benim burada 2. hesabim ve burada bu kadar sacma bir soru daha once gormedim. bende sana şöyle bişi soriyim. sülalendeki kadınların kızların cocukların büyüklerin küçüklerin ve varsa kiz cocugunun ya da yoksa dogacak cocugunun senin ya da arkadaslarinin ya da oturdugun yerdeki insanlarin ya da sosyal medyada ki insanlarin önünde karsisinda ya da sokakta orda burda goguslerini kapatmadan herkese gostermesi tahrik edicidir. kapatiyolar... neden?
28 Yorumla- +1 yıl
Benim burada tek bu hesabım var ve bu kadar soruyu anlamayan birini daha görmedim... Tekrar oku... anlamadıysan bidaha oku... oku oku.. oku... yaradan rabbinin adıyla oku... anlamadıysan kimse sana anlatamaz... Saçmalık mı dedin al sana saçmalık..
- +1 yıl
Sana ben sağlam cevap veririm de cevabı alır almaz hakaret edip engelleyeceğini bildiğim için uğraşmıyorum... diğer üyelere verdiğim cevaplara bak ve soruda ne soruluyormuş anla..
- +1 yıl
bu sorunun cevabını öğrenmen için git annene bacına sor onlar sana gereken cevabı verir bu kadar karaktersizlik olmaz
- +1 yıl
@mrsEquipment Al bir mallama daha çıktı..
- +1 yıl
bana bak. hic bir karsi cinsine mal diyemessin. adam olsaydin eger benim sordugum sorulara cvp verirdin. diger uyelere yazdiklarima bak dedin baktim onlarin ordanda yazdim aynisini onlarada demissin. demekki sulalendeki anan bacin gogsunu kapatiyo diye rahatsiz oluyosun. eger adam oldaydin sorduklarima cbp verirdin!! uzatma istersende kadin haklarina sikayet etmiyim seni
- +1 yıl
Adam gibi konuş sen bu soruyu sormaktaki asıl amacını söyle cinsiyetçilik yapıyorsun yettiniz artık rahat bırakın kadınları sizene bundan insan değilsiniz siz hayvan bile size ders veriyor utanın kendinizden
- +1 yıl
Güncelleme yaptım okuyun... Halen daha anlayamadınız.. Sorgulayamadığınız, kavrayamadığınız şeyi soruyorum... Sanırım boyutlarımız farklı.
En İyi Cevaplar
+1 yılDin, kültür vs dışına çıkacaksak mantıklı bir açıklaması yok gibi.
Fakat bu dediğinin yavaş yavaş dışına çıkılıyor zaten, dikkat edersen filmlerde sevişme sahnelerinde yalnızca kadın ve erkeğin cinsel organı görünmüyor.:)15 Yorumla- +1 yıl
Demek ki soruma mal mal cevap verenler haksızmış... Cevabını sorumun haklı bir gerekçesi olduğunu ispatlama açısından önemli görüyorum ve teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Dediğim gibi din, kültür, dışına çıktım.
Poposunu teşhir etmekten çekinmeyen birinin göğüslerini örtmesi saçma.
Toptan örtüyorsa zaten konunun dışındadır:) - +1 yıl
Haklısın. Ancak halen çözülmemiş bir soru var. Ahlak ve edep neden göğüs ile alt bölgeyi aynı mantıkla görür ve örter. Halbuki farklı şeyler.
- +1 yıl
Cinsel birliktelikteki tümel uzlaşımdan dolayı olabilir.
- +1 yıl
Göğüs cinsel bir organ değildir ama.
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Kuranda Allah şöye emrediyor ama bunu sakallı şeytanlar başka yöne çekiyorlar.
''Muhammed kadınlarına söyle ki karşılarındakilerde şehvet hissi uyandıracak göğüs uçlarını örtsünler.''Ancak bunu sakallı şeytanlar kadını mumyaya çevirin diye anlıyorlar veya işlerine geliyor.. Şu anda Türban Türkiyede din değil Atatürk ilkelerine karşı çıkmak için simge.01 Yorumla- +1 yıl
Allah var mı ki böyle bir emir vermiş?
dostum popoyu nasıl kapatmiyoruz anlamadim ama insanlığa bir zamanlar bu gelmiş ve öyle kalmış ve değişmesi kırılması çok zor ve uzun bir zaman alır bunun ki buda bir ihtimal belki bir gün gelir bir devrim olur bir olay olur falan filan detaya girmiyim bian bu aldı yok olur
01 Yorumla- +1 yıl
Sence bu foto da popo kapalı mı? Ama kadın çıplak sayılmıyor... En azında TV de poposuna siyah bant çekmiyorlar... www.ebay.com/.../121635683614
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
+1 yılkadinlarin butun vucudu namahrem... zaten kapali olmasi gerekiyo
710 Yorumla- +1 yıl
İslami anlayışa göre haklısın... Din etkisini bir kenara bırakarak sordum.
