Güncellemeler
+1 yıl
En son benim evladım heeşeuden önemli hasta o dedi kapattı telefonu ve 1 aydır aramıyor sadece oara gönderiyor faturaları ben ödüyorum çocuğun herşeyi ile ben ilgileniyorum bir eşin 1 ay aramaması normal mi? Diyorum ki benle olan kavganı çocuğa yansıtma ara sor göstereyim evladını diyorum ses yok. Bir senedir konuşmaya çalışıyorum psikoloğa randevu aldım onu bile reddetti.
Güncellemeler
+1 yıl
Dahası zamanında fıtıktan ameliyat olduğunda yataklaktı ve adama sevgili iken bile aylarca baktım ben kaşıkla besledim onda bile abisine bana bakıcı bakıyor demişti. Annem bunu duymuş ve bana söylemişti. O zaman ayrılmıştım ama yalvarmıştı ailem bana karışamaz ben senin yanındayım türkşyedeyim ya demişti.
İki ay önce bana iş bul ayrılalım bebeğini istediğin zaman görebilirsin bşr senedir zaten karı koca gibi değiliz
Ortada ilişki diye bir şey yok evin
İki ay önce bana iş bul ayrılalım bebeğini istediğin zaman görebilirsin bşr senedir zaten karı koca gibi değiliz
Ortada ilişki diye bir şey yok evin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zor bi durum Allah sabır verain de.
Kurtulursun inşallah bu adammdan 😏😏
Allah razı olsun inşallah..
😊👍🏻
Ayrıl. Nafakanı da al. Ayrılırsan senin için değişen bir şey olmayacak anlaşılan, baksana.
Bir aydır aramıyor sadece yakandan kızım nasıl diyor..
Evlenmemekte ne kadar haklıyım onu görüyorum.
Soğuk davran biraz. Üzerine düşme, aklı biraz sende kalsın.
Annem gidiyor tek başıma kaldvdşkm çocukla diyorum ses etmiyor geçen ayak parmağımı çatlattım cevap bile yazmadı. Bebekle tek başıma kalırken Ya düşsem bayılsam diyorum çocuğa kim bakacak diyorum ses yok..
Yani içine kurt düşürmek istemem ama aldatma durumu olabilir mi?
Sürekli sabit bi yerde kalsa aldatıyo dicem ama...
Yok sabit bir şehirde değil. ama bir senedir eş olmasının sorumluluğunu yerine getirmiyor evine bakıyor Allah razı olsun ama dolap dolu evet ama insanın ruhu da sevgiye doymalı değil mi. Çok uğraştım ama hep elinin tersi ile iteledi şimdi bir de evladımız var öyle onu düşünüyorum. Beni boşverin de bebeğe üzülüyorum 🌌bir an evvel iş bulup Allah’ın izni ile inşallah boşanacağım evladıma da bakarım taş taşırım yine bakarım
Nafaka al mutlaka, acıma. Herkes evlenmemeli işte. Sorumluluk alamıyorsa niye insanların hayatını karartıyor.
Çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum Ya kirayı da ödüyorum gıdayı da alıyorum daha ne yapayım diyor çıkıyor.. işten mi çıkayım diyor parayla mutluluğu satın alabilir mi insan. Dolap dolu ama sen yoksun diyorum ama o hep işin maddi kısmında.. takılı kalmış. Ne zaman eski ailesinden birine bir şey olsa ben hep kapı dışarıyım..
Telefonla arama zahmetine bile girmiyor bir de trip atıyor kadın gibi shdhshdhs
Ve yaşı 50 aramızda 18 yaş var. Ve ben bu adama 6 senemi verdim hiçbirşeyimiz yokken evlendim bir yüzük ile üstelik tüm ailemi karşıma alarak ikna ederek.. seviyorum diye naralarri atıyorum
Haydaaa, ihtiyar herif bu be. Aldatmaz en azından shdhdhdhd
Sen bozma moralini. Baktın olmuyor ayrıl. Sevgi, ilgi olmadan olmuyor evlilik.
Vallahi ihtiyar dediğin adam benle olmayıp gizli gizli p*rno izliyor odalarda.
O bağımlılık heralde. İzliyo ama icraat yok, sana dokunmamasından belli shdhshdhhd
İzlemesi, sana dokunmaması seninle alakalı değil muhtemelen ama. Bu moralini bozmasın
Yok nedenini de sordum uzun süre erekte olamıyorum falan diyip bağırmaya başladı dedim ki senin ilişkiden anladığın bu mu hiç olmazsa tavana bakıp dertleşelim sen yeter ki konuş anlat derdini bana anlatamıyorsan psikologa anlatta dedim.
Erekte olamamakla alakası yok bence. Uzun süre p*rno izlerse bağımlı olur. Cinsellik yaşamaya tercih edebilir p*rno izlemeyi.
Ama duygusal bi iletişimi de yok seninle. Düzelmez bu dağ ayısı
İş bulayım bebem de bşr yaşına girsin Ya da Bi 6 aylık olsun da inşallah başka çare yok gibi görünüyor.
Bence bi meşe odunu al eline, güzelce bi ıslat odunu. Buna iyi bi giriş. Aklı başına gelsin. Yapamam diyosan ben gelip yapayım.
Sabrımı Zorluyor vallahi arasana bi kızın uyuyor yarın annem gidecek o zamanda mı aramayacaksın diyorum ses vermiyor adam. Şeytan diyor engelle. Öyle sinir oldum Ya 1 senedir yalvarıyorum değiş ilişkiyi kurtaralım içine sıçtı attı her güzel şeyin
Yok maalesef düzelmez. Uzun süreli evliliğiniz olsa zamanla insan sıkılabilir normal dicem ama muhtemelen yeni evliliğiniz. Adamın karakteri bu. Çok çok zor düzelmesi
Şu an ne yapmalıyım ben? Kaç gündür kapatmıştım çenemi madem dedim sesimi duymak istemiyor öyle olsun demiştim çocukla alakalı bir şey olduğunda yazıyordumm sadece. Ben bu adama ne yapsam da aklını başına alsa. Ayrılana kadar boşanana kadar bari evladını arasa sorsa ya. Bana olan hırsını çocuktan çıkarıyor çocuğu biri sevdiğine inanmıyorum
32 yaşındasın, gençsin daha vallahi sana yazık.
Sen buna bir süre hiç yazma. Tamamen kes yazmayı. Bekle bakalım hiç iletişim kurmadan
Peki susmanın acemisiyim ama.. başka çaremde kalmadı. Teşekkür ederim 🙏 sağ, olun
Rica ederim, yaz sorun olursa. Adam ederiz onu ahdhshd
Derdimi anlatacağım diye dün program yükledim …derdini anlayacak kimsesi olmayınca ya MEDEt kapısında dolanıyor avel avel. sahi ben avel miyim?
Değilsin yahu, ne aveli. İhtiyarla uğraşıyorsun sadece. Yoruluyorsun. Kimse de dert dinlemez, haliyle içine ata ata şiştin
Ne anlatım bozukluğu yapmışım bugün.. buralara varana kadar yazdım derdimi.. deli doluyum ama bugün epey doluymuşum. Eee insanın yaşadıkları hiç hoş olmayınca ee bir de psikolog seansları pahalı :)) latife ediyorum tabi lütfen ciddiye almayınız. Sizin de anlayanınız bol olsun inşaallah
Psikolog cidden pahalı. Psikolog pahalı olunca mezar fiyatlarına baktım ben de belki damdan atlarım diye. Onlar da uçmuş. Daha bunun kefen parası, pamuk parası var. Ölmek bile çok pahalı. Ölüyor muyuz, tatile mi gidiyoruz belli değil
Zaten uyku yarım ölüm.. uyuyalım biz. Ayakta mı uyuyalım bu vandal esnaflara karşı yoksaam bu sarımsaklarıııı sarımsaklasakta mıı :)))
Ayakta uyuyoruz zaten. Rüya gördürüyorlar bize
Sarımsak deme vallahi mantı çekti canım gece gece
Ben geçenler de efendime söyleyeyim lüks kefen takımı gördüm. Haklısınız ölmek bile parayla. Bir de benim gibi yaşarken ölenler için ne düşünüyorsunuz beyefendi :)))
Sizin için fatiha okuyorum hanımefendi. Boynuzun... pardon, toprağınız bol olsun.
Bebom yüzünden soğan sarımsağı ancak koklar vaziyetteyim gaz yapıyor efendim çocuğa. Siz afiyetle yiyiverin şöyle bol sarımsaklı olsun hemi de
Ben çok güzel irmik helvası yaparım :)) ölmek isteyen. ?:))
Bana değil ihtiyara okuyun siz makbule geçer.
Sizin yerinize de yerim efenim, gözünüz arkada kalmasın.
Diyecektim ama yazarken aklıma geldi, mantı yapamıyorum
Helva yaparsan yedikten sonra müsadenle ölebilirim.
İhtiyar ölmüş okuyanı yok zaten.
Gözüm ddışında herşeyi arkamda bıraktım efendim. Afiyetler olsun esenlik olsun inşallah. Sohbet etmeyi özler mi insan ya? ben özlemişim var olasınız izninizle. Bebem uyanmadan azıcık emaneti dinlendireyim.
Hahaha, istediğin zaman yazabilirsin. İyi istirahatler o halde
Burnuma pis kokular geliyor.
Ne gibi mesela?
Boşandım demiş sana. Boşanma belgesini gördün mü?
Kendi ülkesine gidiyor diyorsun orası neresi?
Kendi ülkesine gittiğinde 10 gün falan aramıyor diyorsun nerde olduğunu kiminle olduğunu biliyor musun?
Tabi tabi o ülkesinin konsolosluğundan bekarlık belgesini tğrkşyeye getiriyor ve dış işleri onayladıktan sonra evleniliyor. Öyle kolay değil zorluk çekmiştik evlenirken yabancı ile evlenmek zor yıpratıcı epey..
Nereli eşin?
Bulgaristan
Bulgar mı yoksa Bulgaristan Türkü mü
Bulgaristan türkü.
Geçmiş olsun. Fikrim şu;
Muhtemelen boşandım dediği kadından boşanmadı veya sonradan yine onunla beraber olmaya başladı hele birde ondan çocuğu varsa zamanla senden sıkılmış olma ihtimali yüksek bu yüzden Bulgaristana gittiğinde onunla görüşüyordur ve kalıyordur. 10 gün boyunca seni hiç arayıp sormaması bu açıdan mantıklı geliyor.
Yatakları ayır seks yapmam
Evlilik işte bir yerden sonra mutsuzluk garanti