Aile & Toplum İstanbul denilince aklına ilk gelen şey nedir? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor İstanbul denilince aklına ilk gelen şey nedir?#mutlugünler İstanbul denilince aklına ilk gelen şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Aklıma Beşiktaş geliyor direk. bu arada takım tutmuyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Kız kulesi, adalar, boğazın gerdanlari, çirkin yapılaşma tarihi camileri perdeleyen gökdelenler 1 0 Yorumla
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Kaos. Bir yerlere yetişmeye çalışan yüzleri asık insanlar. Maalesef hepimiz sistemin kölesi olduk. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk-ı memnuda ki köşk 😀😂 1 35 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Köşkün korusu ayrı bi güzeldi 😃 merakettimmişte +1 yıl kaç m2 alandı acaba 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Çok uçsuz bucaksızmış gibi görünüyodu😃 merakettimmişte +1 yıl evet sanki sonu yok gibiydi demi 😂 çıplak gözlerim ile görmek isterdim 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ben de çok isterdim 😃😃😃😃 merakettimmişte +1 yıl o köşk artık ne oldu acaba TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Keşke benim olsaydı o köşk koruda yürüyüş yapıp bahçesinde kahvaltı yapardık 😃Genelde çekimler için kullanıyolar galiba merakettimmişte +1 yıl en son duyduğumda müze gibi bi şeydi sanki 🙄 keşke senin olsaydı sana gelirdim 😂😂😂 ben bihterin beni beni bihterini dediği odada kalmak istiyorum 😂😂😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl tamam o oda senin olsun. ben de nihalin odasında kalıcam en üstte ferah büyük güzel odaydı 😃😃 merakettimmişte +1 yıl en güzel oda behlülün kızım saçmalama 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl O oda günah yuvası gibi ben kalmam orada 😃 merakettimmişte +1 yıl ahahahhaha günah yuvası çiçek serası kızım 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Behlül odasında da az yaşamadı bişeyleri 😃😃zaten o serayı da yıkıp zemzemle filan yıkamak lazım 😃😃 merakettimmişte +1 yıl o sahne çekilirken arada yastık vardı öyle deme 😬😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Peki ya duduşlarda ne vardı montaj mı yaptılar 😃 merakettimmişte +1 yıl dudak prezervatifi vardı 😂 yoksa da ben uydurdum öyle bir şeyi 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃😃😃😃😃😃😃😃yönetmen duysa deneyebilir bu fikri😃 merakettimmişte +1 yıl para ödesin bana önce fikrim için 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 10m€ dan aşağı kabul etme 😃 merakettimmişte +1 yıl tabii kızım dudak prezervatifini bile ben keşfettim şu an boru mu bu ucuz olamaz 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl E tabi ki yüzyılın buluşu bu 😃 merakettimmişte +1 yıl 😬😬😬 resmen harcanıyorum ya bilim adamları beni keşfetmeli artık 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃😃 göremeyen bilim adamları utansın 😃 merakettimmişte +1 yıl beni ne zaman keşfedecekler ya bilmem nerenin bilim adamları 🥺 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Sen kendi markanı kurup üretime geç gerisi gelir 😃 merakettimmişte +1 yıl kurmam ben kendim 😒 daha mübarek şeyler olabilir ancak sonra arkamdan beddua ederler 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃😃püü masum minnoşun çıkardığı şeye bak hele evlerden ırak demezler bence 😃 merakettimmişte +1 yıl derler 😂😂😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl 😃😃o zaman bu fikri rafa kaldıralım 😃 merakettimmişte +1 yıl ben başka şeyler bulmam lazım mesela yalan makinesi falan bulmalıyım 😂 yalan söyleyenleri anında anlamalı makina TokEvinAçKedisi_ +1 yıl O çoktan yapıldı 😃 bi mıktatıs yap benim için böyle manyak erkolar yerine gerçekten iyi kalpli adam gibi olanları çeksin ben de içlerinden seçeyim 😃 merakettimmişte +1 yıl kızım onu bulsam önce kendimde kullanırım 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Sana gönüllü denek oluyorum işte başla çalışmaya 😃 merakettimmişte +1 yıl tamam ben şimdi başlıyorum buna o zaman 😂 TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Tamm gelişmelerden haberdar et beni de😃😃
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Eminönü - kız kulesi - Ayasofya- Galata Kulesi 1 0 Yorumla
bukalemon471 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Trafik, kalabalık ve İstanbul Boğazı... 1 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kalabalık, pahalılık, Büyükada 1 0 Yorumla
Pisagorun_Teoremi Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Kalabalık, şu alt geçitler vs. vs. 1 0 Yorumla
kucukomerdk35 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kız Kulesi, İstanbul Boğazı ve insan kalabalığı. 1 0 Yorumla
Rümeysa1199191 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Ekrem İmamoğlu nun kayak fotoğrafı 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Beşiktaş'tan Ortaköy'e giden o ağaçlı yol. 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gereksiz kalabalık, mülteciler ve sıcak.. 1 0 Yorumla
Utukk_aann Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Osmanlı 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kalabalık ve trafik 1 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kapkaçcı 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı. kız kulesi 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Kalabalık 1 0 Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Galata kulesi 1 1 Yorumla _candan +1 yıl Bide Araplar fkepcöflg Yorumla
İsaCetnky Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Kedisi ve kalabalığı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Aklıma Beşiktaş geliyor direk. bu arada takım tutmuyorum
Kız kulesi, adalar, boğazın gerdanlari, çirkin yapılaşma tarihi camileri perdeleyen gökdelenler
Kaos. Bir yerlere yetişmeye çalışan yüzleri asık insanlar. Maalesef hepimiz sistemin kölesi olduk.
