Kendimi bildim bileli arkadaşlık kurma becerim yok
Şuanda üniversiteye gidiyorum insan kendini kötü hissediyor haliyle arkadaşlık teklif etseler dahi cesareti kendimde bulamıyorum bu sebeple yalnız hissediyorum bu durumu atlatamazsam geleceğimde özgüvensiz ve kendini savunamayan bir insana dönüştürecek beni sizce ne yapmalıyım
Şuanda üniversiteye gidiyorum insan kendini kötü hissediyor haliyle arkadaşlık teklif etseler dahi cesareti kendimde bulamıyorum bu sebeple yalnız hissediyorum bu durumu atlatamazsam geleceğimde özgüvensiz ve kendini savunamayan bir insana dönüştürecek beni sizce ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorun sendemi acaba bigun uzun uzun düşünüp kendine öz eleştiri yapmayı deneyebilirsin
Düşündüm tabiki ben atılgan değilim
Kendine yakin gordugun birileri illa vardir onlarla konus
Buradan ne yazsak boş gelir tavsiyeleri okumak yerine harekete geçmen lazım
Merhaba sanırım aynı sorun bendede var mesela spor salonuna gidiyorum gidip kızlarla konuşamıyorum bende ne yapacağımı hiç bilmiyorum
İnsanlara içten içe güvenmiyor olabilir misin?
Evet öyle onlarla herhangi bir konuda tartışmaya girmek düşüncesi bile beni geri itiyor
Küçük yaşlarda hep dışlandın mı çok mu dalga geçildi seninle
Hayır küçük yaşlarımda arkadaşlıklarım olmasına rağmen yaşım büyüdükçe özellikle lise döneminde başladığını hissettim
Kendini asosyal olarak atfetmeyi bırak karşındaki kişi sana yapıcı yaklaştığı zaman olur olmaz gereken etkileşime girebilirsin herkes herkesle de anlaşmak zorunda değil lise dönemindeki yaşanmışlıklarından dolayı insanlara güvenin sarsılabilir ki bu normaldır
Ortamlara atla