+1 yılAdamı hem aldat hemde nafaka iste bu nasıl kafa onun senden alması gerekir asıl o aldatılıyo ortada çocuk yoksa ayrıca adam sana nafaka ödemek zorunda değil kendin çalışıp kendine gayette bakabilirsin aldatmaya gelince çok iyi yapıyosun ama çalışıp kendi başının çaresine bakamıcakmısın birde bari nafaka isteyip kendini rezil rüsva etme az utan arlan
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir şey söylemek istiyorum Gerçekten böyle Troll sorular sormaktan bıkmadınız mı Ya da bırakmayı düşünmüyor musunuz artık gerçekten Eğer böyle bir şey varsa aldattığını Bir de buraya sergilemen bilmiyorum yani eğer öyle bir şey yaptıysam nafaka almayı düşünüyorsan sana gerçekten haram zehir zıkkım olsun o para
193 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
+1 yılKanıtlar ise çok güzel alırsın merak etme. Kafaya bak ya.
30 YorumlaEvlenecekseniz gerçekten sevdiğiniz biriyle evlenin he onu da aldaticaksaniz evlenmeyin arkadaş nasıl başka birine yan gözle bakabiliyosunuz ya tiksiniyorum varya böyle kişilerden
10 YorumlaBurası Türkiye, bu ülkede bir kadınsan, aldatsan da hukuk nazarında muhakkak haklı görülürsün. Zira bir kadın aldatmışsa, erkek mutlaka hak etmiştir ve nafakaya tabiidir, sorun etme.
10 YorumlaSana bam bam çakamayan adamdan erkeklik görevini yerine getiremiyor der alırsın, hem nerden öğrenecek yavru çaktırmaya devam et sen bağıra bağıra rahatla
10 YorumlaKısaca b. K alırsın hem adamı aldat hem de parasına göz dik
42 Yorumla- +1 yıl
Yok artik
+1 yılHem aldat hem de nafaka mi istiyorsun oldu canım başka geç o ayakları senin gibi insanları görünce ben utanıyorum bide yaptığın güzelmis gibi soruyosun
00 YorumlaAldattığın adamın bir de parasını mı yemeyi düşünüyorsun? Bu kadarı da olmaz ama. Ben ne yaptım diyerek kendini sorgulaman gereken yerde para derdine düşmüşsün.
00 YorumlaKanka alırsın. Onun senin aldattığına dayalı belge veya şahit bulması lazım. Ama aldattığını öğrendiğinde seni belkide bu Dünya dan yolcu edecek o zaman babayı alırsın.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Sorunu ciddiye almıyorum maalesef. Çünkü troll.330 Yorumla- +1 yıl
@sendeye27 genelleme yapma. Genelleme yaparsak erkeklerinde kötüleriyle genelleriz.
- +1 yıl
@sendeye27 ben kimseyi unursamıyorum, saldırmıyorum. İşinize bakın. Bana laf demek kimsenin haddine değil sitede.
- +1 yıl
@sendeye27 dilinde ne geveliyorsun? dilini anlamıyorum zaten açık konuş. İftira atanda sizsiniz hepsi böyle diye. Sen Tanrımısın? Hepsini bilesin?
- +1 yıl
@sendeye27 laf diyende sendin. Kendini attın yorumuma.
- +1 yıl
@sendeye27 Pardon burda nerede yalan? erkeğinde kadınında kötüsü vardır. O zaman hepsimu kötü diyelim? Senin iq seviyen kaç?
- +1 yıl
@sendeye27 demiyon? Demiyorsunuz olacaktı o. Daha konuşmayı bilemeyen biriyle tartışmaya giremem. Genelleme yapma dedim zaten. Bunu belirttim zaten. Yazılanları beyninizle okuyun lütfen.
- +1 yıl
@sendeye27 Bunu siz biliyorsanız gösterin. Nede olsa yurdunuzun kadınına yardım etmek senin görevin. Troll olduğuda çok belli.
- +1 yıl
Ben ülkemde böyle şeyler görmediğim için yol gösteremem. Ama bellki sen tecrübe sahibisin. Buyur.
- +1 yıl
@sendeye27 sen türkiyede görmüşsen tüm kadınları genelleyemezsin. Yardım edenlerde şerfden yoksunlardır. Buyrun siz yardım ettiniz yorumumdan Toz olun
- +1 yıl
@sendeye27 Sen genelleme yaparak kendini kucul dusuruyorsun. Ben kendin okuyorum cok iyi sekildede en iyi sartlarda yasiyorum. Senin gibi cahil degilim. Erkekleride genellemem kadınlarıda. Daha egitimin bile yok. Sözleri düzgün yazamıyorsun. Bana mı laf yetiştireceksin?
- +1 yıl
@sendeye27 nerde yasamakla degil ben senin ırkından degilim bikere )
- +1 yıl
@sendeye27 evet tanırısın ya sen ondan iyi tanırsın. Toz ol dedim.
- +1 yıl
@sendeye27 yine cumleni anlayamadım. Dilini daha kolay konuş.
- +1 yıl
@sendeye27 Ben türk degilimki senin dilini tamamen anlayayım. Kıt beyinlimisin?
- +1 yıl
@sendeye27 Daha konuşmayı beceremeyen birinin mantık kelimesini kullanması ironi. Hiçkimsenin işine karışmıyorum. burası bir site. Ciddiye alma.
- +1 yıl
@sendeye27 Toz ol amca.
+1 yılhala nafaka derdindesin allah ıslah etsin.. aldatmak yerine boşanmayı neden düşünmedin aldatmak bir çözüm mü sence?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBu trol sorular neden hep tutuyor 😂 sorunun cevabina gelirsek o senden nafaka alir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem aldat hem nafaka beklenti olsun. Bazı kadınlar bunu meslek hâline getirdi. Hem onun bunun altına yatıp hem de para alana eş değil başka birşey denir.
10 Yorumla
+1 yılHem suçlu hem güçlü diye buna deniyordu sanırım. Yazıklar olsun.
20 Yorumla
+1 yılBence almamalısın. Üstelik bir an önce söyle. Adamın vakini çalıyorsun.
20 Yorumla
+1 yılHem sen hemde sevgilini nafakaya bağlarlar.. Ama mahkemede Bi sevgilin olduğunu ispat etmek zorundasın.. Yoksa zırnık alamazsın..
00 Yorumla
+1 yılTrol soru olduğunu biliyorum ama yinede ülkemizde böyle zihniyetli kadınları temsilen sorulduğunuda biliyorum lakin yinede malsın a. wk
00 Yorumla
+1 yıleşin nasıl bir insandır bilmiyorum kınamakta haddim değil ama seninki de haddi aşmak değil midir? hem arkasından iş çevirip hem parasının peşine düşmen.
00 Yorumla
+1 yılDevlet verse bile yemeye utanman lazim.
Ama sende o vicdan bile kalmamis10 Yorumla
+1 yılYüzsüzlüğün bini bir para aldatırken nafaka düşünmek nasıl bir karaktersizlik
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışına bağlı kendine güvenmen lazım alırken
20 Yorumla Hem aldat hem de nafakayı düşün. Diyecek bir şey bulamıyorum. Ne desem az.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem suçlu hem güçlü sözünün vücut bulmuş hâlisin.
Aldatan sensin, o değil. Neden nafaka versin ki biraz aklını kullanmayı denesene.
Umarım da vermez zaten.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Esra Erol’a çıkınca anlarız. Bakalım avukat Hülya hanım ne der. Haydi hayırlısı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılSana dava dahi açabilir bu durumda. Nafaka felan vermez.
00 Yorumla
+1 yılMide bulandiricisun bide soru soruyosun vicdanjna sicayim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boşanmayı düşünüyorsan öğrenmesini beklemeden yapabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Alırsın ama aldattığın adamla kalırsın. nafaka yerine de hava alırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTrol soru populer olur evet
Görüş kalkmasın Cevap vereyim : Babayı alırsın sen00 Yorumla Alman lazım o kadar emek veriyorsun sonuçta aldatmak kolay değil :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Vay arkadas hem aldat hem nafaka iste vay ben senin olmayan karakterine ya😀😀
00 Yorumla
+1 yılcocuk varsa ve sen bakacaksan tamamiyle bakıcı mantığıyla nafaka alırsın. Kendine alamazsın
00 Yorumla
+1 yılNafaka yi bosver madem para peşindesin aldattığını kişilerden al parayi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen hem aldat hemde nafaka iste sonra Türkiye neden gelişmiyor gelişmez tabi
02 Yorumla- +1 yıl
Kadının yaptığı şeyin iğrençliğine sözüm yok da bununla ülkenin gelişmesi ne alaka
- +1 yıl
Siyasilerde böyle çünkü
+1 yılAlma bence yani adamı aldatmışsın bi de nafaka mı isticeksin ne yüzsüz insanlar var ya
60 Yorumla
+1 yılZıııkkım al, hem aldat hem nafaka iste.! Bu neyin nafakası, kafası?
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. alırsın ama parayı değil..
21 Yorumla- +1 yıl
Başını
+1 yılYani hem böyle bir şey yapıyorsun ve öğrendiğinde de nafaka alma gibi bir fikrin var. Bence sen git aldattığın erkekten ek gelir al. Eşini tam tanımıyorum ama öğrendiğinde sana nafaka ödeyeceğini düşünmüyorum.
00 YorumlaAlırsın iftira at kanun kadından yana. O Nun yüzünden tüm şehir le yattım benim canım istemiyordu hem müşteri lerüme iyi davranmadı de hapisten çıkabiliyor mu kocan gör. Tüm malını da soyar sın merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmaktan daha da iğrenç bir şey var bak
Asla hak etmediğin paraya göz koymak10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet alırsın RTE olduğu sürece alırsın hemde fazlasıyla.
10 YorumlaÖğrenirse üçün birini alabilirsin 🤣🤣🤣
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben bunu öğrensem Ne yaparım bilmiyorum ama bide nafaka isterse 2 tane tokat atarım sonra ben suçlu olurum millet bizi linç eder ama Kimse bilmez o kadının o erkeğin şerefini iki paralık ettiğini
25 Yorumla- +1 yıl
@Birisiğğğ bence bundan kaynaklı bişey
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka derken boşanmak için mi soruyosun?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bireyler alırsında ne alırsın o rası o anda ortaya çıkar
00 Yorumla
+1 yılboşanacaksanda şerefinle boşan ee sonra yap neden evliyken yapıyorsun belamı arıyorsun
00 Yorumlaücün birini verir ödememeye çalış frkederse donunu alır raht verirsin verir ken don çıkarmak zorunda kalmasın
00 Yorumla
+1 yılUtanmanda yok iyiki ahiret var lan iyiki
60 Yorumla
+1 yıladi hem aldatıp bide nafakamı istiyon tam bi yiycisin sizin gibileri öldürmek lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibileri yüzünden cinsimden utanıyorum
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Troll sorularda bugün :)))
44 Yorumla- +1 yıl
Troll soru kesinlikle. Çünkü bir sürü yerde bu sorunun cevabını bulursun ki ben de çok troll soru soruyorum
+1 yılAlamazsin
40 Yorumla
+1 yılSağlam bi tazminat davası açabilirsin çabuk koş söyle
00 Yorumla
+1 yılAferin kızım ama bir kişiyle aldatma en az 2 tamam mı hadi öptüm
00 Yorumlanafakaya bilmem ama cehennem ateşini alacağın kesin
00 Yorumla
+1 yılBu kadar insanı şahit tutuyon mahserdeki hesabını düşünmeden
00 YorumlaAlırsın benim karım beni aldatti her ay 1000 tl ödüyorum
00 YorumlaMahkeme de kanıtlarsa aldattığını alamazsın. Sana tazminat davası bile açabilir.
00 Yorumla
+1 yılolaya ve duruma bağlı avukatım bana özelden detaylı yazarsanız sizi bilgilendirebilirim
00 Yorumla
+1 yılAlamazsın, aldatma olunca hakim nafaka kararı çıkarmaz. Kaldı ki eşin de vermek istemez
00 Yorumlaçoğu kadın böyle nafaka peşinde
beyler
atmayın imzayı!00 Yorumla- Devamını Gör (162)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat