Kadın Mwmesi cinsel organ değildir nasıl ki erkekler açık gezebiliyorsa kadınlarda gezebilmelidir. Ben şahsi olarak bu duruma karşı çıkıyorum ama gerçek hayatta dışarıda bu şekilde dolaşma özgürlüğümüz yok hatta sevgilim bu düşüncemi biliyor ve haklı buluyor buna rağmen onunla konuşurken göğüslerimin açık olmasını ister istemez toplumsal algıdan dolayı biraz garipsediğini hissedebiliyorum peki toplumda kadın giyimine karşı bu algının sebebi nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınla erkek hiçbir konuda eşit değildir vazgeçin artık şu durumdan. Eşit olsa sağ sol ön arka alt üst ayrımcılığı gibi kadın ve erkek kelimeleri de aynı olurdu. Ne sosyal hayatta ne yaşam olarak nede cinsel olarak hiçbir konuda aynı değildir. Şunu anlayin artık lütfen. Kimsenin kimseyi disladigi yükselttiği yok. Herkes kendi hayatını yaşıyor zaten. Madem sen öyle rahat edeceksin buyur ilk ben rahat hallerini göreyim
111 Yorumla
Soran+1 yılkadınla erkek eşittir demedim zaten farklı cinsiyetlerdir ama ikisi de insan olduğundan benzer hakları vardır kadınların ikinci bir cinsel organı olsa da kapatılsa neyse derdim ama göğüs kadında da erkekte de cinsel organ değildir ve birinde kapatılması diğerinde serbest olması mantıklı değildir
Soran+1 yılkadınların sosyal hayatlarının daha gelişmiş olduğu beyin yapısının daha detaycı ve gelişmiş olduğu da bilimsel olarak kanıtlanmıştır zaten ama konunun bununla ilgisi yok şu an
- +1 yıl
Mantıklı olmasına sen karar veremezsin ki. Dinimize göre caiz degildir. Namahremdir. Namahremde haramdır. Bunu din konusunda eksikliğine veriyorum. Hepimizin eksikliği var ama bu tür ihtiyaclari gayet normalmiş gibi göstermek hak olmuyor
Soran+1 yıllaik bir ülkede yaşıyoruz din konusunda eksiklik değil dini bir soru sormadım zaten öyle olsa tesettür neden var derdim insanların din tercihi özgürlüktür
- +1 yıl
Biz laik bir ülke değiliz. Laiklik İslamiyet'e aykırıdır zaten. Sen oralara girdiign için kendine özgü kapı açmak istiyorsun.
Soran+1 yılseni bilmem ama ben Atatürkün kurduğu ülkede yaşıyorum ve ondan bahsediyorum tc laik bir devlettir anayasayı aç oku iyice
- +1 yıl
Seni öğrenmiş oldum eyv ama bende Peygamber efendimizin bize ulaştırdığı İslamiyetten esinlenerek ülkemizin dinimizin laiklikle ters olduğunu söylüyorum. Müslümansan eğer bir müslüman din kardeşime yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar.
Soran+1 yılHERKES MÜSLÜMAN DEĞİLDEN NE ANLIYORSUN burası LAİK bir ülke ve toplumda zaten açıklar tesettürlülerden fazla insanlar giyimini dine göre şekillendirmiyor laik değil diyorsun hala bu ülke laik laik anladın mı laik
- +1 yıl
Herkes için demiyorum zaten müslümanlara tersssssss
Soran+1 yıldini bir soru sormadım dedim zaten din anlatıcaksan böyle bir soruda işin ne ben laik bir ülkede yaşıyorum ve bu özgürlükten bahsediyorum müslüman olan zaten böyle bir hakkı olsa bile açmaz ee senin derdin ne
- +1 yıl
Yaw arkadass tamam aynı şeyi tartısmakdan bıktım sadece uzuyor bu konu. Ben öyle dedim sende öyle dedin derdim falan yok seninle çok şükür. Tanımam etmem ne dert edinicem sadece uzadı durdu..
En İyi Cevaplar
1 ayKadın memesi, erkek memesinden farklı olarak tam gelişmiş bir erojen bölgedir; erkek memesi ise biyolojik olarak rudimenter, yani tam olgunlaşmamış bir yapıdır. Bu nedenle kadın memesi, hem sinir yoğunluğu hem de hormonal yanıt bakımından cinsel uyarılma döngüsüne aktif biçimde katılır. Aynı zamanda üreme sürecinin doğal bir parçasıdır: oksitosin ve prolaktin üzerinden cinsel birleşme ve doğum sonrası süreçlerde rol oynar, evrimsel açıdan cinsel seçilimle şekillenmiştir ve çocuğun hayatta kalması için zorunlu bir besleme fonksiyonuna sahiptir. Bu biyolojik gerçeklik nedeniyle kadın memesi, hukuki sınıflandırmalarda da teşhiri suç konusu olan bölgeler arasında değerlendirilir.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Mesela burada yariciplak erkek profil fotosu var bir şey olmuyor değil mi? Bir kız yariciplak olsa yani göğüsleri görünecek şekilde fotosu olsa soru da kalkar profilde gider.
13 Yorumla
Soran+1 yılevet demek istediğim tam olarak bu erkeklerde de var kadınlarda da ama aynı bölge erkeklerde açık olunca sorun yok kadınlarda ise hemen ba nlanır mwme cinsel organ değildir iki cinsiyet için de
Soran+1 yılne yazık ki aç gez diyenler var evet isterdim fakat sırf sesimi duyurmak adına hayatımı karatmam gerekir bu genç yaşımda sabıkalı olmak istemem dbdsahhadsgghdsa
+1 yılbunu da normalleştirmezsin artık ya ! iyi oldu o zaman memelerini çıkar dışarda gez öyle bu nasıl bir düşünce yapısı
kadın bedeni zaten başlı başına dikkat çeker memeler ise zaten dikkat çekici erojen bölgelerden bir tanesi 🤦🏻♀️
41 Yorumla
Soran+1 yılona kalırsa kapalı olanları daha dikkat çekici bulanlar da var sırf birilerinin dikkatini çekiyor diye hayatı yaşamak mantıksız ona kalırsa beni de kaslı erkek göğsü ilgimi çekiyor kapatsınlar mı diyim sorunun kaynağı da burada yatıyor mwme kapatıldığı için daha çok dikkat çekiyor eğer herkesin ki açık olsaydı zaten cinsel organ olmadığı için bir anlamı kalmazdı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
26Cevap
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Hiç kimse sana ceza kesmez. İstediğin gibi gez. Sonuçta meme senin. Fakat anlamadığım şu. Neden göstermeyi çok istiyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılceza kesmez derken bilmediğiniz konularda nasıl bu kadar rahat konuşuyorsunuz pes kadın üst kısmına bir şey giymezse bu çıplaklık erkek giymezse bu özgürlük KS de profil fotosu göğüsleri olan bir sürü erkek var onlara bir şey yok ama kadın o şekilde bir paylaşım yapsa hesabı bnlanır en basit örneği bu ayrıca bu nasıl bir düşünce şekli göstermeyi çok istemekle haklarını savunmak farklı şeylerdir o hakkım olsun istersem açar gezerim ister boynuma kadar kapalı gezerim ya iki tarafa da verilsin ya hiç bir tarafa verilmesin anlatmak istediğim bu artık hepinize aynı yanıtı vermekten yoruldum bi zahmet yukardakilere yazdıklarımı okursunuz
bacağa bile bakan insanlar var meme açık olsa saldırırlar kadına meme cinsellik uyandırıyor tetikliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılaradaki fark şu benim demek istediğim böyle bir şeyi kadın yapıp gezse tutuklanır karakola gider insanların saldırmasından söz etmiyorum tacizci insan zaten her koşulda yapar ama suçlu olan odur aynı şeyi erkek yaparken özgüktür ama kadın için suçtur böyle bir özgürlük kadına da verilsin isteyen açık gezsin isteyen kapalı
+1 yılmeme bir cinsel organdır
nedeni ise memenin sinir uçlarının olmasından dolayıdır
sinir ucu olan bir organ cinsel haz verebilir02 Yorumla
Soran+1 yılsinir ucu olan bir organ cinsel haz verebilir mantığı nedir bu mantıkla hiç gelme o halde başka bölgelerle de cinsel haz alanlar vardır merak etme
Soran+1 yılsinir ucu vücudun her bölgesinde vardır ne alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanane arkadaşım sen niye açıyorsun memeni? Ahirette hesabını sen mi vercen kadınların niye kapatıyor diye soruyor bide Allah için kapatıyoruz sizde erkekler için açın bakalım
07 Yorumla
Soran+1 yılDini bir soru sormadım zaten tüm kadınlar açsın gezsin demiyorum isteyen açsın gezsin diyorum dışarıda erkek üstü açık gezse buna özgürlük derler ama kadın o şekilde gezse tutuklar karakola götürürler
Cevap sahibi+1 yılYavvvv zaten kadınlar memesi açık dolaşıyor ortalık et pazarına döndü sutyensiz çıkıyorlar görmüyor musun daha nasıl acilcaksiniz acaba ne beklionuz bilmiyorum ki özgürlük yok diosnz sutyensiz meme ucu belli şekilde dışarı çıkanlar var nasıl özgürlük yok iyimisin
Cevap sahibi+1 yılErkek dışarda üstsüz gezdiginde insanlar içinden deli herhalde dio bide sen hiç erkek memesine azan kuduran gordunmu? Erkek memesimi daha estetik dikkat çekici kadın memesi mi? Ulan bir şeyi sormadan önce bı düşünün düşünün kafanız yokmu
Soran+1 yılben bir kadın olarak kaslı yapılı bir erkek göğsü ve üst bedeni daha çekici ve estetik geliyor evet ama hala olayın bu olmadığını anlamadınız çekici olup olmamasına göre kapanmasının mantığı ok o halde kadınların bacağı da çekici bacaklarını da kapasınlar böyle bir dünya yok erkekler öyle gezince deli denilmiyor ayrıca yaşadığınız yere bağlı doğuda soğuk havada bir de bakımsız bir şekilde üstsüz gezerse evet deli damgası yiyebilir ama antalya gibi batı kesimlerde gayet normal bu durum insanların giydiği ya da giymediği kıyafetler çekici olup olmamasına ya da başkalarının cinsel isteğine göre belirlenmemeli asıl sen cevaplarken bir daha düşün madem o kadar estetik güzel duruyor açmak serbest olmalı herkes açsın demiyorum isteyen açsın
Cevap sahibi+1 yılBende sana diyorum ki isteyen açıyor zaten sutyensiz çıkıyor millet dışarı uçları kafam kadar belli oluyor 🤣tövbe tövbe ya bu arada zaten bacak da çekici bacaklarında kapanması lazım zaten orası ayrı
Soran+1 yılbelli olacak şekilde giyilmesi ile hiç giyilmemesi ayrı şeylerdir bacak da kapatılması gerektiği halde kapatılmıyorsa demek ki aynı şey göğüsün tamamı için de pekala geçerli olabilir
Cevap sahibi+1 yılOy oy ne diyim ki vlla bişi diyemiyorum
Dedi ve babasının yanında tayt bile giyemedi çılgın bakire
01 Yorumla
Soran+1 yılsizin bu ilkel düşünceleriniz ne zaman bitecek tayt açık bir kıyafet bile değilken hshsxhhsxb neyse ki babam sizin gibi gerici biri değil acıyorum bu kafa yapısındakilere
+1 yılSen açıp gez yani ne sorun var onu anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılpolisler içeri atıyorlar başka bir sorun yok sizin ki özgürlük bizim ki suç oluyor
- +1 yıl
Bize de deli gözüyle bakıyorlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadin yaradilis gereği cazibesi olan bir varlık. Erkeklerle ayni değil eşit değil. Bu tüm toplumlar için geçerli.
01 Yorumla
Soran+1 yılcazibesinin olması sırf birilerini etkilediği için kendi bedenimize limit koymamız gerektiği anlamına gelmemeli kadınların çoğu da sixpackli erkekleri cazibeli bulur doğal olarak karşı cinste kadınları cazibeli bulur bu ataerkil toplum düzeninin sonucu olarak ortaya çıkmış bir düzen
- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılBen de destekliyorum bu kararınızı, özgürce sergileyebilir misin bana şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmmesi olmayanlar kısknmasın diye🤭. senin kuramın üst iç çmasırı üreticilerini tedirgin eder, gerçek olsa sektör batar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence de kapatmayın efendim hatta dediğiniz şekilde bir fotoğraf da atabilirseniz dsanbhudfhgudsıjjghbdsuykfjnhbusadbfjnks
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunları çevrendekilere anlatma da saf damgası yeme
06 Yorumla
Soran+1 yılsaf damgası mı yenilikçi yaratıcı ve mantıklı bir düşünce benim ki eğer erkek bu şekilde gezdiğinde bu özgürlük oluyorsa kadın gezdiğinde neden sonu polis karakol nezarethane oluyor
Cevap sahibi+1 yılErkeğin memesi mi var tahta gibi bir şey
Soran+1 yıltahta gibi olması farkeden bir durum değil kadınlar çocuk emzirdiği için daha gelişmiş ikisi de aynı organ o zaman senin mantığına göre göğsü çıkmayan kızlara neden serbest olsun göğüsü çıkanlara yasak kilolu erkeklerin de göğsü çıkıyor fazla yağdan onlarada yasak olsun ne farkı var ya da bu mantığına göre kilolu insanlar kapansın ne de olsa çok eti var zayıf insanlar açık olsun tahtagibi kurular ya
Cevap sahibi+1 yılKanunlar genele göre verilir çoğunluk cinsel olarak görüyor
Soran+1 yılbir şeyin doğru olup olmaması önemli değil çoğunluk önemli anlayışı nedir o zaman çoğunluk sübyancılığı destekliyor diye o da serbest olsun bu nasıl mantık
Cevap sahibi+1 yılÇoğunluğun sapıkları desteklediği nerede görülmüş
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok haklısın ya açın kadınlar açmalılar özgürlük önemli
00 Yorumla
+1 yılHer boku normalleştirmeyin yeter artık.
11 Yorumla
Soran+1 yılasıl her bku abarttıkları için bu durumdayız zaten kadın mwmesi de erkek mwmesi de cinsel organ değilken biri açıp gezse suç oluyor erkek açıp gezse özgürlük oluyor
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Sanki sokakta göğsü açık erkek geziyor :D
03 Yorumla
Soran+1 yılgezip gezmemesi önemli değil erkeklerin böyle bir hakkı var hiçbir polis sen üstünü giymemişsin yarı çıplaksın diyeb tutuklamaz ama kadınlarda aynı durum geçerli değil ki ayrıca denizde havuzda özellikle erkekler daha rahat ediyor bu konuda
- +1 yıl
Kızlar göğsünü açtığı için tutuklanıyor mu? Sanmıyorum. Ahlak cinsiyet seçmez, bulunduğun ortamda ahlak varsa göğsünü açan ne kız olur ne erkek olur... Erkeğinde göğsünü açması uygun değil normalde... Ataerkilden kalmış bir şey. Bunun değişmesi için ülkedeki tüm kızların göğsü açık gezen erkekleri taciz etmesi ve onları bıktırması lazım. Sonra devran değişir :D bu biraz toplumla alakalı bir şey... Dünyanın her yerinde aynı değildir. Aynı olmasını sağlayan bazı toplumlar var.
Soran+1 yılsanmıyor musun kadın üst kısmına bir şey giymezse bu çıplaklık erkek giymezse özgürlük oluyor ayrıca bir kişinin bir şey giyip giymemesi karşı taraf tarafından taciz edilmesi gerektiği anlamına gelmez benim sözüm bu hak ya iki tarafa da verilsin ya da iki taraf için de aynı derecede yasak olsun
+1 yılTecavuz fantazin falan mi var hayirdir?
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu nereden çıkardın hayırdır erkeğe böyle bir hakkın tanınması ve bu şekilde gezmesi özgürlükken kadın için bu yasak ve suç insanların kadının ne giydiğine ya da ne giymediğine göre davranması ne kadar normal davranmadan kastım taciz tecavüz olayları bu kişinin kendi karaktersizliğidir yapan kişi fırsatını bulursa yapar zaten tesettürlülere bile hatta elektrik direğine bile tecavüz edenler varken tecavüz için ayrı bir sebep gerekmiyor
Haklısın bence sen açarak gez.
03 Yorumla
Soran+1 yılaçıp gezince suç işlemiş oluyoruz ya hani polis abilerle karakolda artık hallediyoruz gerisini
Tabi parti kurun oy verelim
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir düşüncem var ciddi anlamda bu görüşleri destekleyenler için
+1 yılBence bunu özgürlük olarak senin yayman gerekiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılbu konuda farkındalık oluşturulması gerek dışarıda böyle gezersek ceza yiyoruz oysa neden erkekler böyle gezerken sorun yok biz neden gezemiyoruz
- +1 yıl
Çıplak kampında herkes özgür
Soran+1 yılevet öyle yerler var ama ben normal hayattan bahsediyorum bu durum sadec kamplarda değil normal hayatta da normal olmalı
- +1 yıl
Böyle bir topumda ve ülkede senin bu söylediğin imkansiz
Soran+1 yılbir yerlerden başlanması gerekiyor
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılo halde herkese göster
gögsünü gere gere00 Yorumla
+1 yılEvet ama coğrafya kader.
00 Yorumla
+1 yılDışarda yeterince sütyensiz görüyorum 😬
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın açın öyle gezin
00 Yorumla
+1 yılEvet bence de saçma Özgür olması lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Bu topraklarda yerler ssni öyle bir şey yaparsan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçmalamışsın 😏
06 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalamışsın demek yerine yazmayabilirsin ya da kendi görüşünü açıklayacak medeni cesarette bulunabilirsin
Cevap sahibi+1 yılKendi görüşümü yazdım zaten. Saçmaladığını düşünüyorum, onu uazdım. Eleştirileri kaldırabilecek medeni cesaretin olmalı ya da hiç konuyu açmayacaksın. Destekleyince oh ne güzel, eleştirene çemkir. Eleştirel bir yorumu eleştireceğine bence göğsünden önce kafanı aç biraz geliştir. Neyse sırf altta kalmayacam diye buna da cevap yazma lütfen. Entellektüel olmanı da beklemiyorum ancak en azından belirli bir olgunluk seviyesine ulaştığında gel tekrar konuşuruz. 😉
Soran+1 yılGit önce eleştiri nedir ne değildir ou öğren altta kalmamak için cevap yazma dediğin zaman kendinle çelişmiş oldun zaten eleştirileri kaldıracak cesareti olmayan da bu durumda sen oluyorsun ayrıca daha entelektüel kelimesinin yazımını bile bilmeden bu konudan dem vurman ironik. Entellektüel Cevap Sahibi POAHUASGYSUADGYADSVG
Cevap sahibi+1 yılBen eleştiriyi kaldıramadığımdan değil, sen kendini böyle perişan edip bu hallere koyma, mahalle kavgasına dönmesin diye demiştim ama tabi tercih meselesi. Sonuçta yasaklamadım bir öneride bulundum. O halde ben geri çekileyim, bir daha cevap yazmayayım, zira seviye oldukça düşüyor. Sen dilediğin gibi çemkirebilirsin. Not: İyi incele bir yazım hatası var mı, mesela "zira' doğru yerde kullanılmış mı? 😄
Soran+1 yılkendini perişan edenin kim olduğu belli oluyor yazık virgüle bile dikkat ediyor artık entel ararken kendi dantel çıkmak böyle olsa gerek PUHAHASHSUHA Ha gitmeden sorulan soruya saçmalamışsın gibi ergence cevaplar yazarak ne kadar saygılı ve üstün eleştiri yeteneğine sahip biri olduğunu gösterdin Ne de olsa kadınların göğüslerini açması suç erkeklerin açması özgürlüktür Ataerkil Cevap Sahibi ama ben burada saçma bulup bulmadığını sormuyorum soruda nedenini soruyorum nasıl Entelllektüelsin sen hiç yakıştıramadım daha çok kitap okuman gerek soruyu anlaman için demek ki napıyorsun diye soranlara iyiyim diyorsundur bir de sen şimdi PUAUASHASHHA
Cevap sahibi+1 yılKudur 🤣😂🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yılAç gez askim neden bize soruyorsun ki
015 Yorumla- +1 yıl
Bak hak veren de var :)
Soran+1 yılaçıp gezince polis abilerle karakolda ufak bir işin oluyor
- +1 yıl
Emin misin?
Cevap sahibi+1 yılKeşke polis abilerle karakola gitmeden önce sokaktakilerle çok büyük işlerin olur 😄 saçma sorular cidden ya çok mu düşündün bunu yazmak için
- +1 yıl
İyi de giydiğiniz kıyafetler neredeyse açık gezmenizi sağlıyor gibi
Cevap sahibi+1 yılYetmemiş daha çok açmak istiyor abisi
- +1 yıl
Açsın ucuna kadar hakkı var eliyle de kumaşı indirir tam olur
Soran+1 yıleğer yasalar bundan yana olursa hiçbir şey yapamazlar merak etme şu sapık dayıları da karakola gönderen ben olurdum bu sefer suçlu durumunda olmazdım fark bu
Soran+1 yıl@Heyyoheyyo1 kumaş indirmek nedir yani dalga geçilecek bir konu değil erkeğe veriliyorsa kadınlara da verilmesi gereken bir hak o kadar gelişemediyseniz siz tesettürü de desteklersiniz oldu olmayacak kadınlar çarşafa bürünsün de dersiniz
Soran+1 yılkumaş indirmek nedir yani dalga geçilecek bir konu değil erkeğe veriliyorsa kadınlara da verilmesi gereken bir hak o kadar gelişemediyseniz siz tesettürü de desteklersiniz oldu olmayacak kadınlar çarşafa bürünsün de dersiniz
- +1 yıl
Tesettüre kariyım ben
- +1 yıl
Tesettüre karşıyım ben
Cevap sahibi+1 yılGezemezsinnn tamam iyi ki de yasak iyi ve kafayı yedin babanın abinin yanında utanmadan tanımadığın adamların içinde nasıl memelerini açıp gezmeyi hayal ediyorsun cidden sizin gibi insanlar olduğu sürece…. Aç gez tutan yok seni cmslcnskdb
Soran+1 yılabim yok babamda katılır bu düşünceme aklın yolu birdir beyni ile boşaltım organı yer değiştirmiş bazı taş devri varlıkları olan baba ya da abiler yüzünden bu algı bir zamanlar nasıl ki başörtüsü yasaksa bu konunun da ses getirmesi gerek kişilerin bir şeyi giyme ya da giymeme özgürlüğü vardır fakat bunun sınırları karşı cinsin keyfine göre oluşturulmamalı başka insanlar yüzünden özgürlüğümün kısıtlanmasını doğru bulmuyorum ki zaten herkes açık gezsin demiyorum isteyen açık gezsin isteyen gezmesin ama bu özgürlük nasıl ki erkeğe verildiyse kadına da verilmeli diyorum buna bu kadar tepkili olmanı gerektirecek ne var sana zorla giyme diyen yok
Cevap sahibi+1 yılHe tamam
+1 yılBu akımı destekliyorum açın açın gezin 😃
02 Yorumla
Soran+1 yıldestek olunması gerek her alanda kadınların özgürlüğü kısıtlanıyor
- +1 yıl
Her alanda kadınların arkasındayım hep destek tam destek
+1 yılSen gez knka
00 YorumlaAç bana istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kapatma bacim
13 Yorumla
Soran+1 yılkapatmıyorum zaten kendi hayatımda evde vs ama dışarıda böyle gezme özgürlüğüm yok neden
Cevap sahibi+1 yılTamam disarida da gez sen
Soran+1 yılpolis gözaltı nezarethane üçlüsü oluyor sonu
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇık dolaş bende seni desteklerim
00 Yorumla
+1 yılanana sor
01 Yorumla
Soran+1 yılergence cevaplar vermek yerine yazmayabilirsin
Abartma
10 Yorumla
+1 yılGuzel olurdu dimi
00 Yorumlakatılıyorum
00 Yorumla