Bi kız 20 yaşında 32 yaşindaki erkekle sevgili oğlan hep pahalı hediyeler alıyor belki bununla da alakalı olabilir ama o yaşta nasıl bi midesi var ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa olgun erkekleri seviyordur diyeceğim ama fazla mantıksız ya aile baskısı sonucu oluşan bir şey bu tür şeyler çoğunlukla arkadaş olan iki ailenin evdeki bekar çocuklarını evlendirmeye çalışması sonucu oluyor ya da kadın para avcısı açıklamak gerekirse karşısındaki erkeği kendine bağlıyor , aşık ediyor sonra ise onun parasıyla istediği herşeyi yapıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek zaten bulmuş filiz gibi kızı bırakmaz
- +1 yıl
Kesinlikle zaten evlilik yaşı çoktan geçmiş herhangi biriyle görüşmek bile zordur onun için şansa bir kadın bulmuş bırakmaz
Soran+1 yılHele o kız gencecikse hiçbırakmaz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl40 yasinda senden cok daha genc gorunen erkekler var. Seni gormeden nasil senden genc gorunduklerini biliyorum diye merak ediyorsan. Kisi kendi gibi bilir isi diye bir soz vardir sen bu yastan pörsümüş ve mide bulandirici oldugun icin ya da rn azindan aile buyuklerinde bunu gkrdugun icin sizde bu sekilde genetik var. Ama herkes ayni degil cogu erkek ya da kadin farketmez genetik olarak iyi oluyor ve 45 yasinda 20 yasindakilerden cok daha iyi olabiliyorlar. simdi anlamayacaksin dedigimi ama zmanla ogrenirsin
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaş yaşlı mı? bence değil ama 20 yaşındaki bir kızın 32 yaşındaki adamla birlikte olması gerçekten saçma. hayata bıkış açıları aynı değil. kafalarının uyuşması imkansız
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMuhteşem sevişiyor
Centilmen
Abuk subuk taktikler yok
Çıkma teklifinin olduğu çağdan kalmış
Kadın ruhundan anlıyor, nerede ne yapacağını biliyor.
Olumlu yönleri bunlar. Bir de özellikle yaşı büyük birini seçmedim, kafam uyuştu sadece. Yani pazardan armut seçer gibi olgunlaşmış olsun diye seçmiyorsun. Kafan uyuşuyorsa yaş farkını gözardı ediyorsun. İnsan ilişkilerinde katı kurallar geçerli olmuyor düşündüğün gibi. Bende senin gibi sanardım eskiden.
32 Yorumla
Soran+1 yılPeki vücudu teni nasıl uyuyor sana
Cevap sahibi+1 yılÖyle yaşlı gözükmüyor zaten ya, yaşıtım sanıyorlar. Ten uyumu var tabi.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
38Cevap
+1 yılOlgun erkek seviyordur. Bazı kızlarda var olgun erkekleri tercih etmek çünkü aslında bana da daha mantıklı geliyor çünkü kız karşısında ciddi olan ve düşünen, oturaklı ağır başlı, cıvıtmayan birini isteyebilir. Genelde genç yaşlarda bu tür erkeği bulma oranı daha düşüktür çünkü henüz olgunlaşmamıştır amaç ciddi ilişkiyse bazı kızlar olgun yaşlarda ki erkeklere gözü kayabilir bu doğaldır. Fakat amaç eğlence flörtleşme ise yaşıtlar oluyor o yaşlarda genelde. Tek tük yürüyen var hani. Geçmişe de bakarsak ailelerimizde filan genelde 10 küsüratlı yaş farklı oluyor anne baba arsında çoğunluk böyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşı büyük diye olgun zihinde diyemeyiz, oğlan kim bilir kaç tane kadınla birlikte ölüm neler neler yaşayıp sonunda da gencecik kızı kendine bağlarsa kız kendine çok haksızlık eder bedenine yazık en başta
- +1 yıl
Bu da var tabi ama bir kısma da dikkat çekmek istemiştim aslında genelde genç yaşlarda erkeklerin nasıl davranacağını belirttim, daha olgun davranan erkeğinde hangi yaşlarda olabileceğini belirttim. Tabi ki yaşı her büyük olan erkek olgun karaktere sahip değildir iş yerinde bile babam yaşında adamların çocuktan beter ergence davrandığını saçmaladıklarını bizzat görüyorum hani olgunluk yok çocuksular. Karakter konusu zaten yaştan bağımsız bir şey insanın içinde olan bir durum. Birini kullanmak isteyen insanın yaşı yoktur bunu yaşıtında yapabilir, yaşça küçük ve büyük biriside yapabilir. İlişkilerde hemen güvenilmemeli bu aslında arkadaş ortamı da dahil olmalı. Hemen herkese özel anlatılmamalı belli mesafeyi korumak lazım güven hemen kazanılan bir şey değildir. Zaten günümüzde hani erkeklerin %99 u diyeyim hatta kızı etkilemek için baştann şekilden şekle girer, rol yapar olmadığı biri gibi gözükür kızı kendisine bağlayınca 180 derece dönüp kendi özüne döner sonra kızı üzer durur gerçek karakteriyle. Bu yüzden özellikle kızlar sabırlı olmalı bence hemen güvenmemeli zaten amacı yatağa atmak olan erkek belli süre sonra amacına ulaşamayınca kendi ayrılır. Böyle erkekle olmaktansa hiç olmamak bence kızlar açısından daha iyi. Tabi yaşça büyük erkeklere de dikkat edilmeli çıtır arayan kesimde var hani kullanıp atan tipler filan.
