Çok kötü bir durumdayım. Ne yapmalıyım?

Merhabalar... Ben 4 cocuk annesi 34 yaşında bir bayanım. Öncelikle buraya yazmamın sebebi hem artık kendi içimde tutmaktan çok yoruldum hemde akıl fikir danışmak istedim. Simdi yazacaklarımı okuyunca biliyorum hepiniz beni kınayacaksınız. Ama zaten yeterince kendimi yiyorum lütfen birde siz yargilamayin. Benim icin bir çözüm yolu olan varsa lütfen paylassin. Ben yaşadıklarımı hayatımı buraya yazsam asla yetmez ama ozet olarak gecicem. Ben 14, 10, 6 ve 4 yaşlarında 4 erkek cocuk annesiyim. Bundan 4 sene öncesine kadar mükemmel bi hayatım vardi. Hersey cok güzeldi. Ama yaklasik 4 senedir hayatım cehenneme döndü. Eşim metamfetamin ve lyrica diye bir madde kullanmaya başladı. Ve akla hayale gelmeyecek derecede değişti. Su anda ikisinin de bağımlısı. Sayısız aldatmalar , hakaretler, dayaklar gibi gibi bir sürü sey yaşadım. Cogu kez gitmek istedim ama hem bu kadar cok çocuğumun oluşu hemde annemlerin bana istediğim içtenliği gostermeyisi bana hep engel oldu. Ve işin en can yakan kısmı bu met denilen maddeyi bende kullanıyorum. Eşimin başlamasından 1 ay kadar sonra bende başladım. Ama lyrica içmedim hiç. Ve ayni anda bu lyrica yi kullanmadigimdan dolayi mi bilemiyorum ama bana eşime ettiği gibi etki etmedi. Yani o şekilde bi degisim olmadi bende. Ha kötü degilmi evet lanet bişey. Mesela ben 15 kilo kadar verdim ve aşırı derecede sebep olmasa bile moral bozukluğu yapıyor bende. Maddi durumum kötü değil. Ev kendi evim ve eşimin ailesi asla hic bikonuda ne beni ne çocuklarımı eksik koymuyorlar. Anneligimi tam anlamiyla yapabiliyorum. Fakat su dönemlerde eşimde aşırı derecede kıskançlık olmaya başladı. Zaten kıskançti ama bu aralar iyice abartti. Markete bile cikmicaksin diyor bana. Bende evde huzursuzluk çıkmasın çocuklar etkikenmesin diye hicbiyere çıkmıyorum. Ama çok bunaliyorum eltilerim var tabi onlarda boyle bir madde durumu yok. Geziyorlar tatile gidiyorlar ben niye böyleyim diyorum hep kendime. Bu sorunlarla basa cikabiliyordum. Alışmıştım az çok. Ama şimdi başımda oyle bi dert varki herşeyi bastırdı. Maalesef ki hamileyim. 2.5 aylik falan sanırım. Dünyam başıma yıkıldı zaten 4 çocuk la uğraşması yeterince zor. Birde eşimin böyle olması üstüne benim bu bağımlılığım çıldırmak üzereyim. Cogu kez intihar etmeyi düşündüm ama cesaret edemiyorum. Eger bu hamilelik işi olmasaydı kendimce planlarım vardı. Ama hepsi yerle bir oldu. Aldirmak istiyorum. Evet maddi durumum kotu degil dedim ama bizim burada kürtaj fiyatları 6 bin 7 binden basliyo. Simdi bi anda o kadar nakit bulamam. Ayin 15 inde bi param gelicek ama o zamana da gününün geçmesinden korkuyorum. Cok uzun yazdım farkindayim. Ama lutfen bana izlemem gereken bi yol söyleyin yoksa kafayi yicem😞

Çok kötü bir durumdayım. Ne yapmalıyım?