Aynı şirkette ama farklı ofiste biri var. İş için bazen Ankara ofise geliyor. Görüyordum ama muhabbetim yoktu, birisi tanıştırdı. O gün akşam linkedinden profilime bakmış. Aradan zaman geçti, instagramdan istek attı. Acaba herkesi mi eklemiş diye baktım, takımdan başka kimseyi eklememiş. Bir ara konustugum bir erkek vardı, onunla genelde birlikte takılıyorduk gitmiş onu da eklemiş, halbuki hiçbir muhabbeti yok onunla. Kontrol etmek için mi onu da ekledi anlamadım. Birkaç hikayeme de cevap verdi. Hikayelerime çok hızlı bakıyor bir de. İlk bakan o oluyor. Bugün yazdı bayağı. Geçenlerde rahatsızlanmıstım, geçmiş olsun demişti. Dün de aşağıdaki gibi yazdı.
2 ihtimal. 1 - nahif, kibar, sana platonik hoşlantı ya da saplantı halinde olup ilişki kurmaya çalışan ciddi bir adam 2- avlanma yeteneği henüz gelişmemiş, seni ağına çekmeye çalışıp bunu yaparken deneyimsizliğinden kafa açtığının farkında olmayan acemi bir avcı
3
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konusma tarzı bayağı kibar ve olöası gerekenden fazla düşünceli gibi geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
2 ihtimal.
1 - nahif, kibar, sana platonik hoşlantı ya da saplantı halinde olup ilişki kurmaya çalışan ciddi bir adam
2- avlanma yeteneği henüz gelişmemiş, seni ağına çekmeye çalışıp bunu yaparken deneyimsizliğinden kafa açtığının farkında olmayan acemi bir avcı
Konusma tarzı bayağı kibar ve olöası gerekenden fazla düşünceli gibi geldi
dmden fotoğrafını at elemanın sana hemen röntgen mr ne varsa çekeyim yorumlayayım
Valla harika bir analiz yapmışsın reis, bişey yazma ihtiyacı hissetmedim okuyunca eline sağlık
Avlanma yeteneğini görünce kahkaha attım 😂😂
@Mascren eyvallah kuzenim kırk yıllık avcı ve toplayıcı olarak burdayız evelallah asfljfds
😁😁
Yüz yüze nasıl o önemli. Buluştuğun zaman iyi gözlemle.
İlgisi var