Eşiniz 1 ay sizi ve evladınızı aramasa ne yapardınız?

Merhabalar. Hepinize iyi akşamlar dilerim. Bir derdim var artık tutamam içimde mottosu ile başlıyorum izaha..

6 yıllık tanışıklık sonrası eşimle evlendik sizlere ömür 3 aylıkta bir bebemiz var. Eşimin işi sebepli ustabaşı olduğundan dolayı sık sık şehir değiştirir. Eskiden bebek yokken ben de onu görebilmek için giderdim yanına. Malumunuz bebek olunca yerimi sabitledim. Sağolsun annem de destekçi olduğundan dolayı bebeğe de annemle beraber baktık.

Eşimle aramız da her evlilikte olduğu gibi inişler çıkışlar oluyordu. Fakat bir senedir eşimle iletişimim yok denecek kadar az.
İşten eve geliyor rakısını içiyor iki bardak iyi geceler diyip yatağına çekiliyor. Soruyorum ama yeter sus uyuyalım hadi diyip konuyu kapatıyor. Odadan kovuyor. Ya da sırtını dönüp yatıyor.

İşlerim yolunda değil diyor açıklama olarakta.

Fakat geçenlerde bebek yüzünden tartışma yaşadık kucağımda öocuk varken dövmeye kalktı. Dahası hamileliktede psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm. Fakat bu son olayda bebek Zır zır ağlarken 3 gün uykusuzluk sonrası eşime bebeğin küvetini getir diye kızgın bir ses tonu kullandığım için annemin yanında el kaldırdı dahası evi terketti.

Sonrasında Tokat attı sebep ise çocuk hastalanmıştı. Erkek kardeşim doktora gidin demişti e sen kardeşin git diyince gittin doktora ben diyince gitmedin diye yatakta Tokat atıp bebeğin üzerine itmeye çalıştı.

Eşimin ikinci evliliğiyim bu arada. Kendisi yabancı uyruklu ayrıca. Geçenlerde oğlu hastalandı. Velhqsılı konu ileri de dedim evladımız başarılı olduğunda yabancı ülkeye gitmek isterse senin hakkından yararlansın dedim hayır dedi. Evliliğimizi senin ülkende de tanıtalım dedim asla dedi. Beni ailesi bilmiyor zamanında annem ölür sebebi olurum daha eski eşimle boşandığımı bile bilmiyor zamanı gelince herkese söylerim diye kandırmıştı sen düşünme bunları demişti. Şimdi ise seni annem istemez ki dedi. Torunu olduğunu dahi bilmiyor kadın.

Ne zaman kendi ülkesine gitse beni 10 gün aramadulı oluyor. Yok telefon çekmiyor uok kızımlaydım diyor.

Geçenler de eski eşi ile ablasının fotoğrafını da telefonunda gördüm. Neymiş ablası atmış içiyorlarmış ablam boşanıyor Ya o yüzden içiyorlarmış bana attı dedi. Fakat konuşmaları silmiş.
Güncellemeler
+1 yıl
En son benim evladım heeşeuden önemli hasta o dedi kapattı telefonu ve 1 aydır aramıyor sadece oara gönderiyor faturaları ben ödüyorum çocuğun herşeyi ile ben ilgileniyorum bir eşin 1 ay aramaması normal mi? Diyorum ki benle olan kavganı çocuğa yansıtma ara sor göstereyim evladını diyorum ses yok. Bir senedir konuşmaya çalışıyorum psikoloğa randevu aldım onu bile reddetti.

Güncellemeler
+1 yıl
Dahası zamanında fıtıktan ameliyat olduğunda yataklaktı ve adama sevgili iken bile aylarca baktım ben kaşıkla besledim onda bile abisine bana bakıcı bakıyor demişti. Annem bunu duymuş ve bana söylemişti. O zaman ayrılmıştım ama yalvarmıştı ailem bana karışamaz ben senin yanındayım türkşyedeyim ya demişti.
İki ay önce bana iş bul ayrılalım bebeğini istediğin zaman görebilirsin bşr senedir zaten karı koca gibi değiliz

Ortada ilişki diye bir şey yok evin
Eşiniz 1 ay sizi ve evladınızı aramasa ne yapardınız?