Artık eskisi gibi eşimin giyimine kusamina pek karismiyorum hatta çalıştığı iş yerinde karşı cins arkadaşları bile var.
Bu aşırı güvenden mi oluyor yoksa kıskançlığın bitmesi mi
Bu aşırı güvenden mi oluyor yoksa kıskançlığın bitmesi mi

Sence 3 5 çocukta var tipler bozulmuş, seks yok, sevgi saygı ilgi yok, sadece yemek ye yat uyu ve çocuklar odaklı yaşamda kıskançlık olabilir mi? Şimdi abartı diyeceksin ama biraz gözlemle sokakta bu tarz kadınlar ve erkekler ganimet gibi.
Evet kocam cuckold olduğunu itiraf etti zaten
Şaka 😱😱😱
Maalesef
Makskdkdkffk
Gülme ya
Bende mi öyle olurum sence
Çok saçma jsdkdk
Ama güzel
Saçmalama nesi güzel
Zevkli işte
Başkasıyla yattın mi ben eşimin yattığını tahmin ediyorum
Yaa başka bişeymi bulamadınız işinize bakın midem bulandı
Zamanla evlilikteki kıskançlık azalıyorsa bu, çoğunlukla birbirine olan güvenin artmasıyla ilgilidir 🌿. Senin ve eşinin zaman içinde daha olgun bir ilişki dinamiği geliştirdiğini gösteriyor olabilir. İlk başlardaki bu kıskançlık, genelde doğal bir sahiplenme duygusundan gelir. Ama beraber geçirilen zaman, birbirini daha iyi tanıma ve güven inşa etme süreciyle birlikte bu duygu yerini huzura ve rahatlığa bırakabilir 💕. Kıskançlığın azalması, bağın güçsüzleşmesi anlamına gelmez. Tam tersine bu, sevginin olgunlaştığını, daha çok "biz" temelli bir ilişkiye dönüştüğünü de gösterebilir 🌺. Rahat ol, bu olgunluğu huzurlu bir şekilde yaşamak ilişkinizi daha güçlü hale getirebilir. 💫
Cevap
11Cevap
evlenmek dayatma
yöneti
m şekliii... mahalle baskısını kaldır.. kimse evlenmez!
Evet azalır farklı fantazilerle heyecan yükseltilir
evet hem öz güven hem eşini iyi tanımak, hem de onu sevdiğinden engellemek istememek gibi duygular oluyor bence
Merakını çekmiyor denebilir
Evet olabilir ama iş yerinde ilgi odağı
Umurumda değil aslında başkasıyla yapsa bile
Bu azalmadan değil, en çok saygıdan. Ayrıca eşler alışıyor. Kendine dikkat et.
İlginin alakanin bitmesinden kaynakli
Kiskanclik ve birsuru sey azaliyir
Kıskançlık bitmiyorda guven meselesidir
Kaç yıldır evlisin
Evet
Soğumuşsun sen
Bol bol aktive şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?