8 senelik bir ilişkim var 1 yıldır nisanliyiz sorun şu ki bazı şeyleri ben üstlenip yaptım ve bazı şeyleri onlara yüklemeye çalışınca kıyamet koptu zaten nişanlım da dünden bitirmeye razıydi benim için bitti dedi ve bitirdi şimdi nasıl başa cikicagimi bilmiyorum içimdeki hisle o kadar eşya alındı ödendi son 2 ay kala nikaha herşeyi bitirme kararı aldı annesi yüzünden benim verdiğim emekler ne olucak bir de üstüne piskolojik olarak alt üst oldum bu şekilde nasıl toparliycam kendimi bilmiyorum daha çok yeni bir olay tam bitti mi bilemedi mı onu da bilemiyorum belirsizlik kargaşası beni boğuyor nasıl atlaticam su durumu bilmiyorum geri donucekmi siniri geçtikten sonra onu da bilmiyorum (lütfen kötü yorumlarinizi kendinize saklayın )
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle yaşadığınız bu durumun zorluğunu ve üzüntüsünü anlıyorum. Bir ilişkinin sona ermesi, özellikle de nişanın atılması, birçok duygusal ve pratik sorunları beraberinde getirebilir.
Öncelikle kendinize zaman tanıyın ve bu süreci kabul edin. İlişkinizin sona ermesi her ne kadar üzücü olsa da, gelecekte size daha iyi bir hayat sunabilir. Kendinize odaklanın ve kendinize zaman ayırın. Kendinize iyi bakmak için ihtiyaç duyduğunuz şeyleri yapın, örneğin yürüyüş yapmak, meditasyon yapmak, hobilerinize zaman ayırmak vb.
İlişkinizin sona ermesine neden olan faktörleri iyice düşünün ve kendinizle ilgili ne gibi değişiklikler yapabileceğinizi düşünün. Belki de daha iyi bir iletişim kurmanız gerekiyordu veya daha fazla empati göstermeniz gerekiyordu. Gelecekteki ilişkilerinizde bu dersleri kullanabilirsiniz.
Eşyalarınızı düzenleyin ve ne yapacağınıza karar verin. Bazı eşyaları saklamak isteyebilirsiniz, bazılarını satabilirsiniz veya bağışlayabilirsiniz. Kendinize zaman tanıyarak bu kararı verin ve ardından eşyalarınızla ilgili adımları atın.
En önemlisi, kendinize zaman verin ve her şeyin yoluna gireceğine inanın. Hayat devam eder ve gelecekte sizin için daha iyi bir şeyler olacak. Unutmayın, bu zorlu süreçte size destek olacak insanlar var, onlardan yardım istemekten çekinmeyin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seninle aynı yolda yürümeyen kişi için üzülmek sadece sana zarar verir. Ayrıca sana kıymet vermeyen kişi için neden kendini paralıyorsun ki. Bak o gitti ve umurunda bile değil.
Sekiz yıllık bir ilişki de az bir zaman da değil. Zaten yaşayacaklarınızı yaşamışsınız. Evlendikten sonra da bir şey değişeceğini de düşünmüyorum. Çünkü evlendikten sonra karşı taraftan farklı bir kişilik beklemekte yanlış. Yani size tabiri caiz ise Şapkadan Tavşan çıkaracak hâli yok.
İnsan, insanı tanıdıkça daha çok sevmeye başlar. Ondaki güzellikleri zaman geçtikçe göre ve tekrar sever. Ama sizin uzun süren bir ilişkiniz olmuş o yüzden bir heyecanı da olmayacaktı inanın bana. Çünkü her şeyinizi biliyorsunuz ve paylaştınız. Evlendikten sonra ne verebilirdiniz ki birbirinize.
Zaten böyle uzun süreli ilişkiler ciddiyete dönüşünce ayrılıklar başlar. Sorumluluk almak basit değildir. Sadakatli olmak, karşındaki insana bağlı olmak basit bir şey değil...
Hakkınızda hayırlısı olmuş inanın bana...
