Neden kimse dert dinlemez?

hiç kimse dert dinlemiyor bir sorunları olmadığı için mi? bu tipleri istemiyorum cidden bir kere insana değer verip dinleseler keşke çok sıkıcı üzüntümü paylaşacağım bir arkadaşım yok sıkıldım bunlardan ya en son bir arkadaşımı engellemiştim çünkü asla benim derdimi dinlemezdi sonra da diyor ki o kadar tiksinilecek biri miyim ne diyim allah dert vermesin aynı derde sahip olsa ne yapar acaba... ve asla anlatmama müsade etmiyor hiçbir şeyimi dinlemiyor ve yine aynı tavırlara sahip. Cidden çok sıkıldım kendi neslimden ya ben benden 5-6 yaş büyüklere ışınlanmak istiyorum instagramsız bir dünya ve de olgun bir gençlik dilerdim bunlardan gına geldi çok boğuluyor gibi hissediyorum... Sadece tek dileğim benim yaşadıklarımı yaşamaları cidden keşke bir insanı yargılayan kişide keşke o yargıladağı şeyi yaşasa da onu anlasa çünkü diğer türlü bu insanlar bilemicek beni küçük görücek ve kendileri gibi insanlar da onlara bana yaptıklarını yapsa dkjsköjdskdös işte dileğim bu olurdu ve de keşke dileğimi gerçekleştiren bir cinim olsa...

Neden kimse dert dinlemez?