Benim abimin psikolojik hastalıkları var çok fazla madde bağımlısıydı hep ondan oldu şimdi iki yabancı gibiyiz ben hiç yanına gitmiyorum konuşmuyorum iki ayrı dünyaya ait gibiyiz yaptığım doğru mu sizce en iyisini yapmıyor muyum?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şimdi sana yapma etme diyenler olacaktır ama gerçekten piskolojisi bozuk insanla uğraşmak o kadar zor ki
Bence de en iyisini yapıyorsun
Gercekten cok zor akli basinda insan kendi hayatina bakar sonucta seninde bir hayatin var kendi hayatini onunla heba etmek buyuk fedakarlik buyuk hayat ve zaman kaybi ben ne yapabilirim o kendini o duruma getirmis o hale sokmus kendi hayatimi da kalkip ona mi harcayayim..
Aynen öyle kendine acımayana sende acıma hak ediyorlar böyle olmayı 👍
İyi geldi yorumun bana bir nebze de olsa vicdan azabi gibi sacma sapan duygulara dusuncelere burunuyorum bir yandan kendi hayatim var ilgilenmem gereken bir yandan o var orada bende insanim benimde bir hayatim var yani ne yapayim ki.
Gerek yok kendi hatırlasın seni aa benim bi kardeşim vardı diye
Hayat bir kez yaşayabileceğimiz bir şey ve o zaman herkes üzüldüğünde böyle madde kullansın olur mu öyle şey ya insan biraz güçlü durmalı tedavi olmalı hayata dört elle sarılmali kimse kimseyi çekemez tedavi de edemez? Bağcılar’da bir tane çocuk annesinin kafasını kesip aşağıya attı o da uyuşturucu bağımlısıydı o yüzden böyle insanlarla muhatap olmamak lazım
Ayni evde yasiyoruz aile evi ama birbirimizi görmuyoruz bile ben odamdayim yanina gitmiyorum o da gelmiyor zaten hic yani anlattigin gibi hem psikolojik problemlerinden dolayi hem o madde bagimliligi her an bir sey olur mu evde gece girip birimize zarar verir mi gibi dusunceler den cok cektim babam da isinde gucunde eve bile ugramiyor cok zor yani anlayacagin
Hadi ya aynı evdeysen çok daha zor yaşlarınız kaç?
O 27 ben 23
Madde kullanınca sinirli oluyor mu? Annene ya da sana
Eskiden cok sinirliydi ota boka bagirip cagiran turdendi aimdi biraz durgun kendi halinde odadan cikmiyor ot gibi yasiyor iste
Kapını kitle yatarken zor bir durum Cidden
Bana zarar veremez ben ondan daha iri yari ve daha uzun daha guclu saglikliyimda zaten benden cekiniyor korkuyor da cofu zaman ama evde birilerine zarar verir dusuncesi var hep
Evde başka kim var annen kız kardeşin varsa onları da uyar fazla yanına gitmesinler muhatap olmasınlar Bu arada o madde kullanacak parayı nereden buluyor çünkü onu temin edemezse saldırgan davranışlarda bulunabilir
O konulari atlattik kendi buluyor bisekilde eskiden annemlere babamlara saldirirdi ver para diye bir donem babam sikayet etti hapse girdi cikti artik para istemiyor ya ben bazen gidiyorum sahile tek basima bu hayati hakedecek ne yaptim diye cok ictigim oldu hayatim boyle gecti iste
Ah be🥹 seni o kadar iyi anlıyorum ki içki bağımlisi bi babam var çok zor ve insanı yoran şeyler umarım birgün kendi hayatını kurup o evden uzaklaşırsın bende kayalara oturur içip ağlardım bende çok şeyler yaşadım o yüzden sana çok üzüldüm şu an
Hadi ya bende sana uzuldum ne yapalim iste kaderimiz bu biz de isterdik normal bir hayat yasamayi cok zor cok bu ekonomide tek basina ayri eve de cikamiyorsun cikmazda kaliyorsun iste boyle...
Çok haklısın bi kira olmuş 10 k elektirik su doğalgaz.. başa çıkılmaz gerçekten
Ama sana şöyle söyleyim
Hayat öyle bir şey ki bir zaman sonra her şeyle başa çıkacak kadar güçlü olmayı öğretiyor insana
Ben zaten o raddeye geldigimi dusunuyorum coktan herseyle basa cikarim su halimle fakat annem kardesim var bir yandan onlari cok onemsiyorum iki tane kadin bilirsin vicdan bir yere kadar diyorum bazen kavga et kov onu bir sey yap ne olacaksa olsun gitsin bu evden ne hali varsa gorsun ama yapamiyorum aile ici drama siddet kavga babam da bende yapabilirim onu ama evlat iste yapamazsin diyor boyle yasiyoruz senin de dertlerin var belli kimin yok ki diyecegim ama bizim kisi en agiri iste en yakinin sana en cok zarari veren olur diye bosuna soylenmemis demek ki.