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez...
00 Yorumla
+1 yılCanım geçmiş olsun ama bana inan ki alışmak zaten bu işlerin kolayı en rahatı sen içini ferah tut ve öncelikle bitti mi bitmedi mi oju bile bilmiyoruz şu an yani bilmiyorsun ailelerden farklı birileri olarak iki aile büyüğünü vesaire araya sokun konuşsun etsin biterse de öyle bitsin bitmediyse de bitmediğini anla... ayrıca şunu söyleyeyim hiçbir şey için canını sıkma demek ki böyle olması gerekiyordu oldu benim gibi kaza yaptıktan ve bu kazadan dolayı yoğun bakımda yatarken dünyaya gelen bir çocuğun olduktan sonra bitseydi daha mı iyi olurdu? Yasananlar deli gibi gezmeler vesaire herşeyin boş olduğunu ben o zaman anladım mesela ama acı bir şekilde mesleğim dolayısıyla yaşadığım bir kaza sonrası yüzüstü bırakılarak ☹
010 Yorumla
Soran+1 yılSenin durumun daha zormuş gerçekten hayatta önümüze ne çıkar bilinmez elbet onlar ariycaktir bı şekilde ya bitirmek için ya da devam etmek için bakalim ne olucak kendi tarafimdan kimsenin adım atmasını istemiyorum ben elimden geleni yaptım cabami gösterdim düzeltmeye gönlü olan düzeltir duzetmek istemeyeni de tutup niye duzeltmiyorsun diye hesap sorucak halim yok acimi yaşarım bir köşede olur biter yapicak bişey yok bu konuda
- +1 yıl
Elbette yok ancak bu durumu sadece sana mı söyledi her iki taraf ailesinden de bilen kimse yok mu?
Soran+1 yılAileler kavgalı olduğumuzu biliyor tabiki benim ailem biliyor onun ailesi de farkındadır herhalde
- +1 yıl
Yani elbette farkındadır ama senin ailenden herhangi bir kimse onun ailesinj arayıp nedir bu durum falan demiyor mu? Yanlış anlama benim evlendiğim kişiyle biz lisede sevgili olduk uzun süre ondan sonra evlendik ben bu nişanlılık süreçleri nasıl oluyor bu işlerde hiç bilmiyorum o yüzden soruyorum yalnızca hep çevremden duyduklarım vesaire kusura bakma
Soran+1 yılOzleden yazarmisin
- +1 yıl
Gerçi biz öyle evlendik ama ailem yok falan dese benim aileyi sülaleyi silip kızı kaçırıp tek başıma düğün vesaire yapıp evleneceğimi biliyormuş o yüzden bir şey dememiş ama onlar da işte en başından begenmemisler 🤣
- +1 yıl
Elbette yazarım ama bu gizli üyeye mi yazayım? 😁
Soran+1 yılTakip ettim seni
- +1 yıl
Tabi
Soran+1 yılSende beni ettinsimdi takip
+1 yılOlayın aynısınin daha kötüsünü ablam yasadı. Dügune 1 ay kala erkek tarafı biz oğlumuz icin yaşiyoruz yedirmeyiz diyerek bozdular. Ahdhdhdh (tabi 5 ay sonra çakma damat geri dönmek istedi ama o travma atlatılır mi kolay kolay.)
Size diyeceğim en iyi teselli şudur, demek ki evliliginiz sizin için hayırlisi değilmiş. Üzülmeyin diyemem insan illaki etkileniyor ablam üzerinden beş yıl geçmesine rağmen kimseyle tekrar evlenme düşuncesiyle konuşmadı bile. Evlilik desek bağırır bizi sustururdu. Bu dönemde psikolojik destek bile alabilirsiniz. Ama en güzeli de ne biliyor musunuz. Gerçekten hakettiginiz mutluluk sizi eninde sonunda buluyor. Sonra ben ne yaşamisim ya ne icin canımı sıkıp vakit kaybetmişim diyorsunuz. Bu arada ablam 5 yılın üstüne şu an nişanlandı. Yani hayat bu herşeye hazırlıklı olun bu tarz olumsuzluklar sizi yıldırmasın. Ölümden başka herseye çare var.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz icin
- +1 yıl
Rica ederim🪻🌷
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmiş olsun.