- +1 yıl
mesela sen, esinin ust bolgesinin acik olmasna musade edermisin?
- +1 yıl
Eğer Afrika yerlisi olsam ederdim... Ya da Suudi Arabistan da yaşıyor olsam, başın açık olmasını o.. puluk olarak görebilirdim... Bu toplumsal ahlak ile ilgilidir. Ve sorum da neden ahlak kuralları göğüsün kapalı olması gerektiğini düşünmüştür.
- +1 yıl
acaip bir soru...
- +1 yıl
Sıradan sorular soracak olsam hergün limiti doldururdum... Neden uyumadınız, müzik öner, bu elbise nasıl, sevgilim şunu dedi acaba neden, çocuk bana baktı amacı ne... :D
- +1 yıl
ya haklisin ama buda bayaa acaip bir soru olms
- +1 yıl
O yüzden buradayım.. . Baya acaip olmak için :)
- +1 yıl
kusura bakma eski hesaptan cvp atmism.. gerek gormedim.. simdi fark ettm zaten
- +1 yıl
@berilsuyildiz Tamam durum çözüldü... hesaplar karıştı :D
- +1 yıl
😀😀aynen
Diğer konusunda 390 cevap paylaştı. Bir anlasam? Göğüsler, bir annenin çocuğunu beslediği en masum yerdir bana göre ve insanlar kadınların dışarıda çocuklarını emzirmesini dahi hoş karşılamıyor. Neden bu kadar sapıkça bir millete dönüştü insanlar bilemiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet güzel cvp... Bana göre ahlak adı altında gizlediğimiz bir sapıklığımız var tüm insanlık olarak...
bir kadının eli ve yüzü hariç kalan bütün kısımlar örtülür İslamiyette budur
67 Yorumla- +1 yıl
Konu İslamiyet değil... Ben İngilizi soruyorum... Neden göğüsünü kapatıyor.
- +1 yıl
Ağzını burnunu kırmak yerine yerim ben onu :D
- +1 yıl
Atalarımız demiş ki... eeee... ne demiş... hmm hatırladım... Savaşma seviş :)
- +1 yıl
Tamam anlaştık.. size de byee...
+1 yılÇünkü kadındır. Erkek olsa ortulmez. Inceydi anlayana bir çok anlam çıkartılır bundan
210 Yorumla- +1 yıl
Çok düşündüm... Hiç bir anlam çıkaramadım..
- +1 yıl
Kadının toplumdaki yerini düşün
- +1 yıl
Düşündüm... Bu yüzden göğüs kapatmaya gerek olmadığına karar verdim.
- +1 yıl
@MaviKuzgun evet dedigini yaptim diger uyelere verdigi cvplari okudum
simdi tekrar soluyorum. seni doguran bir ana yani kadin. egerki gogus kapatmayi sacma goruyosan seni doguran kadincagiza deki; anne ben bunu cok sacma buluyorum neden gogsunu kapatiyosun ne kadar sacma diye sor..! - +1 yıl
Bende öyle dusunuyorum zaten 😊
- +1 yıl
@Mecburimiuyeismi adamsin 😘
- +1 yıl
Tartışmaya gerek yok arkadaslar. Bakış açısı ve düşüncelere saygı duyulmali Ana gibi kutsal bir varlığın hepimizin beslendiği yer bence de kapatılmamalı hatta gururla açılmalı ulan emzirirken açık açık emzirsin anneler
- +1 yıl
@melenaa Halen aynı mallığı sürdürüyorsun.. Burada sorulanan ne senin anan ne de benim ki.. Burada sorgulanan göğüs kapatmak neden ahlaki bir davranıştır. Neden ananın yüzünü de kapatmıyorsun?