Herkesin kendi tercihi. Yaş farkıda olsa sevgi ve saygı olduğu sürece saygı duyuyorum buna ama şahsen yaşıtınla ya da en fazla 1-2 yaş küçük biriyle hayatı yaşamak da çok farklı bir şey ve bana daha ideal gelen bir ilişki türü.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgi konuşmaya başlandığı zaman olmaz öyle bana uymayan biriyle ileriyi düşünemem ya
+1 yılBelki yaşıtlarını çocukça buluyordur. Olamaz mi? Karşındakinin hâli tavrı yaşıtlarının hâli tavrına göre daha çok hoşuna gidiyordur.
12 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemel öyle ama gerek var mı gencecik daha
- +1 yıl
Gerek var veya gerek yok meselesi değil ki anlaşma meselesi
+1 yılCok fark yok 40 yasinda kadin 60 yasinda erkege bakiyor 55 yasinda kadin 40 yasinda erkekle evlenmek istiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO yaşlarda normal olabilir ama daha gençliğinin baharında biri için absürt
- +1 yıl
Ozaman tavrini koy oda yoluna gitsin
Kızlar ben maddiyata bakmam vs der ama hep hediye alanı mekana getireni severler... Süslü laf severler ağzı laf yapan cambaz severler sonunda kendileri üzülüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAldığı hediyeleri hep çevreindelilere anlatır hediyeler de öyle ucuz şeyler değil çocuk, kızı resmen satın aliyo, çocuk dediğime bakılmasın
Soran+1 yılYa da böyle genç kızı bulamam diye bırakmaz
+1 yılErkek yakisikli ve fitse norm olabilir
Sen yasitlarindan hoslaniyorsundur snaa itici geliodud
06 Yorumla
Soran+1 yılHayııırrr oğlan saçı sakalı beyazlamış fiziği de kötü sevimsiz halde
- +1 yıl
Ozaman parasi icin takiliyordur birde sevgiye ilgiye acsa olabilir ayrica okadar cok fark yok bence. senin simdi yasin kucuk ondan anlamiyorsun ilerde anlarsin
Soran+1 yıl40 yaşındaki biri 52 yaşındakiyle böyle olsa tamam ama kız daha küçücük neden kendine böyle bi kötülük yapar ki
- +1 yıl
Sevisiyorlarmiki? Dm atsana detaya inelim cok merak ettiysen ama sen nedne bukadar kastin kendini onu anlamadim
Soran+1 yılÇok absürt durum bana göre sevişme olaylarını bilmiyorum
- +1 yıl
Yoo normal sana oyle gelio. ama erkek yakisikli degilse yani tuhaf tabi
Oda bişemi 17 yasında liseli 33 yasındaki kışiye bakıyor maddi geliri yok bide bu galiba büyüyle ya da aileden kacmak için bir kacış planı
01 Yorumla
Soran+1 yılBana ters ya
+1 yılÖyle düşünmeyin ya belki seviyor olabilir tamam absürd bir olay ama olabilir de yani:)
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk an sevemez dimi zamanla sever ben daha ilk anda bile sevmek istemem
- +1 yıl
Valla güzelim öyle düşünme ben zekaya aşık olan biriyim ayrıca hoşlanacağın insanı seçemezsin ileriye gidersen biraz evlenebilirsin ama doğru bulmuyorum açıkçası
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılO Yaşlarda normal yadırgama erkekler geç olgunlaşıyor maalesef. Kız kendini kullandırmasın yeter.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlı deyince ben de 50-60 sandım. O yaşta erkekle sevgili olan çok kız var. Tavsiye etmiyorum ama çok da anormal bir durum değil. Böyle çok kız var.
00 Yorumla
+1 yılParası için oluyordur sevgi yoktur. İlişkide cinsellikte varsa tamamdır. Al gülüm ver gülüm ilişkisi bu ilişkiler.
00 Yorumla
+1 yılBu dönemlerde böyle ilişkiler çok var. Bunların çoğu maddiyat ile ilgili. Onlar paranın kölesi olmuş durumdalar. İbrahim Tatlıses mesela.
00 Yorumla32 yaş dede mi
O da genç
Kız işini biliyor kıskanma04 Yorumla
Soran+1 yılKız 20 yaşında 20, daha geriye doğru hesapla bakalım kız doğduğunda oğlan koca çocuk oluyo o yaştaki çocuk bebekle sevgili olur mu
Soran+1 yılIyy zihniyete bak
+1 yılPara herşeyi ortadan kaldırıyor ama.32 yaş da yaşlı değil
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüntü çok bariz belli ama görüntü de önemli
+1 yılKimseyi kınama. Bakarsın sen 15 yaş büyük birine bakarsın. Senin midenide kınarlar
09 Yorumla
Soran+1 yılAsla ya
- +1 yıl
Büyükte konusma. O onun hayatı. İstediği gibi yaşar.
Soran+1 yılBende yorumlarım
- +1 yıl
Yorumlarında basına gelir. Benden demesi
Soran+1 yılGelmez umarım Velhasıl kelam benim tercihim öylesi biri olmaz
- +1 yıl
Büyük konusuyon kardes
Soran+1 yılBen kendimden eminim ondan
- +1 yıl
Tabi tabi. Yaz bunu bi kenara
Soran+1 yılTabi
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazi kızlar da olgun seviyor. 19 a 35 çift tanıyorum. Oğlan zengin de değil
00 Yorumla
+1 yıl20 olup 50 ile olanda var bunlar tamamen paracik sevenlerin aşkı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 640 cevap paylaştı. Şimdi bu zamanda para daha önce geliyor ama tercih meselesi …
00 Yorumla
+1 yıl32 yaş gayet normal bu arada. Bizim burada bir abide o yaşta evlendi mutlular
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. şu an için sorun yok bence ileride olsa sorun olabilirdi
00 Yorumla
+1 yılKızların çoğu kendinden büyükler ile takılıyor ama onu nasıl yapcaz :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32 yaşa yaşlı dediniz ya bir şey demiyorum. Kendinden yaşça büyük birisi tabirini kullansan daha iyi olurdu. Sorunun cevabını da sen vermişsin zaten. Para her kapıyı açar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara için 60 lıklarla evlenen olduktan sonra 32 fidan bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılIhıhıhı doğru
Para çözuyo demekki işini gold digger
10 Yorumla
+1 yılkadınlar cor cocukla ugrasmak ıstemıo ondan bence oturaklı bırını arıo
00 Yorumla
+1 yılmide ne alaka. bence kıskanmışsın kızı
11 Yorumla
Soran+1 yılMümkünatı yok
Herkesin önceliği farklı
21 Yorumla- +1 yıl
nasıl
senin imkanın olsaydı, sen de bakabilirdin
03 Yorumla
Soran+1 yılİmkan nasıl sağlanıyo acaba dkdndk
Soran+1 yılBen onu fırsat olarak görmem
+1 yılBu kız senmisin yoksa
05 Yorumla
Soran+1 yılHe bi saattir kendimi kınıyorum
- +1 yıl
Ozaman böyle şeyleri neden düşünüyorsun? Tanıdığın birimi ki bu kız
Soran+1 yılHayali bi senaryo uydurmadım tabi tanıdığım biri
- +1 yıl
Kızlar bilirsin ki pahalı hediyeleri sever o yüzden bunlar normal şeyler, kaldı ki bırak 32 yi 52-62 ile birlikte olan 20lik kızlar var 🤢
Soran+1 yılÖğğ
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Senin yaşlı dediğin o mu
02 Yorumla
Soran+1 yılKıza göre çooook yaşlı görüntüsü bile
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Para altın için diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılTercih onun saygı duyalim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBencede mide yok millette cidden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. Saçmalama bende dedim. 50-60 yaşında adam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok yokmuş arada yaş farki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende yaşlandım demekki 😔
21 Yorumla- +1 yıl
sela vaktı gelıo yas kac kı
Yani para herşeydir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsence asık olmus olabılır mı?
00 Yorumla
+1 yılAç gözlü ola bilir 🤔
Para avcısı da ola bilir11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir, çünkü alınna her hediyeyi görmemiş gibi nisbet yapıyo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaslı mı
20 Yorumla baba şefkati lazımdır
02 Yorumla
Soran+1 yılBabasıyla yapamayacağı şeyi sırf parası var diye o adamla yapar ama
+1 yıl32 yaşlı mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüntüsü yaşından daha büyük
Seviyordur
10 YorumlaHiç anlamam
10 Yorumla
+1 yılbelgi hoslanmisitir
00 Yorumla
+1 yılPara içindir para
01 Yorumla- +1 yıl
en mantıklısıı araba para
Para herşeyi satın alır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlgun seviyor
00 Yorumla Parasi icin
10 Yorumla
+1 yılOlgunluk
22 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne alaka
- +1 yıl
Olgun seviyor demek
+1 yılParadan dolayi
00 Yorumla
+1 yılKim bu kız peki
010 Yorumla