Antalya'da yaşayan bir arkadaşım var kiralık ev arıyorlar. Bulunduğu civarda kendilerine uygun kaç tane ev bulmuşlarsa hepsini de ev sahipleri kiraya vermemişler burayı sadece ruslara veriyoruz demişler. Böyle bir saçmalık olabilir mi? ve bunu bile bile kimse şikayet etmiyor. Aynı şekilde kendi vatandaşına vermek yerine "Burayı sadece Suriyelilere veriyoruz" deseler milletimiz kıyameti kopartırdı. Ayrıca ruslar gelip tatil yapıp gidiyor diye düşünmeyin gelenlerin çoğu tamamen Türkiyeye yerleşiyor ama yine kimsenin tepki gösterdiği yok. Yakında Türkiyede Türkten çok yabancılar olacak. Kendi ülkemizde turist gibi yaşıyoruz. Bir de sözde rusya ve ukrayna arasında savaş var diyorlar belki de çoğu rus kadının eşi orada askerlik yapıyordur ama onlar hiçbir şey yokmuş gibi ülkemize gelip eğlenip hatta escluk yapıyorlar. Bir de bunları seven aç gözlü, saftirik erkekler var 🤢
Güncellemeler
1 yıl
Hatta başka bi arkadaşım şey anlatmıştı. Antalyada bi sitede yaşayan ruslar Türk bayrağını siteden çıkartmak istemişler tartışma yaşanmış ama nedense bu konu hiç gündem olmadı?
Antalya ruslarınmış gibi davranıyorlar zaten oradaki Ruslarda Halk şikayetçi ama adamlar parasını veriyor rus aramalarının sebebi de büyük ihtimalle yüksek kiraları karşılayabilecek olmaları yani atıyorum 5000 TL’den 10.000 TL’ye çıkarsa Türkle uğraşır ama rus’la uğraşmaz onun için özellikle rus istiyordur
aynısını Erdogan Suriyeliler için yapınca, Suriyelileri daha öncelik görüp onlara daha güzel şeyler sununca ama sokağa çıkıp tepki gösteriyorsunuz? O zaman ona da normal diyin bu kadar ırkçı olmayın 😃
Ya bak işine gelmeyince o ayrı bu ayrı diyorsun? ayrı olan ne peki? tam tersi suriyeliler de ruslar gibi yarı çıplak olup ilgi için türkiyeye gelmiş olsalardı Suriyelilere de hiç karışmaz ülkeden göndermek istemezdiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Antalya ruslarınmış gibi davranıyorlar zaten oradaki Ruslarda Halk şikayetçi ama adamlar parasını veriyor rus aramalarının sebebi de büyük ihtimalle yüksek kiraları karşılayabilecek olmaları yani atıyorum 5000 TL’den 10.000 TL’ye çıkarsa Türkle uğraşır ama rus’la uğraşmaz onun için özellikle rus istiyordur
Sahibinden de birçok ilan var biraz yalan gibi geldi, parasını verince kiraliyorlar.
Bence normal
nesi normal?
Normalctabi uzatma
kardeşim nesinin normal olduğunu soruyorum sana? aynı şeyi Suriyeliler için yapsalar onu normal karşılamayacağından adım kadar eminim.
Evet normal uzatma eziksiniz
ezik olmak ne alaka? daha kendini bile açıklayamıyorsun
bu durumda sen ezik olmuş oluyorsun
Ne alaka ya dedikelrin ister alırlar ister almazlar
tamam da kendi ülkende kendi vatandaşın seni öncelik olarak görmüyor bunu nasıl normal karşılarsınız?
İster görür ister görmez karisamazsin burasi laik bir ülke eğer seratci olsaydı karisabilirdin
aynısını Erdogan Suriyeliler için yapınca, Suriyelileri daha öncelik görüp onlara daha güzel şeyler sununca ama sokağa çıkıp tepki gösteriyorsunuz? O zaman ona da normal diyin bu kadar ırkçı olmayın 😃
o zaman sizlerde buna karışamazsınız burası laik ülke ahahahha
O ayrı bu ayrı boş yapma
Özgür bil ulkedeyiz karisamaSin oarisiyoruz ona ne yapabilirsin
Ya bak işine gelmeyince o ayrı bu ayrı diyorsun? ayrı olan ne peki? tam tersi suriyeliler de ruslar gibi yarı çıplak olup ilgi için türkiyeye gelmiş olsalardı Suriyelilere de hiç karışmaz ülkeden göndermek istemezdiniz
Azıcık şu cinsel bölgeniz yerine aklınızla düşünüp öyle hareket etmeyi öğrenin
Sanane kızım istediğimde düşünürüm senide seviyom onuda bunuda ben herkes ueterim kiskanma bu kadar
kıskandığım bir durum yok allah sandığınız rusları eleştirince kıskanmış olmuyoruz bu kadar aciz ezik erkek olmayı
sende Suriyelileri kıskanma ayahhaha
Bana farketmez kimseyi kiiskanmiyorum herkese yeterim dedim ya daha ne uzatiyon belli ki çok yaram var
konuyu buraya getiren sensin
Sende ne kiskancmisin ama ya
ay sende öylesin suriyelilere kurban ol
erdogan bile onlara öncelik veriyor ahahah
Salla onu bunu ben kıskanç kadınlara bayılırım