Aşk-ı memnuda ki köşk 😀😂
Köşkün korusu ayrı bi güzeldi 😃
kaç m2 alandı acaba 😂
Çok uçsuz bucaksızmış gibi görünüyodu😃
evet sanki sonu yok gibiydi demi 😂 çıplak gözlerim ile görmek isterdim 😂
Ben de çok isterdim 😃😃😃😃
o köşk artık ne oldu acaba
Keşke benim olsaydı o köşk koruda yürüyüş yapıp bahçesinde kahvaltı yapardık 😃
Genelde çekimler için kullanıyolar galiba
en son duyduğumda müze gibi bi şeydi sanki 🙄 keşke senin olsaydı sana gelirdim 😂😂😂 ben bihterin beni beni bihterini dediği odada kalmak istiyorum 😂😂😂
tamam o oda senin olsun. ben de nihalin odasında kalıcam en üstte ferah büyük güzel odaydı 😃😃
en güzel oda behlülün kızım saçmalama 😂
O oda günah yuvası gibi ben kalmam orada 😃
ahahahhaha günah yuvası çiçek serası kızım 😂
Behlül odasında da az yaşamadı bişeyleri 😃😃zaten o serayı da yıkıp zemzemle filan yıkamak lazım 😃😃
o sahne çekilirken arada yastık vardı öyle deme 😬😂
Peki ya duduşlarda ne vardı montaj mı yaptılar 😃
dudak prezervatifi vardı 😂 yoksa da ben uydurdum öyle bir şeyi 😂
😃😃😃😃😃😃😃😃😃yönetmen duysa deneyebilir bu fikri😃
para ödesin bana önce fikrim için 😂
10m€ dan aşağı kabul etme 😃
tabii kızım dudak prezervatifini bile ben keşfettim şu an boru mu bu ucuz olamaz 😂
E tabi ki yüzyılın buluşu bu 😃
😬😬😬 resmen harcanıyorum ya bilim adamları beni keşfetmeli artık 😂
😃😃😃 göremeyen bilim adamları utansın 😃
beni ne zaman keşfedecekler ya bilmem nerenin bilim adamları 🥺
Sen kendi markanı kurup üretime geç gerisi gelir 😃
kurmam ben kendim 😒 daha mübarek şeyler olabilir ancak sonra arkamdan beddua ederler 😂
😃😃😃püü masum minnoşun çıkardığı şeye bak hele evlerden ırak demezler bence 😃
derler 😂😂😂
😃😃o zaman bu fikri rafa kaldıralım 😃
ben başka şeyler bulmam lazım mesela yalan makinesi falan bulmalıyım 😂 yalan söyleyenleri anında anlamalı makina
O çoktan yapıldı 😃 bi mıktatıs yap benim için böyle manyak erkolar yerine gerçekten iyi kalpli adam gibi olanları çeksin ben de içlerinden seçeyim 😃
kızım onu bulsam önce kendimde kullanırım 😂
Sana gönüllü denek oluyorum işte başla çalışmaya 😃
tamam ben şimdi başlıyorum buna o zaman 😂
Tamm gelişmelerden haberdar et beni de😃😃
Esenyurt, şişli ve annemin akrabarı💀.
Eminönü - kız kulesi - Ayasofya- Galata Kulesi
Trafik, kalabalık ve İstanbul Boğazı...
Askerlik anılarım ve kalabalık 😁
Kalabalık, pahalılık, Büyükada
Kalabalık, şu alt geçitler vs. vs.
Kız Kulesi, İstanbul Boğazı ve insan kalabalığı.
Ekrem İmamoğlu nun kayak fotoğrafı
Fatih Sultan Mehmet 🎈
Beşiktaş'tan Ortaköy'e giden o ağaçlı yol.
Gereksiz kalabalık, mülteciler ve sıcak..
Suriyeliler
Osmanlı
Kalabalık ve trafik
Kapkaçcı
kız kulesi
Aşk’tır o.
Boğaz
Kalabalık
Kalabalık
Kedyy
Galata kulesi
Bide Araplar fkepcöflg