İnsanların duygularıyla, Kusurlarınızla ailenizle sorunlarınızla acıtasyon yapmayın çok komik oluyor
sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
İnsanların duygularıyla, Kusurlarınızla ailenizle sorunlarınızla acıtasyon yapmayın çok komik oluyor
sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
Bu o kadar nefret ettiğim bir durum ki😤
Bir insanın elbette birçok sorunu, derdi olabilir ve bunu yakın gördüğü insanlara anlatabilir. Bu çok doğal ve olması gereken bir durum zaten. Ancaakk, çok şükür zekamız yerinde.. kimin hangi konuyu acıtasyon yapmak için anlattığını, kimin gerçekten çok dolu olup dertleşmek için anlattığını anlayabiliyoruz.
Bana gelip de boş boş acıtasyon yapan insanlara zerre kadar saygı duymuyorum, anlattıklarını dinlemiyorum, dinlemediğimi belli etmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum ve bundan asla rahatsızlık duymuyorum.
Her insanın zor zamanı olabilir ancak kendini aciz göstermek çok başka bir mesela tşklr
Bu burada daha çok yaygın aslında biliyor musun.
Alenen inan herkesin gördüğü bir ortamda yok ailemle aram bozuk babam şöyle annem böyle
yok kolum sakat yok bacağım sakat adı altında acıtasyonun zirvesine vuruyorlar. Ve daha niceleri.
Ve utanmadan sahte gözyaşları dökebiliyorlar.
Ve insanlar da halen bunu yemeye devam ediyor :D
Ahshs bilmez olur muyum burada bu durumun çok ekmeğini yiyorlar. Bu konu üzerinden bile linç edilmişliğim var
Bundan sonra bende yapcam, ayağımı alçıya alırım sakatım derim eşim beni aldattı terk etti derim
2-3 de kendimi tokatlar gözyaşı akıtırım boş insanların ilgi odağı olurum :D
Hiç kendine zarar vermene gerek yok ki ahsjs
Aldatıldım artık kimseye güvenim kalmadı senaryosu hala çalışıyor. Kimse bunun gerçekliğini de sorgulayamayacağı için ennnn acitasyonlu senaryoyu yazabilirsinn. Mesela covid olup evde karantinada yatarken sevgilin seni en yakın arkadaşınla aldatmış ve seni ziyarete gelip senden hellalik istemiş olabilirler sonra belki bir hafta yoğun bakımda yatmışsındır falan 🙄
hahahahaha ortalık aşkı memnu olmuş
Olur böyle şeyler hayatın cilvesii
Teşkürler ediyorumm
Cevap
1Cevap
Bu da onların gücü aslında. Acıtasyon yaparak kazanıyorlar ama her zaman değil
İlgi çekme çabaları bunlar, hepimizin sorunları var ama kimse kimsenin umurunda değil en çok kendini acındırana derdini dökene madalya vermiyorlar
Acıtasyon yapan mahlukattır net
Manipüle etmek için, kendi çıkarları için.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?