- +1 yıl
butun gorgu kurallarini saygiyi sevgiyi ahlaki kimden ogrendin? annenden! bunuda gidip annene neden sormadinda burdan sordun? eyyy reel hayatta gordugunde yanina gidip merhaba demeye bole cesareti olmayip klavyeden konusan bos insan. ss alindi senin. artik cvp yazmama gerek yok. istedigimi aldim kelimesi kelimesine. yazmaya devam et😉
- +1 yıl
@melenaa Güncelleme yaptım oku.
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Popoyu da kapatiyorus, neden kapatmiyorsunuz 🙄
Soru sacma ama farkindasin degil mi22 Yorumla- +1 yıl
Plajda ip gibi bikini ile dolaşan kadının poposu kapalı mı... Bırak popoyu o bikini anüsünü bile tam kapatmıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim düşünce yapımda erkek ve kadınlar kendilerinde olmayana ihtiyaç duyar ve ona hoş gelir. Göğüs kısmı da kadınlarda erkeklerden farklı oluyor. Benim fikrimce bu bölgeleri kapatmak eşitliği sağlamakdır
01 Yorumla- +1 yıl
Hımmm... belki de olabilir...
+1 yılılkel kabılelerde kapalı degıl ya da cıplaklar kampında.
13 Yorumla- +1 yıl
Onu biliyoruz... Neden diye soruyoruz...
- +1 yıl
sana duzgun cevap verdık uslup kasarlıgını yapmanın luzumu yok. soru da soru sankı ya neyse.
- +1 yıl
Kötü bişey demedim.. bilmediğim şeyleri yaz dedim. .
Türkiye de açık gezseydik tecavüze uğradığımız zaman bir azdırıcı ve rızası var sebebi daha olurdu.
19 Yorumla- +1 yıl
Laf sokmakta ustasın lakin soru Türkiye sınırları dışına taşıyor.
- +1 yıl
Hayır araştırmadan bilmeden konuşuyorsun... Dünyanın her yerinde kadınlar tacize uğruyor... Taciz ve tecavüz sıralamasında Türkiye son sıralarda.. İlk sıralarda, İngiltere, ABD, Hindistan, Rusya ve Meksika var...
- +1 yıl
Hindistan bu konuda dünyada 1 numaradır... Meksika 2. sırada... 3 sayfa haberleri sadece Türkiyeyi kapsar dünyayı değil... Aç gözünü seyret dünyada neler oluyor...
- +1 yıl
Bu söylediğinde samimi olduğunu sanmıyorum... Gerçekten samimi isen sende psikolojik bir rahatsızlık var demektir.. Kadın erkeksiz, erkek kadınsız olmaz.
- +1 yıl
12 senedir lezbiyenim. Binlerce gay ve lezbiyen tanıdığım hepsinin psikolojik maddi manevi ve mesleki durumları çok çok ileri de. Erkeksiz kadın, kadınsız erkek oluyor hemde gayet normal bir şekilde.
Bu düşüncemi de yoruma kapatıyorum. Herkes istediğini düşünebilir ilgilenmiyorum. - +1 yıl
Tamam sana yazmayacağım... Çünkü konu dağılıyor..
NE saçma bir soru. Mahrem olan yerler oralar çünkü.
110 Yorumla- +1 yıl
Bak halen bu saçma sapan açıklamalar geliyor... Ya soru bu zaten.. neden mahrem oralar?
- +1 yıl
Allah öyle istemiş ise Allah'a inanmayanlar neden kapatıyor?
- +1 yıl
Kapalı olduğu için azdırıcı olamaz mı.. Gizli olan her zaman merak uyandırır... Afrika da bazı yerli kabilelerde göğüsler açıktır.. Ama her göğüs gören erkeğin aleti kalkmıyor.
- +1 yıl
Evet ben de mantık dışı bulduğum için sordum... Tek kırıldığım arada bazı cevaplayanlar soruyu anlayamadan hakaret etme basiretsizliğinde bulunmuşlar..
- +1 yıl
Teşekkürler cevabın için..
Gizli Üye(30-35)+1 yılpopomuz acık gezmiyoz cünkü pantolon oluyo ama gögüs acıkken direkt dikkat cekiyo cıplak bölge olunca
25 Yorumla- +1 yıl
Burada açıklıktan kasıt, örneğin plajda kıçına ip gibi bikini giyen kadın... Popo dışarıda, hatta o bikini anüsü bile tam kapamıyor... Ama göğüs kapalı...
