Iyi gorunuyorum, neden hic kizlar ilgi duymuyor?

Simdi sorum soyle, genel olarak dikkat ceken birisiyim ornegin trende, markette vs bakan kadinlar oluyor her yastan. Okulda da durakta vs bakanlar felan oluyor resmimi ceken bile olmustu ya da bana oyle geldi bilmiyorum. Problem su ki bazi gunler hic ilgi olmuyor yani oluyor ama kesat tiplerden. Benim baktiklarim bakmiyor hatta kendini saklayanlar bile oluyor. Bazi gunler ise gorunmez gibiyim. 4 senedir universitedeyim son sinifim hic kiz arkadasim olmadi. Konusmadim kimse ile hatta. Bakiyolar en fazla o kadar. O da ben bakinca kafalarini ceviriyorlar. Ben de hic ilk adim atmadim o yuzden. Acaba bu durumda vucut gelistirme yapmamin etkisi var mi? Steroidb aliyorum 1 bucuk yildir 100 kg de 180 boydayim. Klasiktir kol olcumu soyleyeyim; 50 cm sjskdkd ama yanimda obez cocuk her aksam kizlarla. En son somalili gocmeni bile biriyle gorunce kendimi iyice sorgulamaya basladim. Sizce problem ne? Resimlerim ekte ama yuzumu ve dovemelerimi gizledim.

Yuzumu gosteremem maalesef ama kotu olarak burnum biraz buyuk ve uzerinde çil var. Ayrica kızılım
Yuzumu gosteremem maalesef ama kotu olarak burnum biraz buyuk ve uzerinde çil var. Ayrica kızılım
Anca bu kadar gosterebilirim
Anca bu kadar gosterebilirim