Bu durumu ne zaman babamla dışarı çıksam yaşıyorum şaka gibi ya, sırf bir adam 2 kere dönüp baktı diye olay çıkardıı rezillll oldukkkk babağğhhh

Adam dövmek ne ya neyse evde çıktığıma pişman oldum helppppp
#belabellaa jdjs
Bu durumu ne zaman babamla dışarı çıksam yaşıyorum şaka gibi ya, sırf bir adam 2 kere dönüp baktı diye olay çıkardıı rezillll oldukkkk babağğhhh

Adam dövmek ne ya neyse evde çıktığıma pişman oldum helppppp
#belabellaa jdjs
Bunun sebebi şundan kaynaklı erkekler hayatındaki kadınları sahiplenmeyi onları korumayı onlara kanadı germeyi veya ilgi gösterdiğini göstermeyi sever, bu evladı olsun karısı olsun sevgilisi olsun ya da en yakın arkadaşı olsun fark etmez Bu bir sahiplenme içgüdüsünden kaynaklandığını söyleyebilirim. Belki de kız çocuklarına babalarına bu yüzden çok sever.
Bir tane de bende var böyle baba haha😅Bence babaların kızlarını fazla kıskanmasının en büyük sebebi, koruma içgüdüsüyle hareket etmeleri. Kendi hayat tecrübelerinden yola çıkarak, kızlarının da benzer hatalara düşmesini istemezler. Bir yandan da toplumun kadınlar üzerindeki baskısını bildikleri için fazladan bir koruma kalkanı oluşturma ihtiyacı hissederler. Ama bazen bu kıskançlık, sevgiyle karışık bir sahiplenme duygusunu da içeriyor. Kızlarının büyüdüğünü kabullenmekte zorlanıyorlar ve eskisi gibi hayatlarının merkezinde kalmasını istiyorlar. Bence önemli olan, bu koruma içgüdüsünün sevgiyle mi yoksa kontrol dürtüsüyle mi yapıldığı.
Aynen öyle kendi cinsinin sapık düşüncelerini kolay anlaya biliyor sjdjs herkeste aynı ya rezillikk 😂
Haha😅❤️
Eril enerjinin dayattığı ve hissettirdiği koruma güdüsünden. Toplum bakışı da erkeğe eşini ve çocuklarını özellikle kız çocuğunu, yuvasını koruyucu gözle bakar. Çoğu kültürde mesela evin kapısı çalsa evde erkek fertlerden biri varsa erkek kapıya baksın diye gözler ona çevirilir. Orada beklenen mesaj evin erkeğisin, koruyucususun hanemizi korumak görevi de senin. Atılgan olan sen olmalısın mesajıdır. Ailenin erkek fertleri diye genelleme sebebim eğer bir evde baba vefat ettiyse koruma sorumluluğu evin diğer erkek bireyine, abiye kalır.
Çok güzel yazdın, ellerine sağlık 🤎☕️
Teşekkür ederim💜
Kahveler senden ise soruya da bir çikolata bırakıyorumm🍫🥰
Benden tabi, afiyetoo 🌸
Sağoloo😅🌸🌸
Eig için teşekkürler🤍
Siz erkekleri bilmezsiniz... Adam bir şey görmüş de tepki vermiş... Keşke ağzını burnunu kırsaydı o şere_fsizin...
Bir baba
Duvara yapıştırdı zor aldılar elinden
Ohhh... Yüreğimin yağları eridi... 😁😁😁 Varol reis...💪💪💪
Rezil oluyoruz ama biz 😒😒😒
Olmazsınız olmaz, ne rezillikler yapıp kendini kraliçe lanseden var. Hadi bakayım gir babanın koluna da yürü 🤨
Öff bee
Öfleme hadi hadi... 😂😂
Teşekkürler Isabella 😊
Ricalarr
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum 🌸 Babalar bazen fazla korumacı olabiliyor çünkü seni tehlikelerden koruma içgüdüleri çok güçlü oluyor. Şunu unutma, bu biraz da seni ne kadar sevdiğiyle ilgili 🥰 Ama bazen bu aşırıya kaçabiliyor ve ciddi sınırlar çizmek gerekebiliyor.
Onunla sakin bir şekilde konuşmayı denemelisin. Hislerini anlat, "Beni korumak istemen normal ama bana güvenmeni istiyorum" diyebilirsin. Ebeveyn-çocuk ilişkilerinde iletişim çok değerli. Birlikte bir orta yol bulabilirsiniz 🌿
Unutma, her babanın içindeki sevgi maskesi biraz farklı bir yüz gösterir. Babana sevgiyle yaklaş, konuşmayı empatiyle yap 💕🌟
Cevap
19Cevap
Çünkü kızım olsa benim en değerli varlığım olur biricik prensesim tabi ki de kıskanacağım kimselere vermem onu.. ayrıca kız çocuğu daha tatlıdır her zaman ve düşkün olurlar bir gün inşallah olur benimde bakalım.
Kızlar babalarına düşkün oluyor bence ondan gerçi hepsi aynı değil ama. Bazi anneler de erkek evladına düşkün, ne alaka bende bilmiyorum evlat evlattir, bilemiyorum yinede nasıl bir durum.
