Çok fazla çıplaklık var artık erkeklere yazik abdest duramıyor bünyede
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Dünyada hala elinde mızrak kıçında yaprakla gezen insanlar bile var. Ama onlara bunun sorun olduğunu anlatan bir tane tanrı bile yok.
Onlar Müslüman değil çünkü eminim Müslüman olsalardı bizden daha iyi olurlardı
Yahu müslümanların asrı saadet dedikleri dönemde bile yağma, suikast, tecavüz vs ile dolu. Hadi geçmişi görmüyorsun, müslümanların şu anki durumlarını da mı görüp anlayamıyorsun. İslamın olduğu yerde düzen değil kaos vardır. Hemde hayatın her alanında.
abdest o kadar kolay bozuluyorsa, o erkekte problem vardır
göz kapaklarımız var
Şort çrop löp löp sarkan et ayne bakmamak çok kolay
Havalar sıcak bu havalarda biz çıplak gezsek eleştirirler bizi 😀
aynı giysiyi ben giysem teşhircilikten hapse girerim
Allah nasil bu ulkeyi helak etmiyor niye deprem olmuyor geberip gitse helak olsa su insanlar
Valla abi Marmara depremi var
Olur bir an once umarim
Onlar olmasada farketmiyor ki libido aşırı yüksek olunca yine rahat bırakmıyor
Bakmasin onlarda günaha girecek bir durum yok.
Yani kısmen haklısın ben oralı olmuyorum
Günahı düşünen mi var
Biz de çıplak geziyoruz 😂
Haha sende duruyormu peki😀😀
Ben çıplak gelmiyorum aq
İlla onun için ciplakmi gezmek lazım canim
Evet
Bence değil ama önemli olan senin olanla muhteşem vakit gecirmek
Derdi seni mi gerdi
Evet çünkü benimde ailem var 😊
İyi o zaman ailendekilere “önünüzdeki çıkıntıya hakim olun.” de.
Onlar rahatlarindan ödün veriyorsa sende vermek zorundasın her şeyi sadece karşı taraftan beklemeyin he siz istediğiniz gibi gezin sorun yok o zaman biri size baktığında tacizci demeyin
Rahatlarından ödün vermek bu değil. Bunun adı medeniyet, açık kız görünce “çıplaklık vaar!” diyerek ortalığı ayağa kaldırmakla başörtülü görünce “ninja” demek aynı aptallık. Bırak insanlar nasıl giyinecekse giyinsin bakmamak medeniyet.
Medeniyet açık saçmaksa bedebi desene hayvanlar bizden daha medeni tek lafım bu kaldi ki açıklık tabiki de normaldir ama çarşıda caddede kilot tarzı şort giyip sutyensiz sokağa çıkmak ya da sütyeni geçtim göğüslerini taşırana kadar kendini teşhir etmek değildir her şeyin bi yeri vardır sen nasıl ki yolun ortasında kilotla gezen adam görsen ortalığı ayağa kaldırırsan ya da spk diye adlandırırsan aynı sey kadınlar için de geçerli ve kesinlikle bir şeylerin gizli kalması her zaman daha çekici ve merak uyandiricidir
Bu yazıda haklı olduğun hayvanların senden daha medeni olduğu gerisi her zamanki gibi zırva :d yunanistanda çıplaklar plajı var ve hiçbir tecavüz vakası yaşanmadı. Önemli olan medeniyet bunu içinize sindirdiğiniz gün rahatşayacağız
Yunanistan'a biz bir miyiz peki ne anlamda biriz mesela kültürel anlamda mi biz de bundan 5 6 sene öncesine kadar fazla medeni hayat vardı medeni diyorum çünkü medeniyet tam da bu oluyor çıplaklığı medeniyet özgürlük laiklik sanıyorsun 😂😂 cumhuriyet döneminde bile kadın bu kadar kendisini aşağılamis kıyafetler giymemistir emin ol buna en özgürlükçü en laik dönem de
Öyle miymiş ya? Adamlarla neredeyse ortak kültürdeyiz karagöz hacivattan tut baklavaya yoğurda sarmaya kadar siyaset olmasa aramızda düşmanlık olmayacak zaten neyse konu bu değil. Adamlarla neredeyse ortak kültürdeyiz birçok konuda laiklikten de rahatsızsan seni irana afganistana alabiliriz. Din kardeşlerin yaşatsın sana şeriatı
Ne diyosun sen yaa adamlarla ortak kulturdeymis kızım tarih oku biraz onlarla evet bj zamanlar iç içe yaşadık ama aynı kulturde falan değiliz biliyosan lahmacuna bile bizim diyen bi millet onlar her şeyi sahipleniyorlsr ortaklık mi var ortada bencil insanlar onlar kaldı ki senin en azılı düşmanlarından biri Yunanistan konuyu şimdi sakin kardeşliğe bağlama insanlardan iyileri vardır bizde de iyi kötü var ama farkındaysan biz başkasına zarar vermiyoruz izim içimizde hainler var içimizde kavgalıyız konu nereye geldi ya dkwkxhdk he bi de emin ol onlar laik falan değil onlar çıplaklığı normal görüp kapalı ya da dindar Müslüman biri görünce içlerindeki en yezidi çıkaracak millett İsviçre Fransa gibj hepsi aynı olmasa da büyük oranda islama on yargı ve düşmanlık var onlar laik medeni değiller onları geçmişte neler neler yaptığını anlatsam çokta laik olmadıklarını anlarsın bak laikligin medeniligin bi sınırı var her umarsaizca yapılan şey laiklik olmaz medneiyetolmaz toplumun ahlakına yaşayasına saygı çerçevesinde olabilir şu an sokak ortasında miet birbirini skse herkes onların hayatı bize ne der ama düşunmez ki benjn çocuğun olacak ya da var çocuğumun yanında diziler de bunu kzletmezken başkasının yaptığına niye baksın
Siyaset yüzünden oluyor o. Neyse sende akıl pek yok ben gideyim iq düşürecek halim yok. Çatlasan da patlasan da laik bir ülke olarak kalacağız. Defol git afganistana
Verecek cevabın olmayınca kaç tabi 😊 size ee bu yakışır
Tamam kanka size de şeriattan başka ülkeye kaçıp oraya şeriat getirmeye çalışmak yakışır. Heveslenme burası Türkiye Cumhuriyeti. Hevesin kursağında kalacak
Şeriat ne alaka jdksjxkd onca şey söyledim şeriat istiyorum mu oldu çıplaklığa karşıyım herkes sınırını bilecek işte o kadar sen ve senin gibiler de buna uçacaksıniz zorundasınız çünkü
Laikliğe dil uzattın boşu kes
Kudur kanka chdj
Defol çölüne
Aynen
Ben hiç görmüyorum