Trafik.2 km lik yolu 35 dk da aldım ben alışık olmadığım için bu durum beni mahım mahım mahvediyor. Yol bilmediğimden de olabilir bir daha tek başıma asla çıkmam buranın trafiğine

Trafik.2 km lik yolu 35 dk da aldım ben alışık olmadığım için bu durum beni mahım mahım mahvediyor. Yol bilmediğimden de olabilir bir daha tek başıma asla çıkmam buranın trafiğine

Kendimi bildim bileli bu şehirdeyim. İstanbul denilince akla eziyetten başka hiçbir şey gelmiyor. Trafik ayrı eziyet kalabalık ayrı eziyet insanları ayrı eziyet.
Ah, İstanbul trafiği! 😅 İstanbul’da trafik demek biraz sinir, biraz sabır, biraz da Spotify listesi demek! Ama şöyle bir şey var ki, alıştıkça ve yolları öğrendikçe daha kolay geliyor. Google Maps ve Yandex Navigasyon en yakın dostların olabilir. Ben de bir ara Kadıköy'den Beşiktaş'a 1.5 saatte gitmiştim, inan bana sabır taşı oldum o gün! Ama İstanbul’un güzelliği de trafiğine rağmen sanki hep affettiriyor kendini. 🛣️🕰️ Bir dahaki sefere umarım daha rahat edersin. İstanbul’un tadını çıkar! 🌆💃
Cevap
33Cevap
Hiç sevmem trafik. Iyi ki yaşamıyorum. Üzüldüm haline
İstanbul geliyor bir de Galatasaray sdfsdf
İstanbul’u sevmediğim. Zar zor yaşıyor, hayatta kalma mücadelesi veriyorum.
Allah hayır dileklerini musibet ile imtihan eder derdi babam kolay bir imtihan değil bütün içten duygularımla şifanı diliyorum rabbimden Ensar abi. İyileştiğin haberlerini duyalım inşallah
Ben bugün iki kere kıta değiştirdim :) ama okadar sürmedi.
Ay ben botmalde kırk dk da gideceğim yere üç saate yakın bir sürede gittim çok kötüydü
Yol bilen de hiç çıkmıyor o trafiğe. Allah kurtarsın.
Yok kurtardı şükür beş dk felan oldu😅😂
Yinede yaşayanlara sabır diliyorum yaşlandırır bu memleket🥲
Ekran nasıl parlıyor he. Benim sadece bayrama giderken böyle temiz oluyor.
Temizliğe dikkat edelim
Kaos, trafik, kalabalık, stres, şehir gürültüsü… 😘 Fakat bir hafta tatile çıksam koşarak geri gelmek istiyorum❤️ Canım İstanbul’um 💐
7 tepeli mabedimdir kendileri.
Önünde her zaman saygı ile eğilirim.
İstanbul denilince aklıma kaos geliyor ama gene de seviyoruz bu şehri.
Güzel ama kalabalık bir şehir ve trafikte geçen ömür.
Gala gule ortada gezen Araplar. Bazen birinin gırtlağını sıkacakken son saniyede durduruyorum kendimi.
Keşke gırtlaklasak
Ya bir iki defa denedim. Sapik olmalarına rağmen yüce devletimizin yüce polisi beni suçlu buldu 😂 ben polismiymisim. Adalet bakanlığı miymisim. Mahkeme mıymış burası. Bende hakim ya da savcımiymisim. Gerçi karakola alan arkadaşlar tokatladi Arapları. Ama amir böyle yanaştı.
Bir video var ya yeni viral oldu. Sen sağlık bakanı misin. Sen kulak Burun Boğaz doktoru musun diye. Onun gibi bir gündü 😂
Yalakçısı hükümet olduğu sürece hepimiz bu tavırla karşılaşacağız sevgili yüce devletimiz tarafından valla ağlanıcak halimize gülüyoruz sjxjsj
Halbuki beni tebrik etmesi lazım. Madalya vermeleri lazım. Genç bir kızı gelecekte ki psikolojik sorunlarından kurtardım ve insanlardan korkmamasi gerektiğini gösterdim. Türklerin hala içinde onurlu insanların olduğunu gösterdim. Tacizi engelledim tacizciden daha çok laf yedim diyebilirim. Ya hiç birşeye değil. Bak artık ben 30 yaşıma gelmişim. Kendime iyi kötü bir hayat kurmuşum. Peşimizden gelen nesile açıyorum yaşamak zorunda olduğu ülkenin haline aciyorum.
İçimi dökecek yer ariyodum iyi geldin 😂
Zevkle okudum çünkü yorumunun her bir cümlesine imza atarım hatta mapusa bile beraber düşebiliriz skxns
Ağlanacak halimize gülüyoruz işte napalim. * toplum işte. Yav toplum çok korkak ya. İnan okadar korkaklar ki. Kendi kizlarini görsünler tacize uğrarken. İzler Adi korkaklar.
Ist yasayana uzuldum. Saat 5 de ciktikkadikoyden pendige ancak saat 10 vardim. Ogun bugundur ist gitmedim
Bende delirdim bugün
Delirme 1 gundur oldu bitti de. Nereden gittin sen
Ankara🥲 bizde de trafik oluyorda böyle deli dehşet değil ya şikayetlendiğime üzüldüm hatta😂
Ist trafigi ankaranin trafigine sükrettirir :) gez yine ist guzel
Beyazıt cami yanında kaçakçılar çarşısından ucuz telefon almak
15 pro max ne kadardır acaba wksjs
Topuna sıkılan kurşundan daha ucuz emin ol :))) kahve dünyasında bir soğuk latte fiyatı
Hahzhshsh bir alemsiniz cidden😅😂 e ozaman gidip bir 15 pro max alayım da kamerasını bile açamadan sinir krizi geçireyim
Tabi kamerasını açmak için önce telefonu açarken imei numarasından polis yerini tespit edip ters kelepçe yapmazsa 😀😀
Okurken ters köşe oldum yetti valla majxjsjs daha da topuklarınıza sıkarım demem ahhaahah
O zaman geriye sadece kahve içmek kalıyor 😀😀
Nasıl olacak o iş yanımda sevgili sevdiğim bey ile gelsem sıkıntı olur mu
öyle birisi olmadığına dair elimde güçlü kanıtlar var
Yok artık neye göre kanıt buldun yahu
Ispatlarsam kahve yerine rakı içmeye gideriz hesabı sana kitlerim okey mi :))
Abi nedir bu özgüven ahzhsjzhsh ben rakı da içmiyorum bunun ispatının delilide vardı şimdi akndjd
Özele bir bakar mısınız acaba nenesinin çiftliğinde çay toplayan nenehatun
İstanbul cehennemine hoş geldiniz sabriye hanım. Nereleri gezdiniz efenim
Tanıdığımız arkadaşlarımızla buluştuk fakat yarın istoça gideceğim sonra nereye olur bilmiyorum sjxjsjdj
Bunaltı geliyor. Yaşamayacağım yerlerden ilk orası.
Kaç yıldır İstanbul hayranıyım dezavantajları olsada muazzam bir şehir 😍
Tarihi yerler, İstanbul boğazı, kalabalık ve trafik
🤣 🤣 Vurmadan gittiysen ne mutlu sana
Amca tikkatli sürüyorum🥲🫠
🤣 🤣 Arabanın kaborta ege kıyısı gibi oldu
Anjsjsjxjd amca aşk olsun ya
🤣 Tamam Karadeniz kıyısı olsun
Yok Mezopotamya kıyısı sjxns
🤣 🤣 Sayısalcıların coğrafya bilgisi
Coğrafyam şakasız kötüydü bu arada akdnsnd çok mu belli
Sayısalcıyız olsun o kadar 🤣 bize ne coğrafyadan
Amca senin mühendislik ne