kesin ortalığı daha çok gererdim..
1 ay
Kriz geçirirken kendini balkondan bile sarkıttı kendimi öldüreceğim diyerek. İplemedim bıraktım kendi haline. Çok dengeleyici bir insanımdır aslında ama sonunda akıl sağlığım için geride durabilmeyi öğrendim. Artık onların krizlerine karışmıyorum. (Son sefer karışmadığımda kan çıktı tabi.)
Ben uğraşamam hiç bir şekilde boş verirdim sdfsdf
Cevap
12Cevap
Ben şahsen sinir krizi geçiren insanları biraz kendi haline bırakmayı doğru buluyorum çünkü onda ne yapacağı iş belli olmaz üzerine gitmenin bir gereği yok zaten eninde sonunda sakinleşecektir ve sakinleşme sonucunda da suçlayıcı bir şekilde değil güzelce konuşarak sorunları çözmek gerekir.
Benim dışımda başka bir şeye, bir konuya sinirlenmişse sakinleştirmeye çalışıp huyuna giderim çünkü kendine o durumda hakim olan biri değil biliyorum :D zaten çoğu zaman sakinleştirmeyi başarıyorum garip bir şekilde bu konuda bir kendime faydam yok
Vurabilirim ama ben yumruğumu pek kontrol edemiyorum. Ya çok hafif vururum ya da burun kıracak kadar sert vururum. O yüzden oradan uzaklaşmayı tercih ederim. Tabii öncesinde ahilik görevlerimi de yaparım, bir de abi/abla yüreği diye bir şey var, sadece bizim gibi abi/ablalar anlar, yüksek ihtimalle kıyamazdım yani.
Kardeşim yok. Sakinleşmesi için kendi hâlinde bırakmak en iyisi. Konuşmak daha da köpürmesine yol açar.
geciriyo bazen ablam ben de guluyorum karsisinda 😂
Okkalı bir tokat yedimi sinir minir kalmaz kriz miş bana sökmez
Sarılır kendine getiririm
Bir sert tokat.
Sakin bir yere götürürdüm
Ortamı terk ederim normal düşünümezler !
Ben gülüyorum böyle şeylere maalesef kfkfd
Güsel bir sille aşk eylerim :)
Ben kardeşimi sevmiyorum. Ondan nefret ediyorum. Kötü niyetli çok
Sevmiyorum yüreğimi tüketiyor
Sakinleşmesini beklerim sakince.
Sakinleştirmeye çalışırım, sarılırım ona.
Sarılırım ona.
Tokat
B12 tavsiye ederdim
İki tokat çakardım
Gülerdim ya o daha cok siniri bozuyor 😄
Konunun ne olduğunu öğrenip dalga geçerdim 😅
eslik ederim
Yüzüne su atardım
Seslenmezdim
Sakın ol
Osmanlı tokatı
En İyi Cevaplar