Merhaba 10 gün oldu evleneli şu an evimiz yok kiracının çıkmasını bekliyoruz yerleşmek için annesi bu süreçte eşimi çok doldurdu ayrılmak istediğini söyledi eşim 1 haftadır konuşmuyoruz ben ailemde kalıyorum şimdide annesi aramızı yapmaya çalışıyor ne yapmam lazım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBoşama kız sürünsün mahkemelerde boşama eğer dava açılırsa ilk duruşmada boşanmak istemiyorum de ama bu süreçte araştır erkekler pis dir bakalım başka kadın var mı diye hatta nafaka alabiliyorsan al boşanma şartların ağır olsun süründür onu öyle seni oyuncak olarak kullanamaz süründür onu ağlasın yalvarsın sana bu arada düğünde nişanda hatta kında takılan altınlar sana ait hatta ev beyaz eşya koltuk yatak odası da yarı yarıya bölüş hiç bir şeyini bırakma onda fazlasınıda donuna kadar al şerefsizin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvimiz bile olmadı ki iste ev tut dedim ondan kavga ettik
En İyi Cevaplar
Lütfen dediklerimi yanlış anlama ama adam 31 yaşına kadar olgunlaşamamış çocuk oyuncağı sanıyor büyük ihtimalle ne derse desin boşanmayacağını düşündü yol yakınken bırak çok pişman olursun 10 günde yeni evliyken böyle yapan 10 yılda neler yapmaz kendini düşün bu konuda bencil ol lütfen
00 Yorumla
+1 yılOha ya yazık günah evliliğe adapte olma süreci diye bir şey var 10 günde ne yaşadınızda boşanmaya çıktınız, ailelerinizi hiç bir şeye karıştırmayın evlilik iki kişi arasında yaşanır, bizim ülkede karışmayan yok yazık gerçekten üzücü.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim değil ama onun annesi çok doldurdu onu oda gaza gelip yaptı işte şimdide annesini araya koyup barışmaya çalışıyor insan bi kendi yazar arar yani
- +1 yıl
Haklısın yavrum ama o kaynanana fazla yüz verme kocanla halletmeye çalış ve daha her şeyin başındayken bırakmayın harbiden daha çok erken.
Soran+1 yılYazsa arasa ben tüm sözlerine rağmen affederim ama onuda yapmıyor napayim elimden geleni yaptim ben
- +1 yıl
Bekle bakalım zaman her şeyin ilacıdır.
- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılYok daha neler 10 günde ayrılmak istemesi kusura bakma ama bu evlilik artık bitmiştir. Yani yolun başındasın ve hayatında dikkatli karar vermelisin. Ya sözleri yutup barışacaksın ve ileri de yine aynı sözü söyler ise susmayı tercih edeceksin ya da kendine yeni bir düzen ve hayat kuracaksın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
43Cevap
Evlilik çocuk oyuncağı değil. Annesi bir şeyler söyler senin annende söyler elbette olabilir. Ama daha 10 gün olmuş sana gelmiş ayrılmak istiyorum demiş. Bu düşünce anlık olmamıştır bir anda ortaya çıkmaz. Daha başı uzatma bence ayrıl ne yaptın namsuzlukmu yaptın kötülük mü yaptında daha 10. günde gelip seni sevmiyorum ayrılmak istiyorum diyor. çocukla evlenmişsin. ana kuzusu değil kendini geliştirememiş birisiyle.
27 Yorumla
Soran+1 yılKınada davul çalmış istediği olmamış dedim ben caldirtmadim garson söylemiş sana istemiyorum deseydin yani bu tarz basit şeyler işte annemi aramadın dedi annenle gün içinde görüştük neden ariyim dedim hepsi annesinin cümleleri ve hala arayıp özür dilemek yerine annesini araya koyuyor
Soran+1 yılTakılar kıza ait o yüzden bekliyorum davayı o açsın ki ben haklı konumda kalayim
Soran+1 yılKesinlikle iyi ki çocuk falan hemen yapmadım
Soran+1 yılTeşekkürler iyi akşamlar
Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı. Evlendikten sonra evimin içine ne kendi ailemi ne de onun ailesini karıştırmam. Evlendiğim insanla problemlerimizi iki medeni insan olarak çözemiyorsak sürekli dıştan müdahale edilmesine izin veriyorsa bir zahmet çeksin gitsin. Bence evlenmek kadar boşanmakta doğal bu yüzden akışına bırakın derim ben.
10 YorumlaAileleri işin içine karıştırırsan, yuvan yıkılır. Ocağın söner, Şeytanın vazifesini bazen yakın aileler yapıyor. Direkt uzaklaşın aileden, tatil yapın. Yılda bir kez bayramda gidin yanlarına.
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum diyorum bak ayrılmak istedin ama yin3de ben adım atıyorum sana gel tatile gidelim onada gelmiyor
- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılOn günde ne oldu da ayrılmak ıstyo on günlük evlilige tahammül edemeyen adam veya kadınlar neden yıllarca sevgılılıge veya nişanlılıga tahammül edyo beyınsiz adam ya gerıldım bak papatya çayı içmem lazm.
00 Yorumla
+1 yılAyrilma tabiki biraz sabret hala devam ederse ayril bu süreçte sana dokunmasına izin verme
223 Yorumla
Soran+1 yılŞans vereyim mi yani o kadar laftan sonra
- +1 yıl
Balim sinirin yatisana kadar bekle derim evlilik zor bir süreçtir ilk kavgada bırakıp gitmek olmaz
Soran+1 yılO ayrılmak isitoyurm seni sevmiyorum istemiyorum dedi şimdi kendi annesini bidaha araya koydu insan bi arar özür diler değil mi
- +1 yıl
Tabiki haklisin
- +1 yıl
Ama evliliği kurtarabiliyorsan onu yap gurura yenik düşme hata yapmış sinirin geçince karşına al konuş hala öyleyse yapacak bisey yok
Soran+1 yılSoyledim annesine dedim yazsin gözü varsa bende hala gelsin yine yapmadı benden bekliyor herseyi
- +1 yıl
Seni sevdiğini gerçekten hissediyorsan onun gönlünü al o hatasını anlar zaten muhtemelen etrafının dolduruşuna gelmiştir şeytan cok vesfese verir yeni evlilere
Soran+1 yılSevdiğine inanmıyorum artık seven insna bu kadar rahat can yakmaz sevmiyorum demez hadi dedi diyelim ben şeker hastasıyım bi der ki bu kız hasta ani sinirlenir şekeri çıkar bi arıyım napiyor
- +1 yıl
Bencd cok sinirlisin ona karşı keske sizi bir yere kapatıp konuşturabilsek birbirinizi seviyorsunuz bence
Soran+1 yılKendisi yanaşmıyor ben herseye rağmen dedim gel konuşalım dedi yüzünü görmek istemiyorum
- +1 yıl
Peki mesaj at ona gerçekten kararlı isen bosanalim de eğer evet derse onun karşısında hic bir şey kaybetmemiş gibi ol ve güçlü ol zor bir süreçten geçiyorsun az çok anlayabiliyorum
Soran+1 yılOnu söyleyemem çünkü avukatla görüştüm sen o tarz adımlar sözler yapma dedi
- +1 yıl
Nafaka için haklısın aklimdan cikti ya
- +1 yıl
Duygularına kapilma kendini yanliz hissettiğin zaman yazabilirsin 🥰
Soran+1 yılNafaka için değil ya ondan onu talep etmem altınlarım bende kalsın diye
Soran+1 yılTesekkur ederim 🙂
- +1 yıl
En iyisi çalışıyormuusn
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Kendi isini kursan peki kuaför terzi falan halk eğitim kurslarında var öğretiyorlar ustalık belgesini 8 ayda alirsin
Soran+1 yılBenimde aklımda kuaforluk var
- +1 yıl
Insallah mutlu olursun canım hakkında herseyin hayirlisi olsun
Soran+1 yılAmin hepimiz inşallah
- +1 yıl
🥰Allaha emanetsin
+1 yılSenin kocan adam değil bir kere adam olsa çocuk olmaz elinden tutar alır götürürdü seni yanliş seçim yapmışsın sanırım aynı düşünceler mevcut değil kız gibi anasının evinde
00 Yorumla
+1 yılOhaaa. Erkeğini iyi seçememiş bir kadın görüyorum sadece 🧸 tabi bunu hakaret etmek için söylemiyorum kesinlikle lütfen yanlış anlama. Basit bir çocuk canlandı gözümde
00 Yorumlaİyi oldu benc 10 gün konusmuyorlar paralari yok ana kuzusu 2 laf diyor diye ayrilmak istiyor
Evlilik saka gibi sizlere canima deysin beter olun017 Yorumla
Soran+1 yılOnun annesi onu doldurdu para yok değil kiracimiz çıkmıyor evden
Soran+1 yılDurmadım zaten kendi evimdeyim
Soran+1 yılİnan benim kafa durdu şoklar içindeyim olgunlaşmamış demek milletin lafıyla insan ayrılır mı ya
Soran+1 yılAilemde arkamda zaten bugünde annesi aramış arayı düzeltmeye çalışıyor diyo sinirden demiş dedim bunu kendi neden arayıp söylemiyor sen arıyorsun o pişman falan değil insan sinirlense bile seni sevmiyorum demez daha 10 günlük eşine
Soran+1 yılKesinlikle ama davayı ben açamıyorum avukatla görüştüm en azindna altınlar benim olsun diye onların açmasını beklemem gerekiyor
Soran+1 yılCok doğru bir video
Soran+1 yılAynen ben hep millet ne der diye düşünüyorum doğuda yaşıyorum dul falan dicekelr daha 25 yaşındayım ama artık sıktır edecem boşancam balık baştan kokar
Soran+1 yılAynen oyle
- Aile & Toplum konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılBalayında olman gerekirken ayrılıcaz diyosun 🫠 ana kuzusu erkekler evlenmesin ya. Sınavı falan olsa da denk gelmeseler bize
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurtulmuşsun hemen boşan ve nafakanı al sen de hakime beni mağdur etti madem ayrılacaktı neden evlendi vs de çünkü sana bunu yapması saçma ortada sebep yokken
13 Yorumla
Soran+1 yılCidden öyle yani herkes diyor sebep yok ortada yabi
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun yoluna devam et iyi insanlarla karsilarsin umarım hep
Soran+1 yılArtık geçti güvenim 0
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Babana anlat! Çocuk oyuncağı mı len bu evlilik. Nerden buluyorsunuz böylelerini, yoklukta mı kaldın da bir çocukla evlendin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYazık ki başka insanların dolduruşu ile hareket edecek kadar zavallı bir insanı eş olarak seçmişsiniz..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Konuyu biraz daha açar mısınız sakıncası yoksa. Çok saçma bir sebep gibi geliyor okuduklarımız karşısında boşanmak istemesi...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılBalayında olmanız lazım 10 gün olmuş neyi bekliyorsunuz arada evinizde boşalır bizimki fikir şeçim sizin
00 Yorumla
+1 yılYuva yikanlar bunun bedelini her iki dünyada da ödeyemeyecekler
01 Yorumla
Soran+1 yılHakkım asla helal degil
ayrıl daha iyi erkek bul buluyonuz böyle ana kuzusu tipleri aha böyle kalıyonuz sonra
03 Yorumla
Soran+1 yılAy valla annesi babası ayrı normalde annesidnne uzak hiç yüzüne bakmiyordu değerli oldu birden
Soran+1 yılHe valla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. O anne çok tehlikeli ilerde başka sorunlarda yaşatır
10 Yorumla
+1 yılŞimdiden böyleyse ilerde yine aynı şeyleri yaşayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl annesinin sözüne göre seni yargılaması çok yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhoooo evlilik dediğin iyi günde kötü günde yan yana olabilmektir
Bu daha ilk günden başkalarının gaziyla sukoyvermis. Böyle adamdan degil koca, kaldırım taşı olmaz...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 günlük evlilikte anasının lafını dinliyorsa o annesini evire çevire skym
00 Yorumla
+1 yılEvlenecek yaşa gelip kendi kararlarını veremiyorsa, o iş zaten olmamış.
00 Yorumla
+1 yılMevzu ne tam olarak öyle hemen neden bosanalim diyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılAllah aşkına konuşma süründür lütfen barış ama çok süründü ya nolur yaaa cildircam. bu ne
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla oyuncak mi lan bu demek mahkemede uğraşmak gerek
00 Yorumla
+1 yıl10 günde ananın evine yolladıysa çoktan bitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılayrıl. başlamadan bitsin. ileride vrya hayatın zindan olur.
00 Yorumla
+1 yılEn başından belli olmuş eşin onun bunun lafı ile bu evliliği yürütecek. Devam etsen bile iki kişi arasında evlilik olmıycak. Ana kuzusu belli. Boşan gitsin.
00 Yorumla
+1 yılBir ilişkide iki kişiden fazlası varsa o ilişki yürümez
00 YorumlaAnne baba hatta kimse evli çiftlere karışmamalı
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek için niye bu kadar acele ettin ablacım bir evin boşalmasını bekleseydiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılKiracı erken çıkacağını söyledi sonradan gıcıklık etti
- +1 yıl
Çıktıktan sonra evini duzsydin sonra evlenseydin bu durum dahamı iyi oldu tarihi geç yapardınız
+1 yılGit annenle evlen de boşa ana kuzusu erkekten bir hayır gelmez aile huzurunuz yok olur ilerde emin ol
00 Yorumla10 günde hemen ne ayrılmak istemesi abi vocuk oyucagjmi bu evlilik
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş demek
+1 yıl10 günde bıkmış o zman senden annesini dinlediğine göre aptal
00 Yorumla
+1 yılHiç durma ayrıl bir an önce bırak gitsin uğraşma boşuna
00 YorumlaAnladığım kadarıyla ana kuzusu. Sevgiliyken nişanlıykende mi böyleydi?
00 YorumlaEşin senden bu kadar kolay vazgeçecekse ilerde kötü şeyler olabilir, şimdiden ayrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBarışın ve annesinden uzakta yaşayın ama iletişimi yine tamamen koparmasın kocan anasıyla. Ama mesafeli ol yine saygını bozma sadece.
00 Yorumla
+1 yılSakın hata yapıp eşinden ayrılma
03 Yorumla
Soran+1 yılKendi ayrılmak istedi annesi dolduruyor hep
- +1 yıl
canım mı eşin
- +1 yıl
Tabi ki canım eşin
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe saçma bir adammış ya
10 Yorumla
+1 yılyol ver ana kuzusuna
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok aceleci davranıyor bu kadar kolay mı pes etmek
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yıl5-10 kişiyle ilişki yürütülmez sınırlar çizilmeli
00 Yorumla Ayrıl nafaka al pisliklerden
00 YorumlaÇocuk olmadan bitirmek en iyisi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Daha dur 40'ı çıkmadan ne bu acele
00 Yorumla
+1 yılVur tekmeyi görüne gitsin
00 Yorumla
+1 yılYaa daha neler madem öyle neden evlendi yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. annesiyle düzgünce konuş
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir evlilik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılKabul etme annesinin lafiyla hareket eden birini
00 Yorumla Evliliğin saçmalıkları işte
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yıl10 günde bu ne hız böyle
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİncir cekirdeği için incir tarlasını yakmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGörücü usulü ile mi evlendiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır severek
Cevap sahibi+1 yılSeverek olduğunu düşünmüyorum yanlış anlama ama
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl25 eşim 31 annesi doldurdu ayrıldı benden ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonu ne ki ona göre yorum yapalim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. O nasıl bı adammış ne diye evlenmiş o zaman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılzamana bırak
00 Yorumla Ayrıl.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. ayrıl
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evleneli 10 gün oldu, annesi yüzünden ayrılmak istedi. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler