Bazen biri ile tanışırsın her şey güzel gider güzel bir enerji olur sohbet çok güzel olur ama bir şey olur bir sıkıntı olmasada aranızda bazı sebeplerden dolayı sizden uzaklaşmak istese ne hissedersiniz?
Alıştığınız Biri Birden Sizden Bazı Sebeplerden Dolayı Uzaklaşsa Ne Hissedersiniz?
Aslında baştan beri sana uzak kalmistir, sen öyle sanmissindir. Çünkü gerçekten aynı uyumu yakalasaydiniz, sebep yokken uzaklasmazdı dimi,?
O yüzden çok takılmamak, ver farklı pencerelerden bakmak senin açından daha pozitif olur.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Pozitif olmak için yollar her zaman bulmaya çalışıyorum genelde zaten ama Bazen böyle durumlarda çok sinir oluyorum sanki ne yaptım ben bende ne gibi sorunlar var acaba diye düşünüyorum ister istemez
Yapabilecek pek bir şey yok aslında. İki tarafta da bir sessizlik hakimse ya gurur girmiştir işin içine ya da gerçekten uzaklaşmak istiyordur. 2. Ihtimalin olabilirliği için kendimi rezil etmem ve bende bırakırdım.
Kötü hissederdim ama bazen böyle olması gerekiyordur. Eğer güzel bı şekilde gittiyse ona saygı duyardım bende iyi bir insan, güzel sohbet ettigm konuşurken keyif aldığım biri olarak kalırdı.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet saygı çok önemli bir şey öyle ayrılmak her zaman daha iyi olur iki taraf için de güzel hatırlamak için😊