Bence donecek mi diye düşünüp kendini daha fazla üzme. Zatenndonse dahi ondan sana iyi bir eş olmaz ve emin ol seni daha çok üzecekler. Annesi için şimdiden bunları yaptıysa evlenince daha büyük sorunlar yaşarsın. Bence dönse dahi kabul etme hayat kısa ve kendini onunla değil başka şekilde mutlu etmenin yollarını bul.
Çok zor durum ama inan ilerde yaşanacak kötü günler seni daha çok üzecektir.
Bir psikoloğa git ve yardım al, inan böylesi senin için daha hayırlı yol yakınken gerçek yüzünü gösterdi.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bence zor olsa da iyi tarafından bakmaya çalışın. Evlendikten sonra ayrilmak cok daha zor olurdu. Simdi daha yol yakinken bu durumu yasamaniz bir nevi sizin şansınız. Türk milletinde maalesef evlenip ayrilinca farkli bakiliyor kadinlara. Hepsini geçtim, sizden bu kadar kolay vazgecen biri ile o yolda devam etmemeniz sizin hayriniza. Sonra pisman olacaginiza erkenden bitti gibi düşünün, sanslisiniz bence. Yasadiginiz her ne kadar kötü ve incitici olsa da. Bu süreci atlattiktan sonra cok daha güçlü olacaksiniz ve insanları daha erken taniyabileceksiniz.
Güzel günleriniz olsun dilerim✨
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh canım ya çok kötü bu yaşadığın ben de yaşadım bunu her şey hazırdı düğüne bir hafta kala annesi ne yaptıysa bilmiyorum bitti her şey beni bir kalemde sildi ben de onu sildim zaten. Çok agladim zirladim ama yapicak bir şey yok. Daha iyi biri karşıma çıktı. Dönse ne yazar canım ya o isden artık hayır gelir mi mutsuz olursun bu saatten sonra arkadaşıminki geri dönmüştü affetti şimdi de pişman keşke affedip evlenmeseydim diyor. O yüzden bazen şer olan şeyler hayır olabiliyor gecicek inşallah bu günlerin merak etme geçiyor zamanla hatta daha iyisi çıkıyor insanın karsisina bende öyle oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnceilklennşunu söylüyeyim senin için en hayırlısı bu benimde düğüne bir hafta kala nişan atıldı ve çok üzüldüm ve herseyi de ben yapmıştım sonra birini tanıdım oda evlendim oda hamile kaldıktan sonra her küçük şeyde bırakacak gidcem diyordu ben bu evlilik içinde çok şeyler yaptım çocuk için dayanmaya çalıştım olmadı bir şey bitecekse baştan bitti sen kurtlsuğuna şükret beterin beteri var bunu unutma en başta bırakan veya bırakmak isteyen sana neler yapmaz bunu unutma illaki biri karsına cıkacaktır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞunda söylim şimdi boşanıyorum nedeni tek taraflı caba olmuyor bunu hiçbir aman unutma iki taraf caba göstermesi her şey baştan bitmiştir son olarak çocuğumu bile doya doya sevemedim yat kalk haline şükret
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 8 yıl ilişki 1 yıl nişan ve herşeye koşturan bir gelin adayı. En başta zorluk gormedikleri için ve hiç emekleri olmadığı için kolayca bitiriyorlar. Yani kıymetin yok onların önünde. Üzücü bir durum. Her şey alınır satılır da.. ümitler hayaller boşa gidince insan yıpranır. İnşallah hakkında hayırlı olacak şekilde düzelir..
