Kıskanır
Kıskanmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye gibi abazan bir ülkede evlenmemiş erkek ve kadın çok çünkü vajinası olan erkek çok. Toplumda ki kızların %90 kısmı çöp. Gold digger %90 kısmı. Seks bile vermeden beleş para yeme çabasındalar. paran var mı evin var mı araban var mı arsan var mı bana araba alıcan mı bana ev alıcan mı? Mq sizi doyurucağıma kamış şeftalislzikten kurur daha iyi böyle bktan kişileri dönme bir karşı cinsle evlenip besleyip büyütceğime emeğimi alın terimi yedirceğime kadınsız kalırım ama kalite ve huzurlu bir hayatta bende olur daha iyi.
yüzde 10 kısmı İrem derici heralde 🙄
Ben kıskanmıyorum umurumda bile değiller. yani parası olan tipi olan evleniyor bunun nesini kıskanayım. ama çoğu kişi için Kıskançlık insan doğasında olan bir duygudur ve herkesin hayatındaki durumları, ilişkileri veya başarıları karşılaştırdığında zaman zaman kıskançlık hissetmesi doğal olabilir. Ancak, bu duygular kişiden kişiye ve durumdan duruma değişebilir ve her bekâr kişinin evli ve çocuklu yaşıtlarını kıskanması söz konusu değildir. Kıskançlık, bir kişinin kendi yaşamıyla veya başarılarıyla ilgili memnuniyetsizlik veya eksiklik hissiyle bağlantılı olabilir. Bekar biri, evli ve çocuklu bir arkadaşını veya yaşıtını gördüğünde, aile kurma veya ebeveynlik deneyimini yaşama arzusu olabilir. Aynı şekilde, evli ve çocuklu biri de, bekâr bir arkadaşının özgürlüğünü ve bağımsızlığını kıskanabilir.
Bekar birisi özgür ve bağımsız değilse neyini kıskanacak
Mutlu olmak için. her gün eşi ile uyanmak sevilmek ve birlikte eğlenmek için.
Öyle bir huyum hiç olmadi olmaz da herkes mutlu olsun
Evlerine dinamit koyup patlatalım demedik zaten hayatta bir amaçları olduğu için kıskanmak
Hehe ben hiç kiskanc biri olmadigim için sıkıntı yok😂😂
Evet ama bu cekememezlik degil imrenme
Benim yaşıtlarım evli çoğu hiç değilse çocuklarının peşinde koşturmacaları var ben hangi yana uzansam diye düşünüyorum
Bende ayni knk sjjsj
🙁 bugün bir evlencez dese onada ürkünç bakıyorum
Yapma öyle tanımaya çalış
Ama sanalsa uzak dur
Şu an kendimi tek ifade edebildiğim yer sanal maalesef
Sanala güvenme yaa sanal pişmanlıktır
Biliyorum bir iş arıyorum bulamıyorum sıkıştık kaldık 😔
Cevap
34Cevap
Evliler bizi kıskandığı için bir yandan kocasının yaptıkarını anlatırken diğer yandan aaaa evlenmiyomusun diye sormuyor mu zaten 😂😂 Kendi yandı diye herkes yansın ister evliler 😂😂
Onlar bizden daha çok geziyorlar aileye bağımlı olduğunda zor oluyor 😔
onun gezmesinden nolur yaa çoluk çocukla 😂😂
Çevrenize baktığınızda gercekten mutlu olan kaç evli çift görüyorsunuz.. Tam tersi bir durum söz konusu bence.
Genel mutlu burada çocuk yapıyorlar
Bekarlar evli arkadaşlarını kıskanırlar ama çocuklu olanlarına bişey diyemem evlilik kesin kıskandıkları nokta, aa o damı evleniyorrr offf ya yine evde kaldık
Eğer hayattaki en büyük dileği buysa ve gerçekleştiremediyse kiskanabilir. Öyle birini ben çevremde göremiyorum.
başka bir yere taşındım burada yaşıtlarım hepsi evli arkadaş yok bir hafta yalnız kaldım apartmandan gelip geçerken kahkahalar bile bana battı yani yalnız kaldığında anlıyorsun
Sosyallesmediginiz için olabilir bu hisler ve düşünceler. Tamamen yalnızlık hissiyatı ile ilgili
Evet çok yalnız kaldım alıştım buna
İcardi'nin küçük kızını görünce ulan nikahı basıp kız çocuğu yap diyorum kendime ama çocuk bakmak zor.
gerçekleşmemiş insan oluyorsun
Ben özeniyorum açıkçası. Sevdiğim kişiyle evlenmiş mutlu bir yuvamin olmasini istiyorum artık. Yaşım 23, 1 2 yıl içerisinde evlenelim istiyorum
İnşallah hayırlısı olsun hakkında
Amin 🙏
Kiskanmaktan ziyade neden yaptı kendine bunu diyorum 😄 çocuk sorumluluk demek hemde ömürlük. Koca desen dert. Yazık günah be.
Ben aksine iyi ki de yok diyorum 🤣ben istediğim gibi gezerken onlar evde oturmuş çocuk bakıyor koca bekliyor
Niye kıskansınlar ki? Bu bir tercih meselesi sonuçta, bilemedim.
Her gün dışarı çıkman için bir bahanen olur yani evde ne beklediğini bilmemek sıkıntılı bir durum
Bazen özeniyorum bazen de iyi ki öyle değilim diyorum 🤷🏼♀️
Ne istediğimizi bilmiyoruz
Cocuklulari degil de evlileri biraz kiskanirim. Ama 25 yasinda olanlari, 20 cok genc
Öyle deme şimdiden düşün en azından nişanlın olsun 😔
Bende o nasip yok
Yaşın genç daha karamsar olma
Yok ya sadece üreme isteği anlık vuku bulur ya da güzel bir aile ortamı oluşturdukları için bir üzülür o kadar
Sen çocuk bakarken onlar tatile gidip keyif yapacaklar sen düşün kıskanırlar mı
@Persefone Kimisi o aşamayı düşünmediği için kıskanıyorlar 😂😂
Herkesin şartları aynı değil yaş ilerledikçe durum öyle olmuyor maalesef yalnızlık kronikleşiyor
maalesef kronikleşmiyor, bizler daha ince eleyici oluyoruz hatta ve hatta ön yargılı oluyoruz, bir kelimesi ile göklere çıkarırken bir kelimesi ile tarımar ediyoruz, biraz sadelik fırsatlar vermek neden demiştiri sormadan elemek bizleri yalnızlaştırıyor, sanki biz dört dörtlüğüz değilsekde onu arıyoruz
@Maritimo hak mıyız böyle olmakla seçici değilsen dediğin doğru ama bazı şeylerden yara almışsan kendin için daha iyisini araman haklı bir sebep oluyor kendin sütten çıkmış ak kaşık olduğun için değil bu
@Maritimo ne kadar zaman geçirirsen geçirt dediğin gibi o anki ruh halin nasılsa onu düzeltecek daha iyi yerlerden bakmanı sağlayacak birisini arıyoruz. Karşı tarafta buna göre şekillenebilir makarna işitiyorsan şerbet kaynatmam doğal olarak bundan yoksunuz birbirimiz yaralarını deşmekten keyif alıyoruz. İkimiz birlikte neler yapabiliriz sinerji oluşturalım şöyle yapalım desede günü geldiğinde aman be kim uğraşsın kafasına girdiği için kimseyle aynı yola girmek istemiyoruz farazi şeyler geliyor artık
Aynen bahsettiğiniz gibi bugün severken isterken yarın istemiyoruz o herkesin doğasında var, evliliği aslında çok tasvip eden biri değilim ( Linçlemeyin lütfen ) Hayat arkadaşı demek bence gayet yerinde bir durum, Kimsenin kimseye zorunlu bağlılığı olmaması gerekiyor, evlilikte nasıl arz talep şartlar varsa diğer türlüsüde olmalı bence, her şey seks değildir.
Kıskanmıyorum. Ama ben ne zaman evlenip de çocuk yapacağım diye düşünmüyor da değilim.
Özellikle şu ilkbahar yaz aylarında vuku buluyor
😄
Ben kıskanmazdım kendi evli çocuklu yaşıtlarımı görüyorum üzüliyorum onlara fkckdkc
Senin yaşın genç ben daha ileriki yaşlarda soruyom kadın olduğunda daha zor
Evli arkadaslarima biraz acıyorum ozellikle de kaynanalarini tanidiktan sonra
Yok ya ne kıskancam Allah daha fazla çocuk versin ne diyim
Evli kisi mutluysa imrenilir. Kiskananlarda vardir ama ben imrenirim
Umrumda bile değil. Evli olanları görünce içim çekiliyor sanki
2 arkadaşım evli, çevremde ve tanıdıklarda da evli çok var. Çok şükür henüz kıskanmadım:)
hayır aksine bekar olduğu için şükreder tr kızı ile evlenilmez
Bence evliler bekarları kıskansın
Bende kıskanılacak bir şey yok Amazon kaçkını gibiyim
Tam tersi olmasın. Evlenip hayatını bitiren biri özgürlüğü ve keyfi yerinde olan birini kıskanır. Kimse kendini avutmasın. Kendi düşen ağlamaz.
Çocuklular değilde yani sadece evliler biraz yanii... ne güzel sevdiğiyle evli... Daha sevip sevileceğin kişinin olmamasıda var...
Valla kıskanıyorum ama evlenmekte istemiyorum
Karşılıklı kıskanırlar.
Sanmıyorum evden çıkmayan birisini niye kıskanayım
İnsanlar genellikle kendi ellerinde olmayanı kıskanırlar. Evliler serseriliği kıskanırken bekarlar da evin sakin ve güvenli rutinini kıskanırlar fikrimce.
Bekarlar sizin için sorun mu?
Yaş otuza yaklaşınca sorun olur
Size göre
He he dayı
Sen ne dersen o olsun İnşallah
Bende kıskançlık yokta imreniyorum bazen 😄
Aynı şey farkı ne siz erkeksiniz n istediğinde çık gez kaıdn olduğunda zor
Çıkıp gezmek ayrı bahsettiğin şey ile verdiğin cevap farklı
Onu bi ömür birlikte olduğun sevdiğinle yapmak daha güzel his senin soru bu zaten bende bunu belirttim
Kendini dağıtmak manasında diyorum bekar kadın ne yapabilir arkadaşı yoksa ne yapacak
ne yapacaksın gönlüne göre biriyle tanışıp sende gezip dolaşacaksın evleneceksin
ben açıkçası yaşıtlarımı öyle görünce imreniyorum keşke bende öyle olsam diye
Yok bulamıyorum gezip dolaşcan demeyle olmaz bu iş
Tanış yani
Olllmmmiiiiy
E denemeden olmaz ki 😄 kızsın sonuçta yazan çoktur kriterini çok üst düzey tutma tanış biriyle ve ya sen birine yaz tanış iyi gördüğüne
İçkici fışkıcı çoğusu bilmem bana uygun değil ya da s*pık çıkıyor
Önce konuşursun sosyal medyadan tanış muhabbet et güvenilirse görüş öyle selam diyip buluşma hemen akıllı davran
Neden kıskansınlar aksine onlar bekarları kıskanır
Bekarların kıskanılacak nesi var duvarları izlemek mi
Her gün kocaya yemek yapmak yok koca eline bakmak yok bebek derdi yok uykusuzluk yok kısaca yok da yok free yani
Evde de aynı annen yaşlanıyor her iş sana bakıyor
Yoo? Bekar biri ayrı eve çıkabilir tek başına hayatını sürdürebilir aileyle yaşama zorunluluğu yok yine sorumluluk yok
İşsiz artı evli değilse ne yapacak
Çalışmayan kadın mı var bu zamanda? Yine şanslı olur ailesi iyiyse maddi destek çıkar ve iş yapmaz. Evli kadının ev işiyle bir bekarın işi bir olmuyor o evin annesi o değil
Hiç olmadı okumaya gider şehir dışına mis gibi
Geçti o yaşlar
Hayat zor sana o zaman evlenn gitsin
Hiii sıraya girmiş beni bekliyorlar
Benim sıradakilerden vereyim üç beş tane değerlendir
🤣🤣🤣🤣
Hepsi senin olsun
Sen kendini kurtar boş ver benim gidişat belli
Kurtarmaya çalışıyorum bi bilsen 😂
Neler yaşadın arkadaşım anlat duysun millet
Bir şey yaşamadım kız şu saçma hayattan kurtulmaya çalışıyorum bi evlenseydim
İnşallah evlen dua edeceğim sana başka çıkış yolu yok çünk
Bende ederim sana valla 🥺🤷🏼♀️ aday var da teklif bekliyoruz
Sonunu bulamadım sohbetin kfıff sen teklif et gelmiyorsa 😔
Hayatta öyle bir şey yapmam erkek yapmalı 💅🏻
Aa a a. Prenses buldunda buna biraz 🧝🏻♀️
😜😜
bekarlık sultanlık
Kıskanmaz. Bazen imresebilir.
bence kıskanır
Kiskanma demiyeilimde imrenme.
Yooo neden kıskansın ki.
Kıskanmıyorum. Yalnız gıpta ile bakarım.
30u geçtiyse özellikle kadınlar kesin kısknaıe
Hepsi kıskanmazsa da kıskananlar var
tam tersi bence jsjsjsj
yok be neden kıskanalım
Hayır hiç kıskanmıyoruz
Ara sıra kıskanır
İnsan istiyor be , imreniyorum. 🥲
Kişiye göre değişir bu durum.
Sadece oda ister
Kadın kıskanır, erkek kıskanmaz bence
kıskanabilir🤷♂️.. evlide bekarı😀
Bence Evli ve Çocuklu olanlar Bekarları kıskanıyor