Ailemi karıştırmadan nasıl şikayetçi olabilirim?

Merhaba dün yaşadım bu olayı abi dediğim bi insan iş çıkışı beni ve arkadaşlarımı aldı ilk önce bi kızı eve bıraktık sonra diğer iki kişi ile ormanlık bir yerden geçiyorduk bende araba sürmeyi öğrenmek istemiştim direksiyona geçmemi söyledi o iki kişiyi arabadan indirdi abi dediğim biri ve güvendiğim biriydi neyse geri dönmek istediğimi söyledim tarlanın içinden dönmemi istedi ve bi. anda araba bozuldu anlamadım neyse üstüme doğru dilan geldi bişeyler yapmaya çalıştı üstünü filan çıkarmaya başladı ben çamtamı ftelefonumu aldım ve diğer koltuktan çıkmaya çalıştım koşmaya başladım arkamdan koştu gel buraya filan dedi (ne bir yakınlaşmam nede bir açık kıyafetle yanına gitmem yoktu mesafemi her zaman korudum) orada bi gurup vardı koşa bildiğim kadar koştum onlar yardımcı oldular (evet suçluyım güvenmekde o arabada bulunmakda suçluyum ama beni gel taciz et demedim) ailemi karıştırmak istemiyorum napa bilirim o şerefsis benim istediğimi söylemiş ama istemedim istesem niye kaçıyım niye iftira atıyım kimse bana inanmıyoe
Ailemi karıştırmadan nasıl şikayetçi olabilirim?