13 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah o kadar haklısın ki
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılbelli olmaz, geri donebilir de donmeyebilir de. 8 yili kafada cok onceden bitirmisse donmez. ama ani kararlar geri alinir genelde. kendine bir hata yaptim mi diye sor. annesine de bisey diyemem. gelenegin isine gelen kismini alip sevmedigine soylenmenin anlami yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Eğer bu sorunu kendini başına aşamıyorsan profesyonel bir yardım alabilirsin. Bir psikologtan yardım almak sana iyi gelebilir. Tüm sorunlarını anlatır biraz rahatlarsın. Nişanlına gelecek olursak at gibi gitti, it gibi geri dönecek buna emin olabilirsin. Fakat geri döndüğünde onu asla kabul etmemelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılOylemi dersin her at gibi giden it gibi donermi
- +1 yıl
Giden kadın geri dönmez de erkek mutlaka geri dönüyor. Bir de seninle öylesine bir ilişkisi de yokmuş. Ciddi bir ilişkiniz varmış. Senden kolayca vazgeçemez.
Böyle birinden kurtulduğun için şükret bence. Evlenip boşanmakta olabilirdi onda o ana varken muhtemelen olacaktı. Bir de çocuğunla kaldığını düşün.. Otur haline şükret bence.
00 Yorumla
+1 yılBence böyle ana kuzusu birisinden kurtulduğun için sevinmelisin. Daha birey olamamış, başkalarının lafıyla hareket ediyor aciz. Seven adam ne olursa olsun sevdiği kadını hiç kimsenin lafıyla bırakmaz. İster annesi olsun ister başka birisi. İleride daha büyük sorun olurdu. Her olayda annesini dinleyip seni çiğnerdi. Her şeyde bir hayır vardır. Bu saatten sonra önüne bakmalısın. Benzerini yaşamış birisi olarak söylüyorum, zamanla geçmeyen hiçbir acı yok inan bana.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Kotu yorum belki bu senin 8cin ama adam kendi belli etmis annemin sozunden cikamam diyo belli bir yasa gelmis insan sen ustune duseni yapmissin karsi taraf niyr yapmiyo bu kadar kolaymiydi bitti diyip yuzuk atmak evlenince annesi senin ustune iftira atsa seni savunmaz annesine guvenir seni birakir gider haberin olsun bence bu bi isaret evet kotu olmus o kadar emek gitti ama zararin neresinden donersen kardasin oyle dusun
00 YorumlaSevse ailesine de seni kabul ettirdi ya da soruna rağmen başardı nikahı. Böyle olması daha iyi olmuş yarın bir gün tek bir sorunda böyle yapmayacağı ne malum. Zamana bırak tekrar belki birlikte olursunuz hatasını anlar, ya da olmazsa da hiç bir şeyin sonu değil. Hayat devam ediyor işin en güzel tarafı da o. Bazen mutluluklar da olucak hüzün, streste. Bunu kendiniz aşmaya çalışın, alışırsın kısa sürede normale de dönersin tamamen senin elinde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanım benim seni çok iyi anlıyorum. Ama ilerde çok daha kötü şeyler yaşamaktansa böyle bir noktada bitmesi çok hayırlı olmuş. Şu an bunu idrak edemiyorsun ama bir zaman sonra senin için savaşmayan bir adamin yokluğunun ne kadar iyi geldiğini anlayacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni boşadı be ailesi yüzünden. Yüzüme güldüler gerçi yüzüme de gülmediler de bakma. Arkamdan oğluna kötü konusmadı belki bilemem günah almayayım ama verdi gazı. Beni harcadılar be. Neler yaşadım da nelere dayandım ne denizler aştım da da derede boğuldum işte. Allah yuvamı yıkanlardan hesabını tek tek sorsun eşim de dahil.
04 Yorumla
Soran+1 yılAmin gercektne Allah yardimcin olsun
Cevap sahibi+1 yılSağol. Bir anda ne oldugumu bile anlamadan ne hale geldim. Allah yukarıda
Soran+1 yılÖyle Allah yukarıda hepsinin sorsun hesabini
Cevap sahibi+1 yılAmin
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kimsenin başına gelmesini istemeyeceğiz bir durum. Az sabret ortalık durulsun. Geçmiş olsun fevri davranışlardan kaçın. adamın aklı başına gelince sana yazacaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılKafam çok karışık
Soran+1 yılTakip ettim bana yazarmisin
+1 yılBittimi bitmedimi lafı nedir. Çıkıp annesinin suratına söyle hakkımı helal etmiyorum.. yüzüğüde at çık bu kadar..