Ay gerçekten sigara içseydim yakardım şu an bitane. Evet işte evlat olunca atsan atılmaz satsan satılmaz anne baban için. Onlar anne baba olarak belki nefret edemez ama sen kardeşisin senin böyle duyguların yok. Umarım seni fazla sinirlendirip de olayları bu raddeye getirmez. Böyle insanları dayak da paklamaz biliyor musun çünkü olay bunların kafa yapısında, tedavi olmaları gerekiyor. İnsanın içindeki güzel duyguları öldürüyorlar. Allah bildiği gibi yapsın ne diyim ki. Babam önceden daha kötüydü şimdi benden çekiniyor biraz daha iyi bir durumda en azından içip anneme küfür etmiyor gidip uyuyor beni zaten hiçbir zaman sevmedi biliyorum. Bikere içtiği zaman anneme bizim için çocukların demişti. Biz sanki başkasının çocuğuyız:) bazı şeyler unutulmuyor yıllar geçse de bunu hep hatırlayacağım
Seninkiler benimkilerin yaninda biraz kucuk dertler gibi kaliyor bunu yanlis algilamani istemiyorum ama keske tek derdim babamin anneme cocuklarin demesi olsaydi cok agir seyler yasiyorum gercekten herkesin derdi kendine buyuk seninle konusmak dertlesmek iyi geldi bu gece bunalimdaydim hafifledim biraz sagol
Bu anlattığım hiçbir şey değildi her şeyi burdan yazmak olmaz. Herkesin derdi kendine ağır emin ol. Rica ederim
Kafam allak bullak ya evet senin de baba tarafinda problemlerin vardi bunun detayina inmedin tabi belki de cok agir seyler seninkiler de bilmiyorum yine de yanlis anlama sadece keske tek derdim oyle olsaydi diye oyle soyledim hayat devam ediyor cilek oyle ya da boyle tum bu dertler ve problemler ile yasamak zorunda kaliyor birakiliyoruz elimizden ne gelir diyecegim elimizden belki cok sey gelir ama olmuyor iste sen biliyorsun ne yapalim yasiyoruz mecbur tum bunlari sen hayatina bak benim yaptigimi yap bence bilmiyorum tam detaylarini ama umursama takma kafana hicbirseyi bak hayatina senin de yasayacak bir hayatin var kafani bunlarla bozma diyeceklerim bu kadar tekrardan sag ol iyi ki varsin iyisin guzelsin hayatini yasa elinden geldigince olur mu :)
O kadar güzel konuştun ki cansın sen🌸 22 23 yaşında gencecik insanlarız her şeyin üstesinden geliriz yaşayacak güzel günlerimiz var senin de öyle benim de. Böyle psikolojisi bozuk insanlar yüzünden keyfimiz bozulmamalı onlar asla umursamamalıyız kendi pisliklerinde boğulsunlar tek dileğim bu. Sende öyle ye iç gez gencecik adamsın her şey geçer gider
Zaten oyle yapiyorum kendi dusen aglamasin o da oyle olmasaymis diyorum banane ya ben boyleysem oda oyle olabilir istese diyorum kendimi neden onunla onlarla heba edeyim hayatımı gencligimi cok surtusmemiz oldu cok kavgalarim oldu bu ailemle ama ben kendi hayatima bakiyorum sende aynen oyle yap ben seni cok cok iyi anlayabiliyorum merak etme ikimizde akilli insanlariz sen de beni anliyorsun su anda sende aynen hayatini yasa umursama takma kafana hicbirseyi o oyle o bunu yapiyor o soyle olmus kendine yapma bu eziyeti sadece hayatina hayallerine hedeflerine yasamina odaklan elbet biz de mutlu oluruz bir gun benim umudum temennim budur sessizlik en buyuk silahtir unutma :)
Varya ilk defa beni bu kadar iyi anlayan biri oldu. Çaresizliğin ne demek olduğunu en iyi bizler biliriz bence. Ve evet sessizlik, önemsememek, umursamamak en büyük güç 👍
Hayat surprizlerle doludur karsina cikarir boyle ummadigin anda merak etme seni cok iyi anlayabiliyorum dediğim gibi yasadiklarini ne dusuncelerin oldugunu hayatini hayallerini tam detayli olmasa bile biliyorum anlayabiliyorum klasik olacak belki ama bu dunya hayat bana cok sey ogretti gerek yasattiklari acilarla gerek kendi edindigim bilgilerle gerek gosterdigi travmalarla zaten bu kadar akilli olduğumuz icin maalesef bu problemleri en acisiyla yasamak zorunda kaliyoruz.
