Küçüklüğümden beri hayat hep kötü hiç iyi gitmiyor ve artık 30 yaşındayım bekarım evlenmek için özgüven artık o?

Ben ilk hatırladığım annem çok titizdi babamda çok aşırı narsist biri annem bizi çok temiz tutardı ve kapının önünde bile oynatmaz vs. Babam bigün bana anneni takip et ve bana söyle dedi. bende ozamanlar daha 4 5 yaşlarında falanim bende tamam annemi nereye gidiyor diye takip edicem ve babam fabrikada çalışıyor annem ise el arabası ile çikolata gofret falan filan satıyor galiba mahallede dedikodu yapılmış olmalı bana bunu söylüyor tamm annemi bı hotele girerken görüyorum bende arkasından kimsenin bı müdahalesi olmadan giriyorum. ve bı adamla annemi yatakta sariliyorken görüyorum annem onu takip ettiğimi bilmiyo ve beni görüyor oradan kaçıyorum ve oğlumu artık nedir o hotelden bir erkek çocuğu 8 9 yaşlarında benim peşimi birakmiyor ve ben o küçücük yaşta başıma bişey anlıyorum hop hızla elinden kurtuluyoruz o çocuk beni çok rahatsız ediyordu. Ve ben babama herşeyi anlattım sonra babam benim gözümün önünde annemin kafasını kalın sopayla kafasını gözünü dagiltti ve bu arada o adam bizim evede geliyordu. Sonra heryer kan oldu heryer ve annemin kafası kanlar içindeydi ben kendimi okadar sucladim ki anlatamam annem ogunden sonra artık normal değildi artık şizofreni hastası oldu artık annem evi temizleniyor ve hep duvarlarla konuşuyordu. Ve babam bizi o siarada hemen köye yolladı6 ay orada kaldık ve galiba duyduğuma göre babamda o adamı bulup öldürmüş ve babam bı mafyaya katıldı bunuda yıllar sonra bı fabrikadaki adam söyledi soy isminden bide babam bizi çıkışta almaya geliyordu oradan taniyormus. babam resmen 3 kişiyi öldürmüş. haberim yok ve biz temizliğin içinden bolluğun içine döndük babam bana okadar baskı yaptiki 6 evladın içinden hep bana soğuk senin yüzünden annen bu halde gibisinden hissettirdi hep yerin dibine soktu beni heryerde beni koyuluyor hiç bir yaptığım beğenmiyor hep kiyasliyor hep aşırı beddua ediyor. ve okul hayatında pis kokuyor bakımsız olarak eziklik içinde geçti. benim yüzümden annem bu hale geldi hep bu aklımdan çıkmıyor
Küçüklüğümden beri hayat hep kötü hiç iyi gitmiyor ve artık 30 yaşındayım bekarım evlenmek için özgüven artık o?