Ailemden ayrılmak istiyorum diye nankör mü oluyorum?

Sorum uzun, vaktinizi alabilir başınddan uyarayım arkadaşlar, kusuruma bakmayın şimdiden; Ve lütfen süper soru seçilmesin.

Babam 7 yaşımdan beri yok. Annem daha ben doğmadan önce de aynı işte çalışıyor. 20 yaşındayım. Annem asgariden daha fazla maaş alıyor. Kaç aldığını hiç bilmiyorum hep değişken oluyordu, tahmini 13k falandır. Hep asgariden bir tık yüksek alırdı.

Annemle hiç anne oğul olamadık. Hep sert oldu, sevgisinden mahrum büyüdüm. şu an iyi olsada kendisinden pek haz etmiyorum, hatta nefret ediyorum. Sevgisizliğinden ve fazla muhafazakar olmasından ötürü hayatım hep bka sardı. İnsan ilişkilerim hiç ilerleyemedi, bir sene öncesine kadar. Bir ara üniversite bıraktım bir yarı dönem kadar. O arada spora yazıldım, motivasyonum arttı, sosyalleşebildiğim bir çevrem oluştu, vücudum daha fit bir görünüme oluştu, özgüven arttı vs. , annemden para alıyorum o zamanlar. Haftalık 200-250 civarı idi 1 sene kadar önce. Bu + diye saydıklarımın bütün - leri annem tarafından oluşturulmuştu. Muhafazakarlığı yüzünden, sevgisizliği yüzünden.

Aklınızda bulunsun diye söylüyorum. Dışarı çıkıp gezme gibi bir alışkanlığım yok. İnternetten şunu sipariş edeyim bunu edeyim falan yok, sigaram, alkolüm yok, tek harcamam spor oldu. Neyse 3 ay kadar önce para istedim spor için, bir sene önce 200-250 idi de şu an 400 falan gidiyor haftalık. Ki şu an evdeyiz, üniversite de okumuyoruz teknik olarak depremden beri, yani zaten bana üniversitedeyken atacağı haftalık parayı istiyorum. Kem küm etti, laf saydı falan, zaten her para verişinde laf sayıp lafını yapan biriydi, ben gururuma dokunsa da sporu çok sevdiğim için alıyordum. En son da patladım. "Paranızı da sizi de istemiyorum, ne haliniz varsa görün" gibisinden konuştum, ve 3 aydır para almıyorum, günlük işler çıkıyor, haftada 1k falan geliyor bazen, yetiyor bana. Konuşmuyorum aynı evde olmamıza rağmen. Akrabalarla falan konuşurken dedim, ilk düzenli işimde evden ayrılacağım, yaşlandığında kendisine baksın bakalım falan dedim.

Akrabalarımdan bazı kişiler, beni nankör ilan etmişler. Ağızlarının payını verdim medenice (her ne kadar haketmeselerde).

Sizce ben nankör müyüm? Bölümümün yüksek ihtimalle birincisiyim, harcamam yok, tek harcamam spor, kıyafet falan bayramdan bayrama alırım, ya da annem bazen gider bir yerde beğendiyse onu alır getirir, ki zaten o kadar alakasızız ki neyi sevip sevmeyeceğimi de bilmediği için genelde getirdiklerini giymem ama arada güzel şeylerde getirir falan fistan.

Sorum açık arkadaşlarım, kardeşlerim.

Güncellemeler
+1 yıl
İyi ki süper soru seçmeyin dedim, sağolun modlar : D
Ailemden ayrılmak istiyorum diye nankör mü oluyorum?