Bunlar kapalı kadın değiller, başına bir şey örtmüş insanlar sadece. Kapalı kadın böyle olmaz, bu sınıflandırmayı güzel yapalım. Her kapalıyı, İslam adına kapanmış sanmayalım. Moda için de yapıyor olabilir.
İğrenç insanlardan başka bir şey değiller. Kendileri yüzünden bir çok cahil insan tüm kapalılara aynı muameleyi yapıyor bu iğrenç insanları bahane ederek.
3
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunlar yüzünden artık türban fantezi oyuncağı oldu maalesef
Bunların masum köylü olduklarını sanmıyorum çoğu koprualti yosmasi ekonomi çökünce artk sosyl medyada kendilerini gösterme çabasındalar yoksa norml kapalı bir ev kadini bu tür rezillikler yapmaz
Kötü bir amacı olmayan zaten yapmaz böyle şeyleri. Amaçları belli. İnsanların inançlarını kötü göstermek, Tanrı'nın emrettiği şeyleri kötülük için kullanmak, inançlı insanların adını kötüye çıkarmak vs. (Şu da unutulmamalıdır ki Tanrı kapanmayı emrediyor ama kişi kapanmıyorsa da bu Tanrı ile kişi arasındadır...)
Bu tür kadınlar toplumun ahlakını bozmaya basladilar artık düşünsenize eskiden türbanlı kadınlar tamamen Allah'ın emrettiği gibi giyinorlardı son zmanlrda türban artk moda oldu ve çoğu kişi başörtüsünü başka amaç için kullanıyor
Toplumu oluşturan insandır. İnsanlar da kötü insanların çatal dillerinden akan kötü sözlere uymamalıdır. Ancak toplumu oluşturan insanların çoğuna baktığımızda ise iyice ahlaksızlaşmış durumdular. Dolayısıyla toplumun ahlak düzeni ise bozuluyor. Evet Allah emrettiği içindi. Şimdi birçoğu akla gelebilecek her türlü kötü amaç için kullanabiliyor türbanı ne yazık ki...
Basortusunun turkiyenin bazi cografyalarinda bir kulturel oge oldugundan haberiniz var mi? Koylerde kadinlarin bir kismi, bu kulturel zorunluluktan bas ortusu takiyor. Bu yuzden dugunlerde ya da sehire giderken acilirdi bu kadinlar hatta. Tesettur degil yani bu
Ilgi görme çabası eğitimsizlik biliyor ki tek yapabilceği şey bi obje olmak bi düşüncesi bi fikiri yapabilceği bir şey yok kolayı seçiyorlar ülkede de buna meraklı olan çok erkek var yazık.
İlgi manyağı bunlar. Hayatları boyunca değer görmemiş insanlar. Sanal ortamda iltifat alarak mutlu oluyorlar.
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana göre sadece mide bulandiriyorlar ama çoğu yobazlar yuzundn bunlar sosyxl medyada bnlrce beğeni wliyorlar son zmnlrda turedlr bunlr yzndn sosyl medyadan sogudm
Kendilerini sadece bu yolla önemli hissediyorlar. Çocukluk dönemden beri ağır travma yaşadıkları kesin. Kızmıyorum hiç kimseye. Üzülüyorum sadece. Kim bilir nasıl bir baskı ile büyüdüler ki psikolojik bir sorun yaşıyorlar şimdi.
Emn ol * bile bı gururu vardır ama bu tip kadinlarda gurur onur adına hicbsy yok bunlrla aynı cins olsgm icn utnyrmm gerçekten yzik insanlık ne hale geldi
Ve trajikomik olan ne biliyor musun. Bunlardan birine mesaj at konuşmaya çalış, egolarından yanına yaklaşamazsın. Bu konuda erkekler maalesef böyle tiplere prim yaptırıyor.
Nesil değişiyor. Değerlerimiz bozuluyor. Bunlar her geçen gün prim yapıyor. Daha çok popüler olup ön planda kalıyorlar. Gülsek mi ağlasak mı bilmiyorum
@esmerimbiciiim Ya hadi ordan Avrupa'da seks rahat, sizin gibi kutsal bakire modunda gezmiyolar. Aynen sen de öğren. Kukunun sadece sen de olmadığını öğrenip çok anlam yükleme