Normalde bizim yaşımızdakiler cıvık, baba parası yiyen, gezen tozan tipler olur. Ama bize baktığımda gerçekten olgun insanlar görüyorum acılar insanı olgunlaştırıyor. Ben bizim gibi ailesinde mutsuz olan insanlara çok üzülüyorum bak mesela bir kez olsun kızım demedi nasılsın demedi görmezden geldi bağırdı çağırdı sövdü ne bileyim belki bu evden gittiğimde anlar kıymetimi ama sanmam
Sanmiyorum kiymetini anlayacagini oyleler psikolojik olarak problemli ve sevgiden uzak insanlar kendilerinden baskasini dusunmez gormezler cogu zaman benim abim de bir gun deseydi kardesim bu halde ailem bu halde yeter artik duzeleyim insan gibi olayim normal hayata donup ailemle mutlu bir hayat yasayayim dese ne cok isterdik degil mi ailelerimizi dogarken secemiyoruz annemizi babamizi kardesimiz olacak insani secemiyoruz kader sans elden bir sey gelmiyor tum bunlara karşı yapabilecegimiz en mantikli ve en iyi hareket umursamamak kendi yoluna bakmak olacaktir.
Bak ben sosyal medya instagram tiktok twitter facebook hicbiryerde hesabim yoktur kullanmam telefon bile kullanmam cogu zaman sadece whatsapp onemli islerim haricinde kendi hayatinda kendi yolunda yasayip giden bir insanim simdilik benim yasimda bizim yasimizda dedigin gibi gunde binler onbinler yiyen eglenen gezip tozan kisiler varken biz bu yasta bu yukleri sirtlamis ve olgunlasmisiz ama ben herseye ragmen hayat yasamaya deger diyorum ve kendi hayatini yasaman gerektigini hic kimseye ve hicbirseye kafani takmamani ve yoluna bakmani oneriyorum sana da kendi benligin karakter yapin kendi hayat tarzin nasil guzel olacaksa senin icin oyle yasa boş ver herseyi
Kesinlikle biz çok güçlü insanlarız her şeye rağmen hayatın güzel yönlerini de görebiliyoruz en çok mutluluğu biz hak ediyoruz. Arkadaşların falan varsa onlarla dolaş vakit geçir falan iyi gelir sana Çalışıyor musun okuyor musun bilmiyorum ama bunlardan herhangi birini yapmak kafanın dolu olmasını sağlar ne biliyim inşallah bundan sonraki kaderimiz güzel olur
Cok sevdigim birlikte buyudugum bir arkadaşım vardi o da 5 sene once tasindi baska sehire gitti ne yapiyorsam hep tek basima yapiyorum icmeye tek basima eglenmeye tek basima kafeye gidip yemeye icmeye tek basima hep tekim yalniz krallar gibiyim :) halimden memnunum yanimda civik yapmacik insan olacagina ki bu zamanin cogu insani oyle genelleme yapmak olmaz tabi ama maalesef cogu akilsiz yani anlayacagin yalniz bir kral gibiyim.
Uni gitmedim calismiyorum simdilik ama maddi yonden sikintim yok yatirimlarim var ek gelirlerim var bir sekilde donuyor simdilik hayat ama emin ol mutlu olup krallar gibi yasicaz bu hayati bir gun ben bundan eminim.
Kendi kendine mutlu olabilmen çok güzel bir şey çok takdir ettim şu an seni helal olsun bak canın sıkıldığı zaman moralim bozuk olduğu zaman yazabilirsin beni de bir arkadaşın olarak gör olur mu sonuçta kader ortağıyız🌸
Tabi ki olur benim arkadasligimin kapisi kaliteli akilli insana sonuna kadar acik cinsiyet farketmeksizin sen de cok zarif kibar akilli naif bir kadinsin zaten belli ettin kendini takip ediyorum seni ama bu platformda ilk defa birini takip etmis olucam sanirim.