O bazı amca dedeler bana bakıyor ben bukadar yaşlı ve çirkinmiyim de bakıyorlar diye hissediyorum?
Öylemi gerçekden yaşlılar dedeler amcalar bi salın ya çirkinde olsam amca yaşinda biriyle evlenmem ama niye bunlar bakıyor.
Bende aşırı güzelim demiyorum ama çirkinde değilim yaşlıda deģilim. Ama bunlar bakmasın. Sizede bakıyorlarmı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O yaştakiler çirkinlere bakar zaten güzelleri kapmışlardır
ne alaka yaaaa cirkin güzel demeden bakiyorlar gecen manken gibi kiza korna caliyordu amcanin bitanesi odami cirkin ne zihniyetsizsin. ben orta düzeydeyim ama benide isteyen var ben kendim istemiyorum yaslilarida istemiorum ama bakmasinalr
Evde kaldığını kabul et artık
evet evde kaldim cokda güzel evim var kiskanmaya devam et sen evde kalmadin galiba ondan kiskaniosun normaldir evliler bekari kiskanir dvdjdj
Haha tamam şimdi git bir bardak soğuk su iç 😂
sen bekarsin belliki ataerkil zihniyete sahipsin 31 ine gelmissin sende evlenmemissin ama evlenmeyen kadina laf sokuyorsun cpnkü senin zihniyetinde kadin hicbisey yapamaz sadece cocuk dogurur
Kaç yaşında gelen teklife evet diyeceksiniz 🤗
Erkekler 70 ine de gelseler hep azgındır jklklşkş
Sen kaçsın ki merak ettim
Ben kacsam kacim babam yasinda olanlar amcamdir kusura bakmayin ama ben erkegin en fazla 10 yasdan büyük olmasini dogru bulmuyorum ki 10 yas bile cok cok fazla benim icin
34 yasinda da olsam 50 yasinda adam cok cok yasli amca derim ben ona
Yo bişey demedim ve haklısın da bence. ben de 36 yaşındayım genç kızlar tersliyor. yaşıtlarım da pek yok denk gelemiyorum.
yasitlarimiz evlendi cünkü
Aynen öyle oldu.
Eğer hoşuma gidersen ben bakarım sana. hangi şehirdesin bilmiyorum yakınsındır inşallah
Ayy yok herkese bakıyorlar dert etme
Abazalar hekese bakar
Erkekleredemi bakiyorlar ya
Bakarlar
Onlar içinztişi olman yetetlii jbzözöz
Benim kıllı bacağıma bile bakıyorlar sen düşün.
hahahahahha
Ama sorsan kendileri ahlak bekçisi, son ümmet.
Çok seksi isen bakıyolardır
Sen kaçsın?
Isine gelince yasliyla evlendi zengin avcisi demeyi bilirsiniz iki yüzlü
60 zaten sana uymaz ondan dedim.