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı
- +1 yıl
Onca emek böyle olmamalıydı. Vede dünden razı biriyle hiç evlenmede.. sen onun annesine hakkımı helal etmiyorum demeden önce inşallah kızın veya kardeşin de aynı durumu yaşar de.. bunu hayatı boyunca unutamaz
Soran+1 yılÖyle bişey demem kin ve sinirle söylenmez zor durum Allah kimseye yaşatmasın onun kardeşine bile
- +1 yıl
Diyeceksin. Bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş bilmeliler
Soran+1 yılAllah goruyor ya o bana yeter ben onları Allah'a havale ettim
Hic kusura bakma da erkek sevseydi seni annesine ailesine karşı çıkardı bizim burada da öyle oldu erkek kizi seviyorum dedi gelip tekrar istedi erkeğin ailesi son anda bozunca erkek. Bozmam dedi sahip çıktı... Erkek sana aşiksa seni seviyorsa bir şekilde arkanda durur daha Nişan bu demek ki evlensen hic arkanda durmaz
B3nce de sen uzak dur bu aileden çocuktan
10 Yorumla
+1 yılANNESİ YÜZÜNDEN BENİ TERK ETTİ
Bu lafı asla ama asla unutma. Kısa sürede atlatırsın merak etme.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAna kuzusu biriyle evlenip çoluk çocuğa karışma düşüncesi büyük cesaret doğrusu 👍 şimdi olmazsa ilerde zaten bu olacaktı. Sen masraf yaparak en başta hata yapmışsın, damat mı alacaksın? Onlar gelin alıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Aynı durumu yaşadım güçlü kalmalısın atlatacaksın merak etme acıyor ama zamanla geçiyor kendini değerli görmeye bak
00 Yorumla
+1 yılBence böyle bitmesi daha iyi. Düşünsene evlenip de boyle problemler çıksaydı?
Bu duyguyu atlatmak icin de direk baska iliskilere yelken açmalısın ya da kendine oyalanicak birseyler bulmalisin.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl8 yıl birini taniyamamak baya ilginçmiş.. hemde bu kadar anne lafıyla hareket edebiliyorken
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz zor oldu
ne istediniz ki erkek tarafından. niye kiyamet koptu anlamadim
05 Yorumla
Soran+1 yılBişey istemedik altın eşya hicbisey maddi bı beklenti içine girmedik
Soran+1 yılOzleden yazarmisin
Soran+1 yılYa da yazma boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılAnasının ağzına bakan hep bakar bence kurtulduğuna şükret başından ileride iyi ki diyeceksin hiç üzülmeye değmez
00 Yorumla Yüzde 99,99 kendi yetersizliğinizi annesine atarak kurtulmaya çalışıyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi yetersizligim mi pardon hangi konuda yetersizmisim hikayenin tamamini biliyormusunuz
+1 yılPeki birde olayı şöyle düşün Rabb'im daha büyük bir beladan seni korudu bir ömür cekseydin geri dönulmez bir dert olsaydı birde böyle düşün kardeism
00 Yorumla
+1 yılBitirmeye meraklıysa sen de bitir, ya evlendikten sonra bitirseydi? Böyle senin açından daha iyi olmuş.
00 YorumlaSeni seven insan niye seni yüzüstü bıraksın :) bazı şeyler geç olmadan görünüyor oturup dua edeceğine ağlıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Seni gerçekten isteyen bir insan annesinin ağzıyla seni neden bıraksın ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni seviyormuş ama çıkan sorunlar canını sıkıyormus o yüzden bitirme kararı aldi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnereden buluyorsunuz böyle ezik zavallı soğan cücüğü anneci erkekleri anlamadım gitti, yahu bir de sekiz sene pes artık, atlatamayacaksın her geçen gün dibe batacaksın benden söylemesi :D :D :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKötü değil gerçek yorum istermisin? Allah kurtarmış seni deyip geçeyim mi yoksa?