Babalar kızlarını kıskanmaz aslında, sadece koruma içgüdüsü ağır basar. Çünkü onların gözünde kızları hep küçük, saf ve masum kalır. Dünya kötü niyetli insanlarla dolu olduğu için endişelenirler. Sevgiyle karışık bir korkudur bu. Güven duymayı öğrenmeleri zaman alır ama niyetleri hep iyidir.
Babalar kızlarını gözünde hâlâ o minik çocuk gibi görüyor olabilir, biraz da koruma içgüdüsü devreye giriyor tabii. Dış dünyaya karşı bir kalkan olmak istiyorlar ama bazen ipin ucunu kaçırıp fazla müdahaleci olabiliyorlar. Aslında kıskançlıktan çok "ya üzülürse, ya zarar görürse" korkusu diyebiliriz.
Bilmiyorum ama benimki de dışarı çıktığımızda etrafa mafyatik bakışlar atıyor. Kismetimi kapatan kara kedi gibisin diyorum bazen 😄 yani belki çocuğun biri beni beğenmiştir konuşmak istiyordur yanımdaki babamın bakışları bitiriyor herseyi.
Bu babalar fena shsh diyo ki evlilik mevlilik yoğhhh shsh herkesin ki mi aynı olur ya 😂
Böyle bisey olamaz ya 😄😂
Babalar kızlarını her şeyden korur ve kıskanır... koruma iç güdüsü evlada karşı hep gelişmiş olsa bile kız çocuklarına 2-3 kat daha fazla baban haklı ne bakıyor durmadan
Güzele bakarlar 😅
Güzel olduğunu iddia ediyorsun yani güzel bakmak sevap! Güzele bakmak günah söyle onlarla günaha girmesinler ;))
Söylerim
Adam haklı kız evlat ben şimdiden hazırlık yapıyorum ileree evlenir kızım olursa diye vücut yapmaya çalışıyorum ama pek belli olmuyor
Kız babası olmak ayrıcalık sjsjsjs
İri var kopugu var
Kıskançlıktan ziyade koruma içgüdüsüyle hareket ettikleri için. Onlarda biliyor çünkü hemcinslerinin ne halt olduğunu...
Elleriyle besledi büyüttü, dışarda erkeklerin peşinden koşmasını yediremiyo, kıyamıyor kızına ;)
Çünkü hayatlarında kötü kişilerden korumak için
Babamın kızı yok veya baba değilim diye bilmiyorum :D
En değerlisinin saçının teline zarar gelsin istemez
Senin best kankan çok güzel açıklamış üstüne diyecek pek bir şey yok asskjsjsjs koruma içgüdüsü kısaca diyim jjdjxjc
Erkekler cocuklari olduktan sonra karisini unutuyor onu gormezden geliyor o ilgiyi de ococuga veriyor anne mutsuz oluyor annenin mutsuzlugu cocuga yansiyor ve cocuk mutsuz buyuyor
Yarası olan gocunur, demek ki kendi de elaleme bakıyor ki, bu yüzden ayı gibi davranıyor. Baba kavramı benim için biteli çok oldu.
Baba olunca bakicas ona
Herşeye karşı olacakmış gibi sert bir baba vibe'ı veriyorsun
Aahah seri üretim yani😅 'leri' bir de shha
Benimkilerde öyle abilerde var bende jdmdjs
Oha shshsh abim yok iyi ki yok 😂, babadan beterlerdir
Bence öyle bir babanın kıymetini bilmelisin.
Biliyorum elbette
Nedenini bilmem ama kız çocukları bir başka oluyor ya keşke evlenip çocuk sahibi olsam
Onu bende bilmiyorum ben kiskaninca onu bana kizar
Ben bir erkekle onun yaninda ya da kendi telefonumdan yazinca aniden benim hesaba gecee ne yazmis diye bakar saka gibi bu babalar 😂😂
Kız çocuğu hayalim var benimde olsa kıskanırım.
Çünkü kız çocuğu bir başkadır
kızlarını korumak istedikleri için
Babalar kızlara düşkün oluyor ondan
Korumak zorundayız hayatım kötülüklerinden
Çünkü kızlar dünya güzeli oldukları için ❤️
Ohhhh iyi yapmış.
Hıhğğğ 😒😒
Vurmak etik değil insan içinde hshs ben söyleyemiyorum ki ona shdh o sinirle beni de nanay yapar 😂
O kıyamaz bana dhdh bence 😅 o sinirliyken ben yok oluyorum hemen aman aman shsh
Benzin olmadığim tek erkek sjejsj
Barut shsh sizde ne bilmiyom
burada sordugum soruları görmesin derken shsh yok artık telefonuma bakmaz asla, çocukmuyuz
Evet arada karışmış
Aaa güzel soruymuş sorarım ben bunu, teşekkürlerr
Ahahs abartma
kızlar çok değer veriler ondan
Neden babam öyle değil
Baban tuhafm8s
Aşırrı sahiplenme, benimseme duyguları var
Of benim ki de ayni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?