Odamda kulak tikaclarim var. Daha önce aşırı gürültülü işlerde çalışırken kullanıyordum.. ve gürültüyü neredeyse tamamen maskeliyorlar. Bazen onları takıp uyumak zorunda kalıyorum
Basınçla ilgili hiç sorun yaşamadım. Tüplü dalış yapıyordum eskiden ve basınç eşitlemek benim için standart haline gelmişti. Belki istemsizce yaptığım için kulaç tikaclariyla ilgili böyle bir sorun yaşamadım
Yasak olacağını sanmıyor musun? Ben bütün işyeri açma çalıştırma ruhsatını kanunları okudum. Yönetmeliğe göre asla düğün yapamaz o işletmeler. İşyerleri öyle dönmüyor.
Farkında isen zaten sen düğün salonu olmadığını söyledin ve bunun yönetmelikle ne alakası var... Ayrıca düğün salonu gibi işletmelerin tabikide ruhsatı olması gerekiyor.. kendinle çelişme lütfen.
Ne demek ne alakası var. Bu düğünü yapanlar parklar çayb bahçeleri. İşyeri çalıştırma ruhsatı alması gerekiyor. Bunlar kendi ruhsat alanları hariç iş yapıyorlar yönetmeliğe göre de bu tali faaliyet bunun İÇİN de ruhsat alması gerekiyor. Yönetmeliğe göre usulüne göre işyeri ruhsatı almadan işyeri çalıştırılamaz yazıyor.
Yok yok yapıyorlar. Zabıtalarla konuştum yok dediler kendi gözümle ruhsata baktım sadeve yemek uapmak için ruhsatları var. Zabıtalar kaçak yapıyorlar dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Düğünü basıp ses sistemini parçalamak istiyor musun 😁
Hayır ama o işyerlerinin sahiplerini öldürmek istiyorum
Seni anlıyorum ama bence bu düşünceni bu kadar aleni dile getirme. Benim gibi yumuşatmayı dene 😁 bence düğün denilen şey gereksiz gürültüden ibaret...
Evet maalesef. Bu düşüncemi alenen söylemiyorum elbet ama o raddeye geliyor insan.
Odamda kulak tikaclarim var. Daha önce aşırı gürültülü işlerde çalışırken kullanıyordum.. ve gürültüyü neredeyse tamamen maskeliyorlar. Bazen onları takıp uyumak zorunda kalıyorum
Basınç olmuyor mu
Basınçla ilgili hiç sorun yaşamadım. Tüplü dalış yapıyordum eskiden ve basınç eşitlemek benim için standart haline gelmişti. Belki istemsizce yaptığım için kulaç tikaclariyla ilgili böyle bir sorun yaşamadım
arka sokağımızda düğün salonu var , sorun teşkil etmiyor.
Burası düğün salonu değil. Parklar cafeler bahçelerinde sokak düğünü yapıyor açık alanda
bi saate kadar serbest o tür şeyler , yasak olacağını da sanmıyorum.
Yasak olacağını sanmıyor musun? Ben bütün işyeri açma çalıştırma ruhsatını kanunları okudum. Yönetmeliğe göre asla düğün yapamaz o işletmeler. İşyerleri öyle dönmüyor.
Düğün salonları için serbest sadece. Onun da müzik desibel sınırları var. Ve havalandırmayı klima ile yapması gerekiyor.
Farkında isen zaten sen düğün salonu olmadığını söyledin ve bunun yönetmelikle ne alakası var... Ayrıca düğün salonu gibi işletmelerin tabikide ruhsatı olması gerekiyor.. kendinle çelişme lütfen.
Ne demek ne alakası var. Bu düğünü yapanlar parklar çayb bahçeleri. İşyeri çalıştırma ruhsatı alması gerekiyor. Bunlar kendi ruhsat alanları hariç iş yapıyorlar yönetmeliğe göre de bu tali faaliyet bunun İÇİN de ruhsat alması gerekiyor. Yönetmeliğe göre usulüne göre işyeri ruhsatı almadan işyeri çalıştırılamaz yazıyor.
dediğini yanlış anlattığın için veya ben yanlış anladığım için öyle yazdım.. eğer işletme ise tabiki de ruhfsat olması gerekir.
Bende sinir olurum hiç olmazsa saat 10 a kadar yapsalar
Maalesef kendi duyacakları kadar da açmazlar bütün mahalle dinleyecek hatta 2-3 mahalle
olmasa yapamazlar
Yok yok yapıyorlar. Zabıtalarla konuştum yok dediler kendi gözümle ruhsata baktım sadeve yemek uapmak için ruhsatları var. Zabıtalar kaçak yapıyorlar dedi
Var ki yapıyorlar
Hayır yok ruhsatı kendi gözümle gördüm zabıtalarla da konuştum ruhsatları yok dedim
Dedi*
Tamam zabıtaya bırak gerisini
Bırakmakla yetmiyor çok resmi şikayet etmek lazım. Kendimi kötü hissediyorum
Kendini iyi hissetmen için napabilirim
Teşekkür ederim yapabileceğin bir şey yok
Yapacak bir şey yok o zaman..
Nerde yasiyorsun
Niye sordun
Kültüru anlamak icin
Ege bölgesinde
Guzel bende Afyonluyum
Hiç güzel değil illAllah ettik