Cevap sahibi+1 yılbelki gögüsleri cok büyüktür utandıgı icin kapatıyordur veya kücük olamaz mı? Bu dediklerin istisna
- +1 yıl
Nedense sorularım hep dar kalıpta düşünülüyor. Cevaplayanlar din ve Türkiye şartlarına göre cvp veriyor.
Cevap sahibi+1 yılbence gögüs daha tahrik edici
- +1 yıl
Bu konudaki fikrimi soruda açıklamıştım.
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Annen, ablan, kız kardeşin veya karın göğüsleri açık olarak dolaşsa rahatsız olmaz mısın, kiskanmaz mısın?
01 Yorumla- +1 yıl
Bazıları öküz olunca soruyu anlamıyor... Ben senin annenle dolaşıyorum.. hiç te rahatsız değilim gülüm.. hadi şimdi sektir git.
+1 yılPopoyu nasıl kapatmiyoruz hacı sen kapatmıyor musun?
Kıçın açıkta kaldırığindan biraz saçmalamışın01 Yorumla- +1 yıl
Plaj da ip gibi bikiniyi götünden geçiren bir kadın poposunu kapatmış mı oluyor?
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadının tüm vücudu güzeldir ve tahrik edicidir özellikle göğüsleri
18 Yorumla- +1 yıl
Eeee.. o halde ya tamamen kapan ya da sadece cinsel bölge kapalı olsun... Göğüs neden kapanıyor ki?
- +1 yıl
Dünyanın her yerinde kadınlar tacize uğruyor... Taciz ve tecavüz sıralamasında Türkiye son sıralarda.. İlk sıralarda, İngiltere, ABD, Hindistan, Rusya ve Meksika var...
- +1 yıl
@melenaa Benim yaptığımı yorumu okudun mu.. Şimdi tekrar oku.. oku oku oku.. kafan almıyor mu.. tekrar oku alana kadar oku... halen mi almıyor... tamam kafan dolu almaz artık..
- +1 yıl
ilerde kizin oldugunda bu soruyu tekrar kendine sor. neden kizim gogsunu kapatiyor de. ya da kutsal varligin annene git anne neden kapatiyosun gogsunu de bana sacma geliyor de.
bak mavi kuzgunmusun mavi godoşmusun nesin. insan ol. hangi cinsten dogdugunu ve ilerde bir kiz in olcagini unutmadan sorular sor. erkek ol!!! - +1 yıl
@melenaa yaw he kimdir biliyor musun.. Sorunun ilk harfini bile anlayamayıp gelip burada yorum yapandır...
- +1 yıl
yaw he yazan kısım g. o. d. o. ş olacaktı...
Gizli Üye(30-35)+1 yılPopo erkekte de var. Kadındaki meme erkekte yok ondan olabilir, bilemiyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de bilemediğimiz için sordum... Ve henüz yeterince mantıklı cevabı kimseden alamadım.
Cevap sahibi+1 yılYa dediğim gibi cinslerle alakalıdır belki de. Yani karşı cinste olmayan taraf kapatılıyordur.
Bakalım belki mantıklı bir . açıklama gelir belki :))- +1 yıl
Anlamayanlardan hakaret geldi ama tek yakın mantıklı cevabı @KizÜye_ üye verdi... Kendisine uzaklardan teşekkür ediyoruz. :D
- +1 yıl
@KizÜye_ Uzakta olman gönülden ırak olduğun anlamına gelmesin diye düşündüm..
Affedersin de popon acik mi gezion sen😅
17 Yorumla- +1 yıl
Ben kadın değilim... Ayrıca kadınların poposu açık... Plajda bikini giyen kadına bir bak... Arkadan incecik bir ip popo arasından geçiyor.. Ama kalanı ortada buna rağmen göğüs kapalı.. Neden?
- +1 yıl
Fakat insanların birçok bölgesi aynı derece tahrik edicidir. Örneğin popoyu kapatmıyoruz ama göğüsü kapatıyoruz.. Neden? ----> Senin yazdigindan yola cikarsak kendini de katmissin? Ayrica herkes tanga bikini giyinmiyor... Ha illa gögüs görmek istiyorsan gidersin FKK sahillerine glrürsün... sorun ne?
- +1 yıl
Amacım göğüs görmek değil... Neden vücudun diğer bölgeleri değil de göğüs obje olarak görülüyor... Özünde cinsel amaçlı bir bölge değil... Tahrik unsuru dersen başka birçok bölgesi var.
- +1 yıl
Araştırmışsın teşekkürler... Ancak ergenlikle beraber gelişmesi kapatılacağı anlamına gelmez... O bebeğin emzirilmesi içindir.. seks için kullanılmaz.
- +1 yıl
O halde şöyle sorayım... Neden örtünüyoruz... Yani ahlaki olarak cinsel bölgeler dahil neden kapatıyoruz?
+1 yılKadının göğsü iman tahtasıdır
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de bunu soruyorum.. Neden iman tahtası olmuş... Dudakları da olabilirdi...
- +1 yıl
Ztn haram olana karsı dudağın bıle görünmesi günah
- +1 yıl
O zmn sen kara çarşafa gir... Bana göre Allah örtünün derken terbiyeli olun dedi... Sokakta çadır gibi dolaşın demek istemedi. Ama birileri bunu bize kara çarşafa bürünmek olarak aktardı.
- +1 yıl
Erkeğin nefsi cok hassastır buyuzden kadınlara örtünün denilmiştir
- +1 yıl
Kadının nefsi olmasa erkekler eşlerini ancak elleri ile aldatabilirdi. Demek ki kadının nefsi de hassas... Bana sorarsan kadınlar erkeklerden daha yüksek libidoya sahip... Tek sorun erkeğin dile getirmesi kadının bu isteğini gizliyor olması.
Din öyle istiyor çünkü😒😒
15 Yorumla- +1 yıl
Dinin dışına çık... Dünyaya bak. Herkes Müslüman değil.
- +1 yıl
Ne yapayım... Sevgilim niye böyle yapıyor gibi saman kafalı sorular mı sorayım?
- +1 yıl
Sen de haklısın... Belki soru farkındalık yaratır ve farklı soru soranlar çoğalır..
+1 yılKim demiş popoyu kapatmiyoruz diye 🙊
11 Yorumla- +1 yıl
Plajda ip gibi bikini ile dolaşan kadının poposu kapalı mı... Bırak popoyu o bikini anüsünü bile tam kapatmıyor.
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Heryerin kapatılması gerekiyor dinimize göre
11 Yorumla- +1 yıl
Konu din dışı... Tüm dünya için soruyorum..
çok şükür kadın değilim de öyle sorunlarım yok.
01 Yorumla- +1 yıl
En kötü cevap seçiyorum.. laf olsun diye yazmışsın..
Gizli Üye(25-29)+1 yılSus bence. Çünkü konuştukça batıyorsun.
65 Yorumla- +1 yıl
Ben "Neden uyumadınız", gibi aptalca sorular sormam..
Cevap sahibi+1 yılBu daha aptalca olmuş emin olabilirsin 😏
- +1 yıl
Tamam.. Sana göre öyledir... Bana karşı neden böyle agresif olduğunu bilmiyorum... Çünkü gizlisin.
Cevap sahibi+1 yılAh tamam ne yaparsan saçmalamaya son gaz devam. Hadi By.😏😒😒
- +1 yıl
Kib.. . Evet sana göre ben her zaman saçmalayacağım... sen ciddi ol... Mutlu ol.
+1 yılNerede kapatılmasından bahsediyorsun ama
03 Yorumla- +1 yıl
Örneğin plajda..
- +1 yıl
Kapalı olmasa göğüsleri sence ortalık ne olurdu
- +1 yıl
Ben de bunu soruyorum... Eğer bana altı açık olsa ne olurdu diye sorsan tahrik derim.. ama göğüslerin açık olması alt gibi tahrik edici değildir. Örneğin Afrika yerli kadınları altı kapattıkları halde göğüsleri açıktır.. Ortalıkta bişey de olmuyor..
- Diğer konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılzevk meselesi herlde😂
11 Yorumla- +1 yıl
Ben ahlaki tarafını soruyorum.. Neden örtülmesi gereken bir uzuv olarak görülmüş.
Popoyu kapatmiyor muyuz?
111 Yorumla- +1 yıl
Sence bu foto da popo kapalı mı? Ama kadın çıplak sayılmıyor... En azında TV de poposuna siyah bant çekmiyorlar... www.ebay.com/.../121635683614
- +1 yıl
Hiç bişey anlamamışsın sen... O halde göğüs ucu neden kapatılıyor diye sorayım... sana özel.. :)
- +1 yıl
Bence senin uykun gelmiş.. . Hadi git uyu..
- +1 yıl
Bu sözü daha önce ben kullanmıştım.. Sanırım benim cevaplarımdan kopyalayıp bana satıyorsun... Attığım foto da popo açık.. sanırım sen başka link açtın... Ve soruyorum... Popo açıksa göğüs neden kapalı... Göğüs neden cinsel obje olarak görülüyor?
- +1 yıl
Anladığım tek şey senin, benim sorumu anlamadığın...
- +1 yıl
Offf yeminle bunlattın.. hadi kaybol artık.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGöğse iman tahtası derler
11 Yorumla- +1 yıl
Konu iman dışı... Gavurları da kapsıyor gülüm :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaram cünkü ahirette inim inim inletirler
17 Yorumla- +1 yıl
Bence ahirette Allah diyecek ki... Ben öyle bir emir vermedi... Sizi kandırmışlar diyecek.
- +1 yıl
@Lolıtal Bunu insan sayısı ile değerlendiriyorsan dünyada Müslüman olmayan insan daha çok... Buyur buradan yak...
- +1 yıl
Ama hepsinin bir dini var dinsizim diyenlerinde kendi değerleri.
İnsanlar kendi değerlerini yaratıyor, kendini biçimlendiriyor. Bence takılma buna bu kadar. Yararlı olmaya bak sen milletin memesinden sanane. Senin karın memesi açık gezer problem de kalmaz. Kendi değerini gösterir işte. - +1 yıl
@Lolıtal Beyin bu kadar işte... Ben ne sordum sen ne cevapladın...
- +1 yıl
@Lolıtal Diğer yorumları ve cevapları oku belki soruyu anlarsın..
Gizli Üye(25-29)+1 yılçünkü göğüs de en az popo kadar tahrik edici
11 Yorumla- +1 yıl
Ama popo kapatılmıyor...
Galiba yine kadın olduğu için..
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu en saf ve temiz cevap kabul ediyorum ama soruyla ilgisi yok :D
- +1 yıl
Tamam iyisin :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılmemelere özgürlük ahsjjajja
013 Yorumla- +1 yıl
Bana göre memeler cinsellik objesi değildir...
Cevap sahibi+1 yılvalla bence öyle bu kişiden kişiye göre değişir, sen s. ks sırasında kadının göğüslerini ellemiyorsan bunu diyebilirsin
- +1 yıl
Benk sks sırasında kadının dudaklarını da elliyorum.. naapalım dudakları da mı kapatalım.. gözünü öpüyorum.. onlar da kapalı olsun :D
- +1 yıl
Manyak 😀😀 harika
Cevap sahibi+1 yılarkadaşını öperkende dudakların yanağa temas ediyor, hiçbir tahrik oluşturan bir şey yok. O yüzden örtmeyede gerek yok
- +1 yıl
Ben de bunu söylüyorum.. O halde neden anlaşamıyoruz :D
Cevap sahibi+1 yılgöğüs tahrik edici bir şey
- +1 yıl
Dudak ya da popo ya da boyun ya da ayak değil mi?
Cevap sahibi+1 yılonlar görüntü olarak herkeste aynı bulunan şeyler
- +1 yıl
Göğüs görüntü olarak bazılarında küp, bazılarında prizmatik mi?
Cevap sahibi+1 yılbir erkeğin bir kadın gibi göğüsü yoktur sende biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılmadem öyle neden çoğu erkek iri göğüslü kadın istiyor, çünkü seksin odağında
- +1 yıl
Ya sen soruyu daha çözemedin anlaşılan.. Bırak şimdi erkeği... Konu kadının göğüsü neden kapatılıyor... Tahrik ise birçok bölgesi tahrik bölgesi olabilir...
Gizli Üye(30-35)+1 yılisteyen kapatır isteyen kapatmaz, salla gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Şu an sallıyorum dostum..
- Diğer konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılSen sor diye
01 Yorumla- +1 yıl
@kkörcerrah mantıklı ve akıllıca cevap vermiş... oku onu..
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar