devam ediyor,
Bir kahramanın gelip hepimizi kurtarması.
Dediğimiz gibi, aşağıda bıraktıklarımız,
Yükseldiğimiz gün hepimiz hayal kurarız!!
Söz bir daha karşına yazmicam simdi daha iyi anlıyorum sizin beden böyle yaptigınizı kublayla planlı yapın görgüsüz değilim mademki aramıyorsun istemiyorsun sakin beni bir daha arama zaten amacın şikayet etmek kötülüğümü istemek ki öyle yoksa arardın ama başkalarına guzel yazıyorsun takıliyorsun beni yedek mi sandın yanlış anlamışsın bunu bilmeni istedim
Annem, eşim karım çocuklarımın anası olmadığı için yani hayatımda hiç bir insan olmadığı bekar olduğum için babamın yadigarı Annem ona gelirim ona kosarim
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Niçin bilmiyorum fakat ne demek.. annenize değer vermeniz çok güzel bir şey
O benim kahramanım babamı 91 de mide kanaması sonucu yitirdim bize hem anne hem baba oldu
Cevap
2Cevap
Ağlayanı kimse istemiyor tek başıma hallediyorum
Kendim silerim gözyaşımı etrafımda zaten ağlatmayacak insanlar olsun isterim ağlatıyorsa hiç olmasın
Her zaman için annem ondan sonrasını bilmiyorum.
Kimsenin yanında ağlamıyorum.
dedemi isterdim
kimseyi istemem ki
kimseyi istemem
Annem olsun isterim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?