1 aylık yeni evliyim eşim bi hata yaptı 65 gr bizelikleri abisine vermiş onun yeri sahte takı getirdi tabiki anladık neyse ailemin ve benim güvenim kalmadı soğudum evlilikten?
Ailesi yapacak takıları
1 aylık yeni evliyim eşim bi hata yaptı 65 gr bizelikleri abisine vermiş onun yeri sahte takı getirdi tabiki anladık neyse ailemin ve benim güvenim kalmadı soğudum evlilikten?
Ailesi yapacak takıları
En başında açık ve dürüst olsaydı siz kendi eliniz ile verseydiniz de böyle hissetmeseydiniz. Çünkü benzerini yaşadım. Güven bitince o güzeller güzeli eş gözünüze öyle görünmüyor.
Geçmiş olsun. Bir insana tekrar güvenmek çok zor.
Cevap
7Cevap
Güvenmemelisin bence
Neler duyacağız daha acaba🫢🫢🫢
Açıkcası böyle bir olay başıma gelse asla güvenemem o kişiye. Resmen sizden malını kaçırmış sanki elmişsiniz gibi. Anladığım kadarıyla hala evliliğin ne demek olduğunu bilmeyen birisi.
Bende evliyim ve kendimi senin yerine koyuyorum asla guvenemezdim onu senden habersiz isteyen abisinede onada ömür boyu hep arkamı dönsem ne oyunlar çevirirler gözü ile bakardim
Yani bitir devam et gibi bir şey söylemek asla haddime değil ama çok daha temkinli ol bu tekrarlanirsa devam ederse hata veya dusuncesizlik derecesini geçer
Allah'im bunlari okudukça gidip kurban kestirmek istiyorum, ya kardeşim yol yakınken gözünü seveyim koşarak kac...
Abla valla öyle beni de evlilikten soğuttular bunları okuya okuya 🥺
Abla Kültürel algı var ya hani evlilik yaşın geldi vs bu koşullarda böyleleri gördükçe kimle nasıl evleneceksem ya da birileri istiyor diye neden evleneceksem
Doğru diyosun hayat benim kararlar benim bu koşullarda bu insanlarla evlilik yoook
Bence bir süre ayrı kal
O hatasını anlayıp pişman olans kadar
Ben olsam ayrılırdım
Bu hata affedilmez
Eşine yalan söyleyen.
...
Bilemem güven sarsıcı ve sahtekarlık
Yapan tekrar yapar kesinlikle guvenme ve tedbirini al
Sen evlilikten niye soguyorsun? Karının ailesinden soğu. Baheneyi kes ya
güvenmemelisin
Güvenmemelisin
Cok sacma