Amaçlarının farklı olduğunu düşünürüm yani zaten bir şey giymek bir iki dakika alır. eğer olmuyorsa bile kapıyı tam açmaz ve durumu anlatabilir ama direk bu şekilde çıkmak bence doğru değil yine de kişisel tercih tabi ki de. :)
Mini bir bornozum var sevgilim gelecekti ama yemekte söylemiştim yemek söylediğimi unuttuğum için ben sevgilim zan nedip kapıyı açtım aay adamı görünce hiç bozuntuya vermeden içeri gidip cüzdanımı aldım parasını verip kapıyı kapattım ama bu durum beni çok etkiledi bir kac kez bu şekil bazı kuryecilere kapı açtım aay şaşkınlık ları çok hoşuma giti eleri ayakları birbirine dolanıyor normal konuşmak için çok zorlanıyor lar 🤣🤣 ay ben keyif aldım bu durumdan 🤣
Hazır kita:) şansımı denerdim heralde ya çok susadim 1 bardak su alabilirmiyim diyip bi yoklardim gel canım tabi içerde bekle getiriyim derse yirtik:))
yani Bilemiyorum başıma hiç gelmedi böyle bir durum bir dönem kuryelikte yapmıştım ama kapının önünde beklemezdim ben hiç kendi seçimleri teşhirciliği sevenler oluyor