00 Yorumla
+1 yılBunu yapan birisiyle evlenmediğin için şükretmelisin
00 Yorumla
+1 yılBence kurtulmuşsun.
Kendin dedin bahane arıyordu diye
Evlenince bununla mutlu mu olucaktın00 Yorumla
+1 yılGeri dönerde affetme.
Çalışıyorsan kendine işine ver.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılZamana ihtiyacın var sadece bu süreçte hemen biriyle olma bir süre kendinle ilgilen
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbitirmeye dünden razıydı demişsin zaten olacağı belliymiş
00 Yorumla Birkaç aya evlendiği haberini alırsan da şaşırma. Bir an önce atlatmanı dilerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboyle sorular icimi rahatlatiyo iyi ki sevgili yapmiyom yapmamisim zaten bi sonuca varmazmis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların halen ümit bulma ya da arama şekli beni çok güldürüyor
Bırak gitsin başka erkek mi yok00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParasal sıkıntıları mı var acaba baska derdi mi var bilemedim
00 YorumlaAnnasi amna soksun ceyizleri ver de askom ne iğrenç kadınlar var ya hayır erkekginde aklı yokmuş üzülme hiç
00 Yorumla
+1 yılYaa çok üzüldüm inşallah Allah gönlüne göre en iyisini en güzelini verir toparlanırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah amin çok sagol böyle bir duaya ihtiyacim vardı Allah razı olsun
- +1 yıl
Rica ederim canım Allah senden de razı olsun hiç üzülme Allah kurtarmış de şükret. her şey bir tecrübedir.
Kuzeniminde nişan bozuldu 1 hafta kala ne kadar kötü bı durum olduğunu az çok biliyorum demekki hayırlısı buymuş
00 YorumlaŞimdi üzüldüyorsun ama ilerde iyi ki ayrıldım diyeceksin eşyaları sat tatile çık senden değerli kimse yok
00 YorumlaKurtulduğunu sevin, yeni bir başlangic sancılı ama çok tecrubeli olacak canım
00 Yorumla
+1 yılBnde senn gibiydim 8 sene sevdim ve askere gidince beni aldattı başkası ile evlendi
00 YorumlaBosverr gitsin yenisini bulursun sana erkek mi yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme bekleyip göreceksin yapacak bişey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle yapicak bişey yok bekleyip gorucez
- +1 yıl
Sen gene bekler is gibi yapma o kızgınlığı gecınce gelr konusmaya en azından boyle bitmrez
Soran+1 yılÖzelden yazarmisin
- +1 yıl
Sen yaz gizlsn
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılOkuyunca Allah bu kızı korumuş dedim.
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
Gerçekten.
Herşeyi üstlenmiş olman, senin hayatın boyunca bu yükü taşıyacağın anlamına geliyor. Hemde değmez biri için.
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Yat kalk dua et. Allah seni kurtarmış.
+1 yılÇikolata ye rahatlatırrrr...
00 Yorumlahemen yeni koca bulup o eve sokuyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sabır versin
00 Yorumla Benden uzak Allaha yakın ol de benden uzak dur de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eşyaları beklet sonra sat
00 Yorumla
+1 yılO geri dönse bile sen dönme bence sürünsün biraz
00 Yorumla
+1 yılYa evlenseydin nasıl bir hayat sürecektin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl8 seneyi böyle şeyler için sildiyse demekki seni sevmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Zaman herşeyin ilacı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Çok üstelemenin sonu bu işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeske baştan tekmeyi sen vursaydin bu kadar katlanmazdın
00 Yorumla
+1 yılÖnce Üzüleceksin zamanla alışacaksın
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nikaha iki ay kala annesi yüzünden nişanı attı. Onca emek, onca eşya ortada kaldı. Nasıl atlatacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler