Yakın bir arkadaşım geçen gün bu durumdan fazlasıyla şikayetciydi unutulduğunu düşünüyordu. Peki, bir erkeğin tüm sevgisini kızına vermesi ne kadar doğru, ya da eşine daha az ilgi duyması? Sizce böyle bir durumda bir annenin kızını kıskanması doğalmıdır? Anneler, kız çocuklarını eşlerinden neden kıskanır? Ve bu durumda erkeğin ne yapması gerekiyor? #Mutluluk26#BabaKızAşkı
Anneler, kız çocuklarını eşlerinden neden kıskanır? Ve bu durumda erkeğin ne yapması gerekiyor?
Şimdi şöyle bir şey var. Bebek ilk doğduğu zaman, ilk emekleme zamanları, ilk konuşma zamanları hep ilgiyi üzerine çeker. Hele benim gibi kız çocuğu seven erkekler için, çok hoş anlar. O yüzden tüm ilginin bebekte toplanması normal ama bu zamanda eş de unutulmamalı tabi ki :D Ben bir yolunu bulurdum, ayrı gayrı olmazdı :D
Meyvesini sevebiliriz ama meyveyi bize veren ağacı ihmal etmek olmaz, kadında açık açık konuşsun gıskanıyom ben desin kocası len o ona demicekte banamı dicek..
Küsüp kenara çekileceğine cilve yapsın biraz arkadaşın da. Adam kızını severken "Beni de sev" falan desin gülerek ne bileyim, sokulsun. Somurtup kenarda durdukça adamı iyice kendinden uzaklaştırır. Ayrıca insan evladını kıskanır mı? Bana tuhaf geliyor.
Baba kız aşkı gerçekten çok güzel ben mutlu oluyorum aslinda ama hani nispet yaparcasına da seni sevmiyorum kızimı seviyorum gibi haller sinir bozucu oluyor bazen 😄
Kıskanmamalı demişsiniz doğru ama aslında bu kıskanmak değil tam olarak eşinden yeteri kadar ilgi göremiyor. Eşinin tüm ilgi ve sevgisi kızında. Biraz da anneyle ilgilense annesi neden şikayetçi olsun yoksa babası çocuklarıyla ilgilendiği için dünyanın en mutlu kadını olur :)
Kıskançlık olmamalı lakin baba da eşit davranmalı, anne de. Annem mesela bana hep babasının kızı derdi babamla vakit geçirip, iyi anlaştığım için. Kendimi suçluymuş gibi hissederdim. Anne babalar aralarındaki problemi çocuğa yansıtmadan çözmeli ve de birbirlerinin manevi ihtiyaçlarını karşılamalı ayrım yapmaksızın. Yoksa baba veya anne de kaş yaparken göz çıkartır evladıma daha çok ilgi göstereyim derken.
Var malesef. Ben çok görüyorum böyle örnekler kızları evleniyor, babası yüzük almış kızına kadın ben de istiyorum diye tutturmuş bizim komşunun annesi😂
Anne kızını niye kıskansın ki ! Benim daha çok hoşuma gider. Baba-kız ilişkisi kuvvetli olmalı. İlerde özgüveni için kız çocuğunun baba şefkatine ihtiyacı var.
bunun tersinide duymuştum şöyleki insan denge kurmalı çocuk ve eş arasında. Çocuğum oldu sadece onunla ilgileneyim demek doğru değil. Kişi önce kendi yaptıklarına bakmalı ama daha başka sorunlar varsa psikologla görüşsünler
Erkek kız çocuğunu sevince eşinin onu daha çok seveceğini zanneder. Bu yüzden kızına ilgiyi arttırırken eşine olan ilgisini azaltır istemsizce. İlginin azalması kadını üzer. ama bunu kıskançlık olarak düşünmemek gerek.
Çok saçma bir babanın evlat sevgisi farkli eş sevgisi farkli hem anne nasil kıskansın ki kizini kıskandığı kişi komşunun kızı ya da yetişkin biri değil
En İyi Cevaplar