Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! İstanbul denilince aklınıza ne geliyor?
Ya kulağımda yazdan beri bi problem vardı her dk pıs ediyodu. Duymamaya başladım randevu aldım. 9.10 geçe ye tamam mı. Doktordan aldım ama ve o doktora daha önce gittim. Her odads doktor var. Benim giriceğim odada saçma bi asistan parçası var. Hayatımda ikinci defa devlette muayene olucaktım. Adımı okudu a&k 500 kişi girdi ben girmeden. Bende sinirlendim bu nasıl düzensizlik çok aheste çalışıyosunuz vs diye. Randevun9.20 geçe buna şükretmiyosun dedi kafasını sallayarak bana. 10 geçe dedim sizi adamdan sayıp gelmeyen hastalarınız yüzünden beni erken alıyorsunuz dedim. Çık osaatte gel bakmicam sana dedi. Bende sen benim doktorum değilsin bakamazsın zaten bana dedim. Sonra kadın bi yükseldi manyakmısın nesin ya dedim. Ben bana mantak diyene bakmak istemiyoeım dedi. Bende senin bana bakmanı ben istemiyoeum senin gibiler dövülmeyi hakediyo dedim. Şans eseri doktor geldi bana baktı. Kadında kaldı m&l gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Trafik geliyor
trafikten başka bir şey gelmiyor allah belasını versin o trafigin bugun gene 7 saatim trafikte geçti
7 saat mi 🤦🏻♀️
sabah 4 saat akşam 3 saat :/
Antipatik doktor. Sabahki olaydan sonra😵💫
Nolduki
Ya kulağımda yazdan beri bi problem vardı her dk pıs ediyodu. Duymamaya başladım randevu aldım. 9.10 geçe ye tamam mı. Doktordan aldım ama ve o doktora daha önce gittim. Her odads doktor var. Benim giriceğim odada saçma bi asistan parçası var. Hayatımda ikinci defa devlette muayene olucaktım. Adımı okudu a&k 500 kişi girdi ben girmeden. Bende sinirlendim bu nasıl düzensizlik çok aheste çalışıyosunuz vs diye. Randevun9.20 geçe buna şükretmiyosun dedi kafasını sallayarak bana. 10 geçe dedim sizi adamdan sayıp gelmeyen hastalarınız yüzünden beni erken alıyorsunuz dedim. Çık osaatte gel bakmicam sana dedi. Bende sen benim doktorum değilsin bakamazsın zaten bana dedim. Sonra kadın bi yükseldi manyakmısın nesin ya dedim. Ben bana mantak diyene bakmak istemiyoeım dedi. Bende senin bana bakmanı ben istemiyoeum senin gibiler dövülmeyi hakediyo dedim. Şans eseri doktor geldi bana baktı. Kadında kaldı m&l gibi
Devlet hastaneleri böyle sana baksa da alio parasını bakmasa da bı daha gitme ya boş ver
Hayatta gitmem zaten. Bizim devlete verdiğimiz paralardan boğazından ekmek geçiyo. Bide artislik taslıyo. Valla dövülmeyi hakediyolar ya.
Şikayet ettim onu bakalım ne olucak
sevmedigim icin oyle aklima gelen yeri yok. sadece cografya sevgimden oturu. İstanbul deyince bogazi gelir aklima.
PAyitaht geliyor. Dünyanın en güzel şehirlerden biridir. Ve tabi ki Süleymaniye geliyor. Saraylarını söylemiyorum bile :)
Hani diyor ya. Rıza Cennette burası Cehennemde burası İstanbul sokakları
haydarpasa gari
topkapi sarayi
dolmabahce
eyyub sultan
halic
eminonu iskelesi
Kız kulesi galata taksim trafik İstanbul agliyor sarkisi
Kız kulesi, deniz, boğaz köprüsü, galata, eminönü, süleymaniye, mülteciler, trafik...
Romantik olamıyorum maalesef. bilk aklıma gelen kalabalık, trafik, tıklım tıklım dolu olan toplu taşıma araçları ve Arap trist/ mülteciler.
İstanbul dendiğinde üç şey aklıma geliyor. Trafik, trafik ve yine trafik...
İlk aklıma gelen Güzel ve kalabalık bir şehir olması
trafik kargaşa düzensizlik new york bile daha sakindir
Trafik, kalabalık, kirlilik, kavga, cinayet, sinir, stres...
Büyükada
Taksimin eski güzel zamanları
Deprem
Yazsakta listeye sığmaz istanbulu duyan varsa ben gelirim burdakilerin aklına 😬😀
Nerde çokluk orada b*kluk sözünün anlam bulmuş hali
Mutsuz ve kavgacı kesim (özellikle karadenizliler)
Hepsi değil yaa
Hepsi demedim çoğunluğu dedim
Kız kulesi sahil galata
Çocuklugum o hoş mutlu günlerim
Yürüyerek şehri gezmek... en sevdiğim en özlediğim
Benim için tarih geliyor.
Galata kulesi
Galata kulesi 🤎
Galata kulesi
Kalabalık trafik vs geliyor hep
Trafik..
kız kulesi ve kalabalık ve para