Aile & Toplum 47 yasında kı bi kadın neden 23 yaşındaki bi kızı takip eder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kadın üst kat komşumuz spora yazıldım bi baktım o da aynı yere yazılmış ben evden çıkınca ne hikmet her yerde onu görüyorum hasta mı bu kadın Güncellemeler+1 yıl O da kilo vermiş ya şaka gibi 47 yasında kı bi kadın neden 23 yaşındaki bi kızı takip eder? Cevapla Kadın Soruları Hasta Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
CesaretliOll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Belki denk geliyorsunuz. Çok takılmamak gerek. Eğer şüphelerin artarsa konuşursunuz zaten. Fit güzel bir kadınsa deneyebilirsin 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl beğenmiştir seni olabilir belki çevresi yoktur birde üst komşunuz karşına çıkabilir yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bi sürü çevresi var Yorumla remzi1905 +1 yıl lez de olabilir yani her şey çıkabilir rahatsız isen söyle kendisine direk. Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sorun kadında değilde sende. Herşeyi kendi etrafında dönüyor sanıyorsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benden sonra kilo vermesi peki Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Lezbiyen olabilir. Senden hoşlanmış olabilir 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. kıskanıyor seni demek ki :) 0 0 Yorumla
72277227 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl :)) ewlimi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla 72277227 +1 yıl Kocası seni beğeniyorsa senin gibi olmak istiyor ve sana yakın olmak istiyordur Yorumla Soran +1 yıl Kocası ne zaman beni görse kafası kopacak gibi bana bakıp bıyık altı şarkı söylüyor Yorumla 72277227 +1 yıl tamam olay basit Yorumla Soran +1 yıl Bende ne zaman kadını görsem kudursun diye saçlarımı savururum kadına Yorumla 72277227 +1 yıl Tkp et beni Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hasta 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değişik bir durum 0 0 Yorumla
yulukhan Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl S2ş başlasın 0 2 Yorumla benmisK +1 yıl kahkaha attım Yorumla yulukhan +1 yıl Biraz daha kahkaha atmak istersen konuşabiliriz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Belki denk geliyorsunuz. Çok takılmamak gerek. Eğer şüphelerin artarsa konuşursunuz zaten. Fit güzel bir kadınsa deneyebilirsin
beğenmiştir seni olabilir belki çevresi yoktur birde üst komşunuz karşına çıkabilir yani
Bi sürü çevresi var
lez de olabilir yani her şey çıkabilir rahatsız isen söyle kendisine direk.
Sorun kadında değilde sende. Herşeyi kendi etrafında dönüyor sanıyorsun.
Benden sonra kilo vermesi peki
Lezbiyen olabilir. Senden hoşlanmış olabilir
kıskanıyor seni demek ki :)
Belki annen takip ettiriyor
:)) ewlimi
Evet
Kocası seni beğeniyorsa senin gibi olmak istiyor ve sana yakın olmak istiyordur
Kocası ne zaman beni görse kafası kopacak gibi bana bakıp bıyık altı şarkı söylüyor
tamam olay basit
Bende ne zaman kadını görsem kudursun diye saçlarımı savururum kadına
Tkp et beni
Hasta
Seninle sevişmek istiyor belkii 😊
Değişik bir durum
Biseks bi kadındır çıtır istiyor
S2ş başlasın
kahkaha attım
Biraz daha kahkaha atmak istersen